Læs den officielle beskrivelse

Hvad vi gør

Uanset om du har brug for at forbedre dine grundlæggende færdigheder eller studere for en videregående uddannelse, kan vi tilbyde den højeste kvalitet teknisk og professionel uddannelse for at sikre din succes.

Vores kurser omfatter hundredvis af potentielle Pathways , der er designet til at forbedre dine karrieremuligheder og hjælpe dig med at komme videre til universitetet og videre.

Vores styrke kommer fra vores tætte bånd til industri og lokale arbejdsgivere, der bidrager til udformningen af ​​vores kurser for at sikre, at de bliver aktuelle og relevante for deres behov. De giver også værdifulde muligheder for erhvervserfaring, ekspert mentorskab og gæstetalere, som alle vil forbedre dine chancer for at sikre dit drømmejob.

Vi arbejder sammen med dig for at sikre dig adgang til al den hjælp og støtte du har brug for, uanset om det er personlige, uddannelsesmæssige eller økonomiske. Vi mener, at Coventry er et godt sted at bo, arbejde og vokse, og vi fejrer vores elevers resultater.

Hvorfor Coventry College ?

En fremtid uden kvalifikationer og / eller færdigheder bliver en stadig vanskeligere. Coventry College er her for at give Coventry's folk støtte, information, træning, færdigheder og viden til at hjælpe dig med at gøre fremskridt i dine karriere og realisere dine ambitioner.

Stolthed i college, stolthed i byen

Denne nye College blev dannet, da City College Coventry og Henley College Coventry fusionerede tirsdag den 1. august 2017. Vi har to campusser, City Campus og Henley Campus, der er placeret på de tidligere steder i de tidligere colleges. Vi er den største videreuddannelse college i byen og det omkringliggende område. Vores mission er at tjene dette område, forbedre færdigheder, bevare excellence og nyde denne vidunderlige by.

At lære for alle faser og alle aldre

Fra førsteklasses kvalifikationer, gennem til gradeniveau og specialiserede fagkurser er der noget her for studerende med ringe eller ingen formel uddannelse lige op til karriere high-flyers.

Forvent et levende miljø, hvor du kan møde mennesker fra forskellige baggrunde og kulturer.

Fremragende faciliteter

Bykampusen blev afsluttet i 2008 og er let tilgængelig fra byens centrum og busruter. Når du er inde, kan du se fantastiske faciliteter fra udendørs byggepladser til medierne og optagelsescentrene. Dansestudier bor sammen med it-suiter og afslappende fællesværelser. Steder at spise, studere, mødes og skabe for studerende på alle kurser.

Henley Campus ny ombygning blev afsluttet i marts 2014. Henleys £ 8m-faciliteter omfatter et atrium med et udstillingsrum til visning af elevarbejde, en ny blok med 14 store klasseværelser og topmoderne konferencefaciliteter, fire nye hår og skønhedssaloner, en livlig restaurant, et sports- og fitnesscenter og en børnehaver.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Coventry College

Uanset om du bare vil lære engelsk, eller bare smøre dine færdigheder, kan du vælge et program der passer dig. Coventry College er et velfungerende højkvalitets offentlig ... [+]

Oversigt

Uanset om du bare vil lære engelsk, eller bare smøre dine færdigheder, kan du vælge et program der passer dig. Coventry College er et velfungerende højkvalitets offentlige college med fremragende lærere. Vi er britiske råd akkrediteret til engelsk sprogundervisning.

Studer 15, 18 eller 21 timer engelsk hver uge og nyd din fritid i denne fantastiske studentby og udforske Storbritannien i ferieperioderne.

Vores engelske sprog EFL-programmer er helt fleksible:

De starter hver mandag i løbetidDu vælger hvor mange timer at studere om ugen 15, 18 eller 21 timerDu vælger hvor mange uger du vil studereBare lad os vide, hvad du vil, og vi vil sende dig et tilbudPriser fra kun £ 9 per timeProgram... [-]
Det Forenede Kongerige Coventry
Kontakt skolen
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Coventry College

Hvis du vil lære engelsk, få venner, have det sjovt og udforske Storbritannien kom og kom med os i juli og / eller august. ... [+]

Oversigt

Hvis du vil lære engelsk, få venner, have det sjovt og udforske Storbritannien kom og kom med os i juli og / eller august.

Coventry College er et velfungerende højkvalitets offentlige college i Coventry med fremragende lærere, og vi tilbyder fremragende sommerskoler til overkommelige priser. Vi er britiske råd akkrediteret til engelsk sprogundervisning.

Efter at have lært engelsk hver morgen med vores højt kvalificerede vejledere kan du lære mere om Storbritannien og have det sjovt ved at deltage i vores eftermiddagsaktivitetsplan.

Vi tager dig til at se kulturbyer som London, Oxford, Cambridge, Bath, Liverpool eller Manchester, og du kan besøge britiske universitetsbiblioteker for at gøre dine fremtidige valg nemmere.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Kontakt skolen
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Coventry College

Fast-track adgangen til videregående uddannelse forbereder dig til at studere på universitetet og anerkendes bredt af de fleste britiske universiteter. Det er designet ti ... [+]

Oversigt

Fast-track adgangen til videregående uddannelse forbereder dig til at studere på universitetet og anerkendes bredt af de fleste britiske universiteter. Det er designet til dem, der har forladt skolen og ønsker at opnå en kvalifikation, der er høj nok til at få adgang til bachelorstudiet i Storbritannien. Fast-Track-kurset løber fra januar til juni og vil blive afsluttet på bare 6 måneder.

Studietimer

Studietidene består af 15 obligatoriske klasse kontakt timer plus 3 timers studiefærdigheder og engelsk support per uge. Du skal også forpligte sig til selvstudium uden for klassetiden.

Du vil studere en række moduler, der udgør 45 point. Enheder kan omfatte:

Human Resource ManagementOperations ManagementMarketingPlanlægning af en succesfuld virksomhedUdbud og efterspørgselMakroøkonomi og erhvervsmiljøMarkedsstrukturerKonti... [-]
Det Forenede Kongerige Coventry
August 2020
Engelsk
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk