DLD College London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DLD er den ældste og en af de mest prestigefyldte gymnasier i Storbritannien, som siden oprettelsen i 1931 har bygget et stærkt ry blandt elever, forældre, skoler og universiteter.London, United Kingdom - Palace of Westminster (Houses of Parliament). UNESCO World Heritage Site.

DLD College London opererer fra en målrettet campus i hjertet af London med udsigt over Westminster og Thames River.

Vi fokuserer på hver elev som individ, og tilbyder hver person de allerbedste undervisnings- og uddannelsesmæssige ressourcer. Vi tilstræber at skabe tillid til vores studerende, så de kan få adgang til en bred vifte af uddannelser på topuniversiteter. Vi er et kollegium bemærket for sin venlighed og uformelhed, og vi behandler vores elever som unge voksne.

Som en del af Alpha Plus-gruppen sigter DLD College på at opretholde en "guldstandard" af uddannelseskvalitet. Klasser er små, så elever og lærere kan fokusere på de mest effektive måder at lære. Vi strækker og udfordrer vores elever, motiverer dem og hæver deres egne forventninger til dem. Desuden understøttes vores læringssamfund af en e-learning platform.

Collegeet tilbyder fremragende, moderne undervisningslokaler og -ressourcer i et af Londons sikreste og mest tilgængelige områder, et stenkast fra Westminster Bridge og Houses of Parliament. Selvom kollegiet er stærkt på alle akademiske områder, er vores kreative kunst gennemsigtigt vellykket, og vores teater, kunst og design, musik og fotografering er sprudlende steder.

Der er omkring 500 studerende på college , hvoraf nogle forbereder sig på A Level, nogle studerer for deres GCSE'er, og nogle studerer for BTECs og International Foundation Programs. Vores store sjette form giver kollegiet mulighed for at tilbyde en bred vifte af emner, støttet af et stærkt velfærdssystem og højkvalitativ videregående uddannelse og karriere rådgivning. For studerende, der kræver boligindkvartering, tilbyder DLD College over 200 værelser i vores specialbyggede studentbolig direkte over vores College-lokaler. DLD har et omfattende udvalg af aktiviteter uden for klassen, sport, kultur og socialt. Vi tror helt klart, at vi har noget særligt her, noget, som du kun kan opleve ved at besøge os. Jeg ser frem til at møde dig.

Irfan Latif, Principal

Placeringer

London

Address
199 Westminster Bridge Road
London
SE1 7FX

SE1 7FX London, England, Det Forenede Kongerige