Chichester College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den International Department vil gerne invitere dig til at studere på Chichester College. Mere end en sprogskole, har vi hilste studerende fra hele verden i de sidste 30 år.

Vores sortiment af akademiske, faglige og fundament programmer tilbyder et fremragende udvalg med dokumenteret succes på tværs af alle fagområder. Vi sætter en stor ære i den støtte, vi tilbyder vores internationale studerende. Chichester College er et hjem fra hjemmet.

Der er komfortabel og sikker indkvartering på stedet. Den livlige sociale program hjælper dig med at opfylde og få nye venner, der tager dig ud og om at opdage den vidunderlige by Chichester og nærliggende højdepunkter under dit ophold. Nyd de fremragende faciliteter, mens du studerer og socialisere med britiske studerende med samme interesser.

Vi ser frem til at byde dig snart!

Perfekt beliggenhed

Chichester er beliggende i den sydlige kyst af England. Byen er berømt for sin naturlige skønhed og historiske seværdigheder. Byen Chichester tilbyder en ægte britisk oplevelse med vidunderlig arkitektur og en tryg atmosfære. Den centrale placering af campus giver mulighed for at få adgang til de lokale tog- og busstationer inden for fem minutter. Chichester har gode forbindelser til internationale lufthavne og direkte tog til Brighton, Portsmouth og London. Rejse rundt Storbritannien er nemt, når man bor i Chichester.

Programmer tilbydes på Chichester

I hjertet af byen

Byens centrum er kun fem minutter væk fra campus og har mange ting at se og nyde, såsom butikker, biografer, teatre, bowlingbane, sportscenter og swimmingpool, katedralen haver, kunstgallerier og meget mere.

Fantastiske faciliteter

At give den bedste uddannelse skal du have de bedste faciliteter. Det er derfor, vi løbende forbedre vores omfattende sortiment af top kvalitet klasseværelser, ressourcer og tjenester til at levere en ideel undervisningsmiljø.

Social Programme

Få mest ud af din tid i weekender og om aftenen. Deltag i kulturelle udflugter og aften aktiviteter. Det er den perfekte måde at socialisere med alle dine nye venner og til at besøge nogle af Englands berømte byer.

Hændelser omfatter:

  • Dagsture til historiske seværdigheder og byer som Oxford, Cambridge, Badekar, Portsmouth, Arundel og Windsor Castle
  • Sjove ture til Harry Potter World og Thorpe Park
  • Aften aktiviteter såsom bowling, film nætter, fester, quiz night etc.

Fritids aktiviteter

Få mest ud af din tid efter klasse At deltage i sports- og fritidsaktiviteter giver dig chancen for at blande, dele ideer og øve dit engelsk med vores britiske studerende. Lær en ny færdighed eller prøve en ny sportsgren under dit ophold.

GRATIS for alle studerende (aktiviteter kan variere)

Placeringer

Chichester

Address
Westgate Fields,
PO19 1SB Chichester, England, Det Forenede Kongerige

Pulborough

Address
North Heath,
RH20 1DL Pulborough, England, Det Forenede Kongerige