City College Brighton & Hove

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

City College lover en fremragende læringsoplevelse i en venlig, støttende atmosfære med en stor fællesskabsånd og fantastiske faciliteter, som re-skabe reelle arbejdsmiljøer.

City College centrale campus er i Brightons summende, fashionable North Laine område og hvert år, omkring 7.000 lokale og internationale studerende vælger kollegiet som deres næste skridt til en karriere eller på universitetet. Skolen tilbyder mere end 700 kurser, fra grundlæggende erhvervsuddannelse til universitetsniveau undersøgelse, samt en bred vifte af engelsk sprogkurser.

Studerende nyde en unik læringsmiljø, hvor de bliver en del af den bredere kollegium samfund sideløbende britiske studerende.

Vi forstår, at vælge hvor at studere er en vigtig beslutning, især for en international studerende, der kommer fra udlandet.

Grunde til at vælge City College Brighton - KVALITET: Vi er en British Council Akkrediteret Centre og medlemmer af English UK. - Trusted: Vi er en UKVI godkendt Tier 4 Sponsor. - Etableret: Vi blev etableret over 100 år siden og har en lang historie af indbydende internationale studerende. - Dedikeret: En dedikeret indkvartering og velfærd service for internationale studerende. - Professionel: Professionel lærere, der vil hjælpe dig med at nå dine mål. - Moderne: Fremragende faciliteter, herunder et bibliotek og edb-center, cafeteria og gratis fitnesscenter. - Valg: En bred vifte af kurser fra General engelsk igennem til universitetsniveau. - Inklusiv: Nedsænkning i en britisk College miljø giver muligheder for at interagere med vores britiske elever. - Sjov: Regelmæssige sociale arrangementer for at fremme samspillet elev.

Placeringer

Brighton

Address
City College Brighton and Hove
Pelham Street, Brighton

BN1 4FA Brighton, England, Det Forenede Kongerige