Conde Nast College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Condé Nast College for Mode & Design


Condé Nast College of Fashion & Design giver studerende en modeuddannelse i verdensklasse i hjertet af London.

Vores kurser smelter sammen med spændende og intensiv akademisk læring med enestående adgang til de bedste og lyseste sind i branchen, herunder holdene på Vogue, LOVE, Glamour, GQ og en række andre Condé Nast-titler.

Kollegiet leverer meget kreative kurser kombineret med et solidt fundament i erhvervslivet. Formålet med vores kurser er at forberede de studerende til en lang række job /; styling, journalistik, modekøb, marketing, branding, grafisk design, PR, digital strategi, forretning, begivenhedsentreprenørskab, e-handel og mange flere karriereveje.

Vi tilbyder i øjeblikket følgende akkrediterede kurser - MA Fashion Media Strategy, MA Creative Direction for Fashion Media, MA Fashion Journalism, MA Fashion Communication, MA Entrepreneurship: Fashion and Creative Industries, MA Luxury Brand Management (i samarbejde med Richmond University), the BA (Hons) Modekommunikation, det 1-årige Vogue Foundation-program og det ti-ugers Vogue-modecertifikat.

Vores korte kurser inkluderer det 4-ugers Vogue Intensive Summer Course, en-ugers kurser: Fashion Styling Course, Fashion Journalism Course, Fashion Business Course, Business of Beauty, Streetwear og Brand Drop Culture og Vogue Teen Weekend samt seks uger Mode & billede online program.

Vi accepterer nu ansøgninger og ser frem til at byde dig velkommen til Condé Nast-familien.


Studieoplevelsen


At studere på Condé Nast College of Fashion & Design er en spændende, engagerende og unikt berigende oplevelse.


Med adgang til nogle af de mest fremragende kreative sind i branchen plus intensive, erhvervsstilede kurser og en travl tidsplan - både i vores nye, moderne bygning og videre i gallerier, studier og så videre - finder de studerende deres dage på Condé Nast College er både travle og givende. Vi mener, at de venskaber, som de studerende indgår med hinanden, mens de studerer sammen med os, er lige så vigtige som de netværksmuligheder, de vil have med et enormt antal eksterne branchefolk. Som et resultat opmuntrer vi en rig, engageret og kollegial holdning fra vores studerende, mens de er her hos os, så vi kan skabe faste venskaber, som de vil føre videre til deres utallige og utvivlsomt fremragende karriere over hele kloden.


Karriere


Condé Nast College placerer vores studerende i stand til at nå deres drømmekarriere. Kollegiet tilbyder fremragende brancheforbindelser og partnerskaber. Studerende får ikke kun en grundig forberedelse til erhvervslivet, de har allerede haft et omfattende engagement med den professionelle verden, før de forlader kollegiet. Arbejdserfaring / praktikpladser hos Condé Nast kan tilbydes en udvalgt gruppe af de mest talentfulde studerende. Kollegiet kan ikke løfte arbejdspladser hos andre virksomheder, men det vil give introduktioner og anbefalinger til stjernestuderende.
Kollegiets karriererådgivere er i stand til at vejlede studerende om yderligere studier, beskæftigelsesmuligheder, praktikpladser, placeringer og projekter, der er relevante for hver enkelt studerendes krav. De tilbyder en professionel service designet til at imødekomme individuelle behov.
Karriererådgiverne afholder også workshops om CV-skrivning, porteføljepræsentation, jobsøgefærdigheder og interviewteknikker.
Bemærk, at individuel karrierevejledning kun er tilgængelig for studerende på vores akkrediterede kurser - alle MA-programmer, BA (Hons) modekommunikation, Vogue Foundation-programmet og Vogue Fashion Certificate.


College faciliteter

Condé Nast College of Fashion & Design har fremragende faciliteter, skabt og nybygget med ambitionerne fra kollegiet og vores studerende i tankerne. Desuden tilbyder vi vores studerende et moderne læringsmiljø, der er både inspirerende og provokerende.

Kollegiet anerkendes overalt i verden som et center for uddannelsesmæssig ekspertise - et sted hvor en ny generation af modebranchens bedste marketingfolk, PR'er, stylister, redaktører, forlag og journalister starter deres karriere. College opnår dette ved at sætte banebrydende, student-centrerede, "hvor som helst, når som helst" lærer kernen i vores praksis. For at være sikker på, at vores studerende får størst mulig gavn af det unikke indsigt, de modtager i modebranchen og dens historiske sammenhæng, vedtager Collegeet en personlig og meget fleksibel tilgang til læreruddannelse.


Læringsmiljø
Vores kurser er baseret på praktiske metoder - ikke kun teori. Undervisningen er intensiv og understøttende og kombinerer en stor andel af ansigt til ansigt-sessioner med online læringsfaciliteter. Denne moderne, blandede læringsmetode gør det også muligt for lærere at overvåge studerendes fremskridt regelmæssigt og levere effektiv og konstant feedback, som er afgørende for at sikre et vellykket læringsresultater. Studerende får også værdifuld, praktisk erfaring med at levere visuelle præsentationer. Condé Nast College's etos er at udstyre studerende med viden og færdigheder, der passer til en lang række karrierer i modebranchen eller at forberede dem til videre studier inden for relevante områder.

Bibliotek - Print og Digital
Studerende har adgang til et væld af trykte og digitale medier. Kollegiets centrale London placering betyder også, at studerende har nem adgang til mange vigtige offentlige biblioteker og museer, herunder Det Britiske Bibliotek, National Art Library på V&A, Design Museum, Westminster Reference Library, Tate Library og arkivlæsestuer.

Placeringer

London

Conde Nast College Of Fashion & Design

Address
Condé Nast College of Fashion & Design
 Admissions

16-17 Greek Street
W1D 4DR London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig