ELITE FOOTBALL ACADEMY

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Akademiet er unikt, da det er designet til at sætte talentfulde spillere i stand til at få adgang til professionelle / non-league spil samt adgang til amerikanske universiteter og klubber. Pathways til spillere omfatter:

  • UK Club Links
  • International Club Links
  • Amerikanske fodbold stipendier

Akademiet vil konkurrere i BUCS ligaen samt konkurrere mod forskellige klubber fra Storbritannien og i udlandet i "showcase" armaturer. Desuden vil årlige slutningen af ​​året lejre blive afholdt i lande i hele Europa for at give spillerne mulighed for at få en fornemmelse for europæisk fodbold.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Fodbold grad

på universitet Fuldtid August 2019 Det Forenede Kongerige London

Fremtidige Elite Sports kan tilbyde et fuldtids fodboldprogram for talentfulde mandlige fodboldspillere, samtidig med at de studerer for en grad. Fodboldakademiet er et fuldtids fodboldprogram, som er den perfekte platform for spillere til at fortsætte med at træne og konkurrere på højt niveau i Storbritannien. [+]

Fremtidige Elite Sports kan tilbyde et fuldtids fodboldprogram for talentfulde mandlige fodboldspillere, samtidig med at de studerer for en grad. Fodboldakademiet er et fuldtids fodboldprogram, som er den perfekte platform for spillere til at fortsætte med at træne og konkurrere på højt niveau i Storbritannien.

På baggrund af US Collegiate-systemet giver Future Elite Academy spillere mulighed for at fortsætte med at chase drømmen om at spille professionelt og samtidig opnå en internationalt anerkendt grad. Beliggende i den pulserende by Northampton, giver akademiet top-level træningsfaciliteter blandet med fantastiske læringsrum.

Akademisk oversigt

Akademiet er unikt, da det er designet til at sætte talentfulde spillere i stand til at få adgang til professionelle / non-league spil samt adgang til amerikanske universiteter og klubber. Pathways til spillere omfatter:... [-]