Læs den officielle beskrivelse

Den International Department vil gerne invitere dig til at studere på Chichester College. Mere end en sprogskole, har vi hilste studerende fra hele verden i de sidste 30 år.

Vores sortiment af akademiske, faglige og fundament programmer tilbyder et fremragende udvalg med dokumenteret succes på tværs af alle fagområder. Vi sætter en stor ære i den støtte, vi tilbyder vores internationale studerende. Chichester College er et hjem fra hjemmet.

Der er komfortabel og sikker indkvartering på stedet. Den livlige sociale program hjælper dig med at opfylde og få nye venner, der tager dig ud og om at opdage den vidunderlige by Chichester og nærliggende højdepunkter under dit ophold. Nyd de fremragende faciliteter, mens du studerer og socialisere med britiske studerende med samme interesser.

Vi ser frem til at byde dig snart!

Perfekt beliggenhed

Chichester er beliggende i den sydlige kyst af England. Byen er berømt for sin naturlige skønhed og historiske seværdigheder. Byen Chichester tilbyder en ægte britisk oplevelse med vidunderlig arkitektur og en tryg atmosfære. Den centrale placering af campus giver mulighed for at få adgang til de lokale tog- og busstationer inden for fem minutter. Chichester har gode forbindelser til internationale lufthavne og direkte tog til Brighton, Portsmouth og London. Rejse rundt Storbritannien er nemt, når man bor i Chichester.

Programmer tilbydes på Chichester

I hjertet af byen

Byens centrum er kun fem minutter væk fra campus og har mange ting at se og nyde, såsom butikker, biografer, teatre, bowlingbane, sportscenter og swimmingpool, katedralen haver, kunstgallerier og meget mere.

Fantastiske faciliteter

At give den bedste uddannelse skal du have de bedste faciliteter. Det er derfor, vi løbende forbedre vores omfattende sortiment af top kvalitet klasseværelser, ressourcer og tjenester til at levere en ideel undervisningsmiljø.

Social Programme

Få mest ud af din tid i weekender og om aftenen. Deltag i kulturelle udflugter og aften aktiviteter. Det er den perfekte måde at socialisere med alle dine nye venner og til at besøge nogle af Englands berømte byer.

Hændelser omfatter:

  • Dagsture til historiske seværdigheder og byer som Oxford, Cambridge, Badekar, Portsmouth, Arundel og Windsor Castle
  • Sjove ture til Harry Potter World og Thorpe Park
  • Aften aktiviteter såsom bowling, film nætter, fester, quiz night etc.

Fritids aktiviteter

Få mest ud af din tid efter klasse At deltage i sports- og fritidsaktiviteter giver dig chancen for at blande, dele ideer og øve dit engelsk med vores britiske studerende. Lær en ny færdighed eller prøve en ny sportsgren under dit ophold.

GRATIS for alle studerende (aktiviteter kan variere)

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Chichester College

Det primære fokus for dette kursus er engelsk for kommunikation. ... [+]

Det primære fokus for dette kursus er engelsk for kommunikation.

15 timer om ugen af ​​General engelsk klasser

Findes på niveauer A1-C2 Studerende alder 16+ Maksimal klassestørrelse 16 Start Enhver mandag Varighed af 15 timer om ugen Minimum ophold 2 uger Fordele Undersøgelse på en campus med over 3.500 britiske studerende og internationale studerende fra hele verden Nyd en bred vifte af spændende aktiviteter og klubber med britiske og internationale studerende Adgang til nye Chi365 selvstudium portal og app En året rundt internationale sociale program, ture og arrangementer [-]
Det Forenede Kongerige Pulborough Chichester
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
2 - 24 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Chichester College

Det primære fokus for dette kursus er at give dig den maksimale mulighed for at studere engelsk. ... [+]

21 timer om ugen af ​​General engelsk klasser

Det primære fokus for dette kursus er at give dig den maksimale mulighed for at studere engelsk.

Findes på niveauer A1-C2 Studerende alder 16+ Maksimal klassestørrelse 16 Start Enhver mandag Varighed af 21 timer om ugen Minimum ophold 2 uger Fordele Undersøgelse på en campus med 3.500 britiske studerende og internationale studerende fra hele verden Vælg en af ​​tre eftermiddag muligheder for at udfordre dine engelskkundskaber Efter-class aktiviteter med britiske studerende og året rundt socialt program for internationale studerende Adgang til nye Chi365 selvstudium portal og app Eftermiddag Indstillinger ... [-]
Det Forenede Kongerige Pulborough Chichester
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
2 - 24 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Chichester College

Mere end bare et sprogkursus, Studienævnet Year Abroad giver dig mulighed for at studere akademiske fag sammen britiske studerende. Varighed: 1, 2, eller 3 terms.This kur ... [+]

Mere end bare et sprogkursus, Studienævnet Year Abroad giver dig mulighed for at studere akademiske fag sammen britiske studerende. Varighed: 1, 2 eller 3 vilkår. Dette kursus er den perfekte mulighed for at få et sabbatår erfaring i Storbritannien.

Du kan studere A-niveau eller faglige emner med britiske studerende og forbedre dine sprogkundskaber med internationale studerende i General engelsk klasser.

Studienævnet År

Vælg mellem 10 diffe leje underlagt par

B2 engelsk er obligatorisk for indrejse Undersøgelse to emner med UK A-niveau studerende og studere engelsk med andre internationale studerende Programmet er designet til at udvikle din faglige viden om emnet og forbedre dit engelsk. Det giver også en fuld britisk undersøgelse i udlandet erfaring Vælg parret af emner, der bedst passer til dine interesser, og vi vil forberede dit studie tidsplan - rum er begrænset, så kan du ansøge tidligt Faglig Study År ... [-]
Det Forenede Kongerige Pulborough Chichester
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

What do our international students think of Chichester College?