Læs den officielle beskrivelse

I august 2013 Den College Ystrad Mynach og COLEG Morgannwg fusioneret til at blive COLEG y Cymoedd hvilket betyder kollegium af dalene. Den College Ystrad Mynach tjente Caerphilly County Borough med websteder i Abertridwr, Bargoed, Blackwood, Caerphilly, Rhymney og Ystrad Mynach.

COLEG Morgannwg tjente Rhondda Cynon Taff County med websteder i Aberdare, Nantgarw og Rhondda. Ved at tilmelde sammen, COLEG y Cymoedd er nu en af ​​de største videreuddannelse udbyderens i Wales med en anslået 20.000 elever vælger at studere og over 1000 medarbejdere.

Steder

Med campus steder i Aberdare, Nantgarw, Rhondda og Ystrad Mynach vi er det første valg for videre uddannelse i Caerphilly County og Rhondda Cynon Taf.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Dette kursus vil omfatte alle de centrale elementer i den walisiske studentereksamen og vil også give dig mulighed for at studere den Btec Niveau 3 Udvidet Diplom i it. D ... [+]

Niveau 3 Udvidet Diplom i datalogi

Dette kursus vil omfatte alle de centrale elementer i den walisiske studentereksamen og vil også give dig mulighed for at studere den Btec Niveau 3 Udvidet Diplom i it.

Det Btec program giver dig mulighed for at studere computing fra både teoretiske og praktiske anvendelser.

Adgangskrav

Du vil kræve en niveau 3 Diploma in Information Technology.

Du vil blive inviteret til at deltage i et interview, og vil foretage en vurdering i læse- og regnefærdigheder at etablere nogen form for støtte er påkrævet. Ansøgere med relevant erfaring, der ikke nødvendigvis opfylder de faglige kvalifikationer, kan betragtes

Hvad vil jeg studere? ... [-]
Det Forenede Kongerige Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Dette kursus tilbyder en rute til videregående uddannelse for en ungdom, Fællesskabet, Socialt Arbejde eller Social Sciences erhverv. Målet med kurset er at give en støtt ... [+]

Adgang til videregående uddannelse (Social Pleje & ungdomsarbejde)

Dette kursus tilbyder en rute til videregående uddannelse for en ungdom, Fællesskabet, Socialt Arbejde eller Social Sciences erhverv.

Målet med kurset er at give en støttende og venligt miljø, så du kan udvikle dit potentiale og at forberede dig til universitetsstudier.

Adgangskrav

Ingen formelle akademiske kvalifikationer er nødvendige, men en god standard for læse- og regnefærdigheder er afgørende. Du bliver nødt til at være fyldt 19 år eller derover i september, at du starter kurset og have mindst et års erfaring på dette område.

Du vil blive inviteret til at deltage i et interview, og vil foretage en vurdering i læse- og regnefærdigheder, at etablere nogen form for støtte er påkrævet.... [-]

Det Forenede Kongerige Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Dette kursus er velegnet til elever med en solid grundlæggende viden om Computing eller Informationsteknologi, der ønsker at gøre fremskridt på disse områder i arbejde el ... [+]

Foundation Degree Information Kommunikationsteknologi

Dette kursus er velegnet til elever med en solid grundlæggende viden om Computing eller Informationsteknologi, der ønsker at gøre fremskridt på disse områder i arbejde eller til en relevant universitetsuddannelse. *Dette kursus udbydes af universiteter lederne af Valleys Institute (UHOVI), et strategisk partnerskab med University of South Wales.

Adgangskrav

2 A Niveauer eller en niveau 3 Diploma / Udvidet Diplom i Information Communications Technology, plus GCSE matematik og engelsk på lønklasse A * -C.

Du vil blive inviteret til at deltage i et interview, og vil foretage en vurdering i læse- og regnefærdigheder at etablere nogen form for støtte er påkrævet.... [-]

Det Forenede Kongerige Ystrad Mynach Aberdare Cardiff Tonypandy  + 1 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk