Coventry College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad vi gør

Uanset om du har brug for at forbedre dine grundlæggende færdigheder eller studere for en videregående uddannelse, kan vi tilbyde den højeste kvalitet teknisk og professionel uddannelse for at sikre din succes.

Vores kurser omfatter hundredvis af potentielle Pathways , der er designet til at forbedre dine karrieremuligheder og hjælpe dig med at komme videre til universitetet og videre.

Vores styrke kommer fra vores tætte bånd til industri og lokale arbejdsgivere, der bidrager til udformningen af ​​vores kurser for at sikre, at de bliver aktuelle og relevante for deres behov. De giver også værdifulde muligheder for erhvervserfaring, ekspert mentorskab og gæstetalere, som alle vil forbedre dine chancer for at sikre dit drømmejob.

Vi arbejder sammen med dig for at sikre dig adgang til al den hjælp og støtte du har brug for, uanset om det er personlige, uddannelsesmæssige eller økonomiske. Vi mener, at Coventry er et godt sted at bo, arbejde og vokse, og vi fejrer vores elevers resultater.

Hvorfor Coventry College ?

En fremtid uden kvalifikationer og / eller færdigheder bliver en stadig vanskeligere. Coventry College er her for at give Coventry's folk støtte, information, træning, færdigheder og viden til at hjælpe dig med at gøre fremskridt i dine karriere og realisere dine ambitioner.

Stolthed i college, stolthed i byen

Denne nye College blev dannet, da City College Coventry og Henley College Coventry fusionerede tirsdag den 1. august 2017. Vi har to campusser, City Campus og Henley Campus, der er placeret på de tidligere steder i de tidligere colleges. Vi er den største videreuddannelse college i byen og det omkringliggende område. Vores mission er at tjene dette område, forbedre færdigheder, bevare excellence og nyde denne vidunderlige by.

At lære for alle faser og alle aldre

Fra førsteklasses kvalifikationer, gennem til gradeniveau og specialiserede fagkurser er der noget her for studerende med ringe eller ingen formel uddannelse lige op til karriere high-flyers.

Forvent et levende miljø, hvor du kan møde mennesker fra forskellige baggrunde og kulturer.

Fremragende faciliteter

Bykampusen blev afsluttet i 2008 og er let tilgængelig fra byens centrum og busruter. Når du er inde, kan du se fantastiske faciliteter fra udendørs byggepladser til medierne og optagelsescentrene. Dansestudier bor sammen med it-suiter og afslappende fællesværelser. Steder at spise, studere, mødes og skabe for studerende på alle kurser.

Henley Campus ny ombygning blev afsluttet i marts 2014. Henleys £ 8m-faciliteter omfatter et atrium med et udstillingsrum til visning af elevarbejde, en ny blok med 14 store klasseværelser og topmoderne konferencefaciliteter, fire nye hår og skønhedssaloner, en livlig restaurant, et sports- og fitnesscenter og en børnehaver.

Placeringer

Coventry

Address
City Campus
50, Swanswell Street
Coventry

CV1 5DG Coventry, England, Det Forenede Kongerige

Coventry

Address
Henley Campus
Henley Road
Bell Green
Coventry

CV2 1ED Coventry, England, Det Forenede Kongerige