Læs den officielle beskrivelse

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW) er Skotlands ældste uafhængige og prisvindende madlavningskole, der blev oprettet i 1986. ESFW er beliggende i The Coach House of Newliston Estate, EH29 9EB.

Hvor vi er:

  • Kun 25 minutter fra byens centrum
  • 5 minutter fra Edinburgh lufthavn
  • Adgang til alle de vigtigste transportruter. (M8, M9, B800)

Kurser

Uddannelses-, Diplom, En Dag Kogekurser, Mad & Vin Aftener, Masterclasses.

Udenfor Catering

Skolen tilbyder også et stort udvalg af cateringtjenester til corporate events, bryllupper og specielle lejligheder.

AT FØLGE

Edinburgh School of Food & Wine er Skotlands ældste uafhængige og respekterede madlavningskole, der blev grundlagt i 1986.

Vores erfarne team af kokkens lærer eleverne en bred vifte af evner, teknikker og færdigheder til den helt nybegynder til den aspirerende professionelle.

Beliggende i The Coach House of Newliston Estate, giver skolen en perfekt ramme for vores brede vifte af undervisningskurser, en dags madlavningskurser, mad og vin aftener, masterclasses, fritidsaktiviteter og corporate events.

Skolen tilbyder også et stort udvalg af cateringtjenester, herunder regelmæssig begivenhed på Newliston Estate i Kirkliston, Dundas Castle i South Queensferry og også i bopæl på Bute House hjemsted for First Minster of Scotland.

Vi deltager i mange lokalsamfundshændelser og såvel som vores regelmæssige vejshows på John Lewis og The Gyle indkøbscenter i Edinburgh, så du er altid en mulighed for at møde holdet og få en fornemmelse for livet på skolen.

Skolen er fuldt akkrediteret af 'British Accreditation Council', og vi arbejder også mod fuld SQA akkreditering. Vi arbejder sammen med en række forretningspartnere og organisationer for at give undervisningsstuderende, en dag madlavning entusiaster og event goers den bedste oplevelse og viden, mens de er på skolen.

Vi stræber efter at overholde alle skotske, britiske, europæiske og internationale love, og som i februar 2013 er vi stolte af at sige, at vi er et nul affald til deponeringsorganisation. Klik her for at finde ud af mere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Brød, bagning og wienerbrød Menuplanlægning og omkostning Tilberedning til større tal CV Bygningsværksted Som led i Intensive Certificate Course tilbyde ... [+]

Brød, bagning og wienerbrød Menuplanlægning og omkostning Tilberedning til større tal

CV Bygningsværksted

Som led i Intensive Certificate Course tilbyder vi også et uvurderligt interview og CV byggeri. Mentoreret af erfarne HR- og forretningseksperter er dette en glimrende mulighed for at perfektere dit CV og finpudse din interviewteknik som forberedelse til enten en karriereændring eller til at dykke ind i arbejdslivet.

Vin Studies

I løbet af kurset gives eleverne en engangs introduktion til mad og vin matchning, ledet af vores ekspert sommelier.

Dette vil give eleverne et fundament for forståelse med hensyn til sammensætning af vine og deres evne til at matche forskellige smags- og fødevaretyper.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

... [+]

Edinburgh School of Food & Wine accepterer studerende fra hele verden, herunder mellemårige elever, skolelever og karrierevekslere. Tværsnittet af elever, som Diploma tiltrækker, hjælper med at skabe en forskelligartet gruppe, hvor fokus ligger fast på at opnå en uvurderlig introduktion til mad og vin.

Karriere muligheder

Edinburgh School of Food & Wine alumni har fortsat med at forfølge en række karriere i den professionelle verden. Disse har medtaget professionelle kokke, private kokke, cateringfirmaer og madforfattere. Siden vores etablering i 1986 har Edinburgh School of Food & Wine skabt og skabt et stærkt forhold til branchefolk i Storbritannien og rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med hver elev for at skabe den rette mulighed for den enkelte.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
August 2019
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Det er en færdighed og teknikker baseret kursus og er designet til at give dig den platform, der kræves af den moderne konditor. Diplomaet er intensivt og på et fagligt n ... [+]

Det er en færdighed og teknikker baseret kursus og er designet til at give dig den platform, der kræves af den moderne konditor.

Diplomaet er intensivt og på et fagligt niveau, der understøtter alle de teknikker, du skal bruge for at lykkes. Der er en løbende efterspørgsel efter konditoren med catering verden søger os at træne i de høje standarder, der kræves og fastsættes af professionelle madlavning skoler. Kurset er designet til en bred vifte af individer, fra de der ønsker at starte en karriere, der ønsker at etablere deres egen virksomhed, karrierevekslere og dem, der ønsker at supplere deres nuværende niveauer. Inkluderer dit ensartede, personlige knivsæt og alle opskrifter.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

... [+]

Spil Rygning, hærdning og bevaring Madlavning til kost og allergier Desserter og pudder Menu skrift og koster Vinstudier

Under Diploma får eleverne en en-dags introduktion til mad og vin matching, ledet af vores ekspert sommelier.

Dette vil give eleverne et fundament for forståelse med hensyn til sammensætning af vine og deres evne til at matche forskellige smags- og fødevaretyper.

Dette kursus giver eleverne en god forståelse af druesorter og vil muliggøre informerede vin og spiritusvalg.

Dette kursus giver et godt fundament til at forfølge yderligere studier i mad og vin.

sundhed

Før du arbejder i ethvert foodservice-miljø, er det et lovkrav, at hver medarbejder har et REHIS fødevarehygiejneattest. Selvfølgelig bruger alle vores stiftelsesdiplomstudere en hel dag med træning hos vores sundheds- og sikkerhedsofficer, hvor en kort eksamen er taget for at opnå certificering.... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
August 2019
Engelsk
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk