Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lær at lave mad sammen med os

Uanset om du vil forbedre din karriere, forbedre dine hjemmelavede madlavningsevner eller bare imponere dine venner, har vi kurset for dig.

Edinburgh School of Food & Wine

Etableret i 1986, Edinburgh School of Food & Wine ( ESFW ) er Skotlands ældste uafhængige, prisvindende kokkeskole.

Vi glæder os over alle niveauer af evner, fra begynder til håber professionel.

Vores erfarne team af kokke lærer dig de færdigheder og teknikker, der giver dig mulighed for at være forberedt på at 'rette' situationen.

Vi tilbyder internationalt anerkendte diplomkurser på fuld tid såvel som en dags basisklasse og masterclasses og vores meget populære mad & vinaftener inklusive Champagne Whisky-vinsmagningsarrangementer.

Skolen er fuldt ud godkendt af ICSA, og vi arbejder for fuld SQA-akkreditering.

Vi lærer nye færdigheder og teknikker & Lad os have det sjovt, mens vi lærer sammen.

Ian Pirrie

Rektor

Ian overtog driften af ESFW i 2008 efter en vellykket karriere inden for finanssektoren. Han bringer omfattende viden om forretning, uddannelse i fødevare- og vinindustrien. Ian konsulterer jævnligt de spørgsmål, branchen står overfor i dag.

Ashley Macmillan

Hovedtutor

Ashley er en af de ESFW kvalificerede studerende. Han tiltrådte skolen i 2014 med omfattende kokkefaring, mens han arbejdede i restaurantbranchen, og han vises også regelmæssigt på tv for demonstrationer af live madlavning.

Aneta Broncel

Kundeservice

Aneta er en dejlig kok, der kom med i ESFW i 2008 og hun holder skolen kørende. Derudover fører hun tilsyn med skolens cateringvirksomhed udenfor.

139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpgESFW)","author_url":"","source":""}" alt="139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpg" />

Placeringer

Edinburgh

Address
The Coach House
Newliston Estate

EH29 9EB Edinburgh, Skotland, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig