Conde Nast College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores kurser smelter sammen med spændende og intensiv akademisk læring med enestående adgang til de bedste og lyseste sind i branchen, herunder holdene på Vogue, LOVE, Glamour, GQ og en række andre Condé Nast-titler.

Kollegiet leverer meget kreative kurser kombineret med et solidt fundament i erhvervslivet. Formålet med vores kurser er at forberede de studerende til en lang række job /; styling, journalistik, modekøb, marketing, branding, grafisk design, PR, digital strategi, forretning, begivenheder iværksætteri, e-handel og mange flere karriereveje.


Med adgang til nogle af de mest fremragende kreative sind i branchen plus intensive, erhvervsstilede kurser og en travl tidsplan - både i vores nye, moderne bygning og videre i gallerier, studier og så videre - finder de studerende deres dage til Condé Nast College er både travlt og givende. Vi mener, at de venskaber, som de studerende indgår med hinanden, mens de studerer sammen med os, er lige så vigtige som de netværksmuligheder, de vil have med et enormt antal eksterne branchefolk. Som et resultat tilskynder vi en rig, engageret og kollegial holdning fra vores studerende, mens de er her sammen med os, så de kan skabe faste venskaber, som de vil føre videre til deres utallige og utvivlsomt fremragende karriere over hele kloden.

Bibliotek - Print og Digital

Placeringer

London

Conde Nast College Of Fashion & Design

Address
Condé Nast College of Fashion & Design
 Admissions

16-17 Greek Street
W1D 4DR London, England, Det Forenede Kongerige