Chef Academy London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Chef Academy London blev grundlagt i 2007. Efter stor succes i Italien åbnede vi vores første skole i Storbritannien, som ligger i det centrale London. Vores mål er at uddanne vores elever til at blive professionelle kokke.

Vi tilbyder en effektiv praktikuddannelse, der giver vores studerende alle værktøjer og færdigheder til at starte en karriere som professionel kok. I løbet af kurset vil du træne på en af ​​vores partner restauranter med en af ​​vores kokere. Du vil opleve at arbejde i et levende professionelt køkken og få et indblik i restaurantbranchen. Du vil beskæftige sig med alle aspekter af en kokke rutine, fra valget af friske produkter til balancering af levnedsmiddelomkostninger. Du vil lære alle de nødvendige teknikker til at begynde at arbejde med det samme. Det vigtigste aspekt, og hvorfor vi tror, ​​at vi underviser i den mest effektive form er, at du lærer fra fagfolk i et professionelt miljø. Vi er den eneste skole, der tilbyder denne form for træning, og det er grunden til, at vores studerende har så stor succesrate.

Vi tilbyder i øjeblikket følgende kurser: Hospitality Management

Efter at have gennemført et af vores kurser, har du alle de nødvendige værktøjer til at starte din karriere med det samme. Du vil være HACCP-certificeret, få dit eksamensbevis fra Chef Academy London , der internationalt anerkendes og akkrediteres af ASIC (Akkrediteringstjeneste for internationale gymnasier). Du vil kende din vej rundt i køkkenet med tillid og have alle de teknikker, der giver dig adgang til et køkken som et aktivt medlem af brigaden.

Her på Chef Academy, ønsker vi det bedste for vores elever. Når du er færdig med dit kursus, vil et medlem af vores karrierehold finde det perfekte arbejde for dig og arrangere interviews, så du kan deltage. Vi har i øjeblikket en 100% beskæftigelsesgrad.

Nye og spændende kurser!

Se vores helt nye kursus Hospitality Management og Advanced Food Science! Lær at blive en professionel kok og hvordan man effektivt og effektivt styrer dit eget køkken.

Drømmer du om at omdanne din passion for mad til en spændende ny forretning eller karriere?

Bliv medlem for et af vores kurser og lancere din fremtid i det kulinariske felt!


Kursmål

Chef Academy studerende lærer kunsten at lave mad fra en professionel platform for at få erfaring på området. Vi tilbyder skræddersyede, praktiske og effektive kurser, der ikke kun fokuserer på undervisning af de vigtigste madlavningsteknikker, men også lærer betydningen af, hvordan det er at være kok, der arbejder i et professionelt køkken.

Vores elever har chancen for at træne sammen med Londons bedste kokke, fra top-niveau fine dining til Michelin-stjerne niveau i køkkenerne på deres restauranter. De vil være klar til at begynde at arbejde straks efter en vellykket gennemførelse af kurset. De vil have alle de praktiske og teoretiske færdigheder til selvstændigt at komme ind i et professionelt køkken.

Chef Academy er en prestigefyldt skole, der er internationalt anerkendt. Akademiet blev grundlagt i Italien og på grund af stor succes blev en anden skole åbnet kort tid efter i London, som er blandt de mest anerkendte i Storbritannien. Graduating fra Chef Academy vil give dig adgang til den professionelle verden af ​​madlavning. Vores skole er også internationalt anerkendt af ASIC (Accreditation Service for International Colleges).


Chef Academy Certificate

Chef Academy London er en prestigefyldt og internationalt anerkendt uddannelsesinstitution. Hver dag flere og flere kandidater er ivrige efter at tilmelde sig et af vores højt faglige kurser, er Chef Academy London en af ​​de mest anerkendte uddannelsesinstitutioner i London. Vi er stolte af at levere kvalitetskurser og forberede de bedste professionelle kokke i branchen!

Vores skole er internationalt anerkendt af ASIC (en akkrediteringstjeneste for internationale gymnasier), der gør det muligt for vores elever at forfølge en karriere i hele det nationale eller internationale område.

Placeringer

Mayfair

Address
Hanover Square,17
W1S 1BN Mayfair, England, Det Forenede Kongerige

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: