Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW) er Skotlands ældste uafhængige og prisvindende madlavningskole, der blev oprettet i 1986. ESFW er beliggende i The Coach House of Newliston Estate, EH29 9EB.

Hvor vi er:

  • Kun 25 minutter fra byens centrum
  • 5 minutter fra Edinburgh lufthavn
  • Adgang til alle de vigtigste transportruter. (M8, M9, B800)

Kurser

Uddannelses-, Diplom, En Dag Kogekurser, Mad & Vin Aftener, Masterclasses.

Udenfor Catering

Skolen tilbyder også et stort udvalg af cateringtjenester til corporate events, bryllupper og specielle lejligheder.

AT FØLGE

Edinburgh School of Food & Wine er Skotlands ældste uafhængige og respekterede madlavningskole, der blev grundlagt i 1986.

Vores erfarne team af kokkens lærer eleverne en bred vifte af evner, teknikker og færdigheder til den helt nybegynder til den aspirerende professionelle.

Beliggende i The Coach House of Newliston Estate, giver skolen en perfekt ramme for vores brede vifte af undervisningskurser, en dags madlavningskurser, mad og vin aftener, masterclasses, fritidsaktiviteter og corporate events.

Skolen tilbyder også et stort udvalg af cateringtjenester, herunder regelmæssig begivenhed på Newliston Estate i Kirkliston, Dundas Castle i South Queensferry og også i bopæl på Bute House hjemsted for First Minster of Scotland.

Vi deltager i mange lokalsamfundshændelser og såvel som vores regelmæssige vejshows på John Lewis og The Gyle indkøbscenter i Edinburgh, så du er altid en mulighed for at møde holdet og få en fornemmelse for livet på skolen.

Skolen er fuldt akkrediteret af 'British Accreditation Council', og vi arbejder også mod fuld SQA akkreditering. Vi arbejder sammen med en række forretningspartnere og organisationer for at give undervisningsstuderende, en dag madlavning entusiaster og event goers den bedste oplevelse og viden, mens de er på skolen.

Vi stræber efter at overholde alle skotske, britiske, europæiske og internationale love, og som i februar 2013 er vi stolte af at sige, at vi er et nul affald til deponeringsorganisation. Klik her for at finde ud af mere.

Placeringer

Edinburgh

Address
The Coach House
Newliston Estate

EH29 9EB Edinburgh, Skotland, Det Forenede Kongerige