Churchill Square Training And Development

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvordan vi kan hjælpe dig

Vores højt erfarne konsulenter giver dig mulighed for at være det bedste du kan med vores personlige accelerator kurser. Vi tilbyder også en række specialiserede uddannelseskurser til erhvervsuddannelse, som vil give konkrete fordele for både den enkelte og organisationen.

Ved hjælp af innovative teknikker, herunder verdenskendte psykometriske værktøjer til at forbedre selvbevidstheden og forbedre holdkundskaberne, uanset om det er til at producere højtydende hold eller håndtere konflikter, har vi et kursus og sæt af banebrydende teknikker til brug. Vi kører også vores ekstremt populære 'medarbejder væk dage', hvor en sjov dag kombineres med et specielt skræddersyet træningselement.

Hvem er vi

Churchill Square , som uddannelsesleverandør, tror vi på en stærk kombination af akademiske, praktiske, organisatoriske og ledelsesmæssige færdigheder og erfaring, der gør os unikke. Alle vores konsulentteam og medarbejdere har en dokumenteret track record som uddannelsesudbyder på deres område og kan straks levere en skræddersyet serie af coaching, træning eller ledelseskonsultation til dine forretningsbehov. Alle vores produkter og tjenester er konkurrencedygtige og vil give dig langvarige løsninger.

Uddannelse & Udvikling

Kvalitetsuddannelsesløsninger til at forbedre individets eller holdpotentialet og udvikle nye færdigheder. Af hylde eller skræddersyede træningsløsninger.

Inspirerende, Motiverende, Lidenskabelige!

Susan LLOYD, administrerende konsulent

Susan startede sin karriere som opdragsgiver i Royal Navy, forlod med en MBA og psykometrisk testkvalifikationer, hun indledte en omfattende midlertidig karriere, der arbejder inden for staten, Whitehall, NATO, den private og offentlige sektor og globale velgørende organisationer. En erfaren professionel inden for træning og udvikling, psykometrisk kommunikation, hun er i stand til at vende hånden til næsten alt, med et øje for, hvad organisationer ønsker til den rigtige pris.

Placeringer

Portsmouth

Address
Churchill Square Consulting Ltd
Gatcombe House
Copnor Rd, Portsmouth

PO3 5EJ Portsmouth, England, Det Forenede Kongerige

Programmer

Denne skole tilbyder også: