Chef Academy London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Chef Academy London blev grundlagt i 2007. Efter stor succes i Italien åbnede vi vores første skole i Storbritannien, som ligger i det centrale London. Vores mål er at uddanne vores elever til at blive professionelle kokke.

Vi tilbyder en effektiv praktikuddannelse, der giver vores studerende alle værktøjer og færdigheder til at starte en karriere som professionel kok. I løbet af kurset vil du træne på en af ​​vores partner restauranter med en af ​​vores kokere. Du vil opleve at arbejde i et levende professionelt køkken og få et indblik i restaurantbranchen. Du vil beskæftige sig med alle aspekter af en kokke rutine, fra valget af friske produkter til balancering af levnedsmiddelomkostninger. Du vil lære alle de nødvendige teknikker til at begynde at arbejde med det samme. Det vigtigste aspekt, og hvorfor vi tror, ​​at vi underviser i den mest effektive form er, at du lærer fra fagfolk i et professionelt miljø. Vi er den eneste skole, der tilbyder denne form for træning, og det er grunden til, at vores studerende har så stor succesrate.

Vi tilbyder i øjeblikket følgende kurser: Hospitality Management

Efter at have gennemført et af vores kurser, har du alle de nødvendige værktøjer til at starte din karriere med det samme. Du vil være HACCP-certificeret, få dit eksamensbevis fra Chef Academy London , der internationalt anerkendes og akkrediteres af ASIC (Akkrediteringstjeneste for internationale gymnasier). Du vil kende din vej rundt i køkkenet med tillid og have alle de teknikker, der giver dig adgang til et køkken som et aktivt medlem af brigaden.

Her på Chef Academy, ønsker vi det bedste for vores elever. Når du er færdig med dit kursus, vil et medlem af vores karrierehold finde det perfekte arbejde for dig og arrangere interviews, så du kan deltage. Vi har i øjeblikket en 100% beskæftigelsesgrad.

Nye og spændende kurser!

Se vores helt nye kursus Hospitality Management og Advanced Food Science! Lær at blive en professionel kok og hvordan man effektivt og effektivt styrer dit eget køkken.

Drømmer du om at omdanne din passion for mad til en spændende ny forretning eller karriere?

Bliv medlem for et af vores kurser og lancere din fremtid i det kulinariske felt!


Kursmål

Chef Academy studerende lærer kunsten at lave mad fra en professionel platform for at få erfaring på området. Vi tilbyder skræddersyede, praktiske og effektive kurser, der ikke kun fokuserer på undervisning af de vigtigste madlavningsteknikker, men også lærer betydningen af, hvordan det er at være kok, der arbejder i et professionelt køkken.

Vores elever har chancen for at træne sammen med Londons bedste kokke, fra top-niveau fine dining til Michelin-stjerne niveau i køkkenerne på deres restauranter. De vil være klar til at begynde at arbejde straks efter en vellykket gennemførelse af kurset. De vil have alle de praktiske og teoretiske færdigheder til selvstændigt at komme ind i et professionelt køkken.

Chef Academy er en prestigefyldt skole, der er internationalt anerkendt. Akademiet blev grundlagt i Italien og på grund af stor succes blev en anden skole åbnet kort tid efter i London, som er blandt de mest anerkendte i Storbritannien. Graduating fra Chef Academy vil give dig adgang til den professionelle verden af ​​madlavning. Vores skole er også internationalt anerkendt af ASIC (Accreditation Service for International Colleges).


Chef Academy Certificate

Chef Academy London er en prestigefyldt og internationalt anerkendt uddannelsesinstitution. Hver dag flere og flere kandidater er ivrige efter at tilmelde sig et af vores højt faglige kurser, er Chef Academy London en af ​​de mest anerkendte uddannelsesinstitutioner i London. Vi er stolte af at levere kvalitetskurser og forberede de bedste professionelle kokke i branchen!

Vores skole er internationalt anerkendt af ASIC (en akkrediteringstjeneste for internationale gymnasier), der gør det muligt for vores elever at forfølge en karriere i hele det nationale eller internationale område.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Kurs i Michelin Starred Chef Course (300 timer)

på universitet Fuldtid 3 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Mayfair

Dette kursus er dedikeret til at arbejde fagfolk, der ønsker at øge deres karriere. Kokke, der allerede arbejder i branchen, ved lige, hvor vigtigt det er at få erfaring inden for et Michelin Starred-køkken, og at det også kan bidrage til at forbedre deres kompetencer, viden og indtjeningspotentiale. Efter træning i vores udviklingskøkken giver vi eleverne mulighed for at komme ind i køkkenet i vores Michelin-stjernede partnere. [+]

Dette kursus er dedikeret til at arbejde fagfolk, der ønsker at øge deres karriere.

Kokke, der allerede arbejder i branchen, ved lige, hvor vigtigt det er at få erfaring inden for et Michelin Starred-køkken, og at det også kan bidrage til at forbedre deres kompetencer, viden og indtjeningspotentiale. Efter træning i vores udviklingskøkken giver vi eleverne mulighed for at komme ind i køkkenet i vores Michelin-stjernede partnere.

Her vil de i løbet af de 225 timers levende træning udvide deres kulinariske fantasi og få den nødvendige erfaring, som vil hjælpe eleverne med at forbedre deres ønske om at være så succesfuld som de muligvis kan være.

Kursusprogram... [-]

Kursus i Advanced Professional Chef Course (550 timer)

på universitet Fuldtid 6 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Mayfair

Med dette kursus vil eleverne først modtage træning i vores udviklingskøkken, hvor vores kvalificerede koktræner vil dække grundlæggende viden samt avancerede teknikker, der dækker hvert emne i vores program i dybden. Efter at denne del af kurset er afsluttet, kommer eleverne væk med et praktisk medlems praktiske færdigheder inden for et professionelt køkken. Dette forbereder dem til næste del af kurset: 400 timer i køkkenet hos en af ​​vores restaurantpartnere. Studerende har mulighed for at vælge to af vores partnere for at drage fordel af en fuld dannelse af forskellige kokke, der tilbyder forskellige stilarter og endda forskellige former for madlavningsteknikker. Dette er virkelig det ultimative faglige træningsprogram! [+]

Med dette kursus vil eleverne først modtage træning i vores udviklingskøkken, hvor vores kvalificerede koktræner vil dække grundlæggende viden samt avancerede teknikker, der dækker hvert emne i vores program i dybden.

Efter at denne del af kurset er afsluttet, kommer eleverne væk med et praktisk medlems praktiske færdigheder inden for et professionelt køkken. Dette forbereder dem til næste del af kurset: 400 timer i køkkenet hos en af ​​vores restaurantpartnere. Studerende har mulighed for at vælge to af vores partnere for at drage fordel af en fuld dannelse af forskellige kokke, der tilbyder forskellige stilarter og endda forskellige former for madlavningsteknikker. Dette er virkelig det ultimative faglige træningsprogram!... [-]


Kursus i Halal Advanced Professional Chef Course (550 timer)

på universitet Fuldtid 6 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Mayfair

Med dette kursus giver Chef Academy of London 100 timers træning i vores Development Kitchen med vores kvalificerede Chef Trainer. Eleverne vil lære og forbedre de nødvendige færdigheder ved kun at bruge Halal-kød til at hoppe ind i et fagligt miljø med en af ​​vores partnere i løbet af de næste 450 timers forløb. I slutningen af ​​programmet vil den studerende opnå alle nødvendige erfaringer til at starte sin karriere i en professionel kokts verden. [+]

Med dette kursus giver Chef Academy of London 100 timers træning i vores Development Kitchen med vores kvalificerede Chef Trainer.

Eleverne vil lære og forbedre de nødvendige færdigheder ved kun at bruge Halal-kød til at hoppe ind i et fagligt miljø med en af ​​vores partnere i løbet af de næste 450 timers forløb.

I slutningen af ​​programmet vil den studerende opnå alle nødvendige erfaringer til at starte sin karriere i en professionel kokts verden.

Kursusprogram

Kursets varighed: 550 timer / 6 måneder

Udviklingsuddannelse (100 timer)

Online HACCP-træning skal udfyldes inden du starter kurset.Introduktion til et professionelt køkken med vores executive development træner.Køkken turBrandsikkerhedSundhed og sikkerhedRegler for køkkenetManuel styringKøkkenmaskiner, redskaber og kniveSkæringsteknikkerMise en plads og køkken sektionermise en plads til lagre, saucer og suppermise en plads til kød, fisk og skaldyrmise en plads til grøntsager og friske urterFlavoursForskelle mellem forretter, elnettet, sider og desserter (portioner og timing osv.)KødFiskSaucer og supperPasta og risottostuvningLagre og dressingerMadlavningsteknikker (grillning, broiling, stegning, sautéing, stegning, stegning, dampning, nedsænkning, braising og stødning)Præsentations evnerBageri og gærprodukterKager (bagværk, desserter og konfekt)... [-]

Kursus i Hospitality Management og Advanced Food Science (600 timer)

på universitet Fuldtid 6 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Mayfair

Chef Academy London tilbyder studerende chancen for at blive en professionel kok og har også alle de færdigheder og viden, der kræves for at kunne administrere et køkken med succes. Vi er den eneste madlavningskole i London, der kan give dig denne fantastiske mulighed. Dette vil forberede dig på at komme ind i et professionelt miljø og sætte dig i stand til at starte din karriere på højt niveau, eller hvis du tænker på at åbne din egen virksomhed, er dette kurset for dig. [+]

Chef Academy London tilbyder studerende chancen for at blive en professionel kok og har også alle de færdigheder og viden, der kræves for at kunne administrere et køkken med succes.

Alle elever vil starte med at træne i 75 timer i vores udviklingskøkken, hvor vores chef vil undervise eleverne i alt det grundlæggende i et professionelt køkken og forberede dem til live træning. Når uddannelsestræningen er færdig, vil eleverne derefter træne i 200 timer i et af vores restaurantpartnerskaber, de følger vores træningsprogram, der dækker alle sektioner af køkkenet, uddannelsen overvåges af chefschefen. Det næste trin er at studere avancerede madlavningsteknikker. Dette vil forberede eleverne til Michelin Star-træningen i en af ​​vores Michelin-stjernes træningspartnere i 200 timer.... [-]


Kursus i Kosher Professional Chef Course (400 timer)

på universitet Fuldtid 4 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Mayfair

Vi er meget stolte af at annoncere lanceringen af ​​vores Professional Kosher Chef kursus. Dette kursus vil blive undervist i et kosher køkken ved hjælp af kosher ingredienser. Kurset vil være kød og parvefokuseret og vil følge alle jødiske kostlov. Vi arbejder også rundt om den jødiske kalender. vi appellerer til alle publikum, der ønsker at lære rigtig professionel kosher madlavning. [+]

Vi er meget stolte af at annoncere lanceringen af ​​vores Professional Kosher Chef kursus. Dette kursus vil blive undervist i et kosher køkken ved hjælp af kosher ingredienser. Kurset vil være kød og parvefokuseret og vil følge alle jødiske kostlov. Vi arbejder også rundt om den jødiske kalender. vi appellerer til alle publikum, der ønsker at lære rigtig professionel kosher madlavning.

Kursusprogram

Kursets varighed: 400 timer / 4 måneder

Udviklingsuddannelse (80 timer)

Online HACCP-træning skal udfyldes inden du starter kurset.Introduktion til et professionelt køkken med vores executive development træner.Køkken turBrandsikkerhed / mødestedSundhed og sikkerhedRegler for køkkenet / Køkken SikkerhedManuel styringKosher reglerKonverteringstabeller og forklaringKøkkenmaskiner, redskaber og kniveSkæringsteknikkerMise en plads og køkken sektionermise en plads til lagre, saucer og suppermise en plads til kød, fjerkræmise en plads til grøntsager og friske urterSmagsstoffer (bitter, sur, sød, umami, salt)Definition af canapes, startere, lysnettet, sider og dessertercanapesKødFiskGrøntsager og kornRisFrisk pastaSaucer, supper, lagre og dressingerMadlavningsteknikker (grillning, stegning, sautéing, stegning, stegning, dampning, nedsænkning, braising, stewingPræsentations evnerBrødBagværkKagerSukker... [-]

Kursus i professionel kokekursus (325 timer)

på universitet Fuldtid 3 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Mayfair

Studerende modtager 75 timers træning i vores udviklingskøkken med vores kvalificerede koktræner. Dette intense kursus udstyre de studerende med al den grundlæggende viden, de har brug for at vide for at komme ind i enhver restaurant. Dette følges nøje af 250 timer inde i køkkenet hos en af ​​vores restaurantpartnere. Her får eleverne mulighed for at træne som medlem af teamet, lære af rigtige fagfolk i et struktureret miljø og modtage den uddannelse, der giver dem mulighed for at komme ind i madlavningsbranchen med det samme. [+]

Studerende modtager 75 timers træning i vores udviklingskøkken med vores kvalificerede koktræner. Dette intense kursus udstyre de studerende med al den grundlæggende viden, de har brug for at vide for at komme ind i enhver restaurant. Dette følges nøje af 250 timer inde i køkkenet hos en af ​​vores restaurantpartnere. Her får eleverne mulighed for at træne som medlem af teamet, lære af rigtige fagfolk i et struktureret miljø og modtage den uddannelse, der giver dem mulighed for at komme ind i madlavningsbranchen med det samme.

Kursusprogram

Kursets varighed: 325 timer / 3 måneder

Udviklingsuddannelse (75 timer)

Online HACCP-træning skal udfyldes inden du starter kurset.Introduktion til et professionelt køkken med vores executive development træner.Køkken turBrandsikkerhedSundhed og sikkerhedRegler for køkkenetManuel styringKøkkenmaskiner, redskaber og kniveSkæringsteknikkerMise en plads og køkken sektionermise en plads til lagre, saucer og suppermise en plads til kød, fjerkræ, fisk og skaldyrmise en plads til grøntsager og friske urterSmagsstoffer (bitter, sur, sød, umami, salt)Forskelle mellem forretter, elnettet, sider og desserter (portioner og timing osv.)Kød, fjerkræ og spilFisk og skaldyrSaucer og supperPasta og risottostuvningLagre og dressingerMadlavningsteknikker (grillning, broiling, stegning, sautéing, stegning, stegning, dampning, nedsænkning, braising og stødning)Præsentations evnerBageri og gærprodukterKager (bagværk, desserter og konfekt)... [-]

Kursus i professionel kokekursus - italiensk køkken (325 timer)

på universitet Fuldtid 3 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Mayfair

Dette kursus er designet til studerende, der ønsker at blive professionelle kokke med speciale i italiensk køkken. Formålet med kurset er at forberede eleverne gennem praksis i køkkenet. I løbet af de første 75 timer af kurset lærer og forbedrer de deres viden og færdigheder i alle aspekter, fra det grundlæggende til de mere avancerede teknikker. Programmet dækker alle aspekter af italiensk køkken, herunder traditionelle og innovative retter. [+]

Dette kursus er designet til studerende, der ønsker at blive professionelle kokke med speciale i italiensk køkken. Formålet med kurset er at forberede eleverne gennem praksis i køkkenet. I løbet af de første 75 timer af kurset lærer og forbedrer de deres viden og færdigheder i alle aspekter, fra det grundlæggende til de mere avancerede teknikker. Programmet dækker alle aspekter af italiensk køkken, herunder traditionelle og innovative retter.

Det andet trin er 250 timers træning, der finder sted i en af ​​vores italienske partner restauranter. Her vil eleverne udvide deres kulinariske fantasi, og der lægges særlig vægt på ernæring, smagsoplevelse, udvikling af opskrifter og opstilling af retterne. Dette kursus er en fantastisk mulighed for studerende, der ønsker at få den nødvendige erfaring, der vil styrke deres ønske om at være en succesfuld kokk i et italiensk køkken.... [-]


Kursus i professionel konditori og konfekturekurser (840 timer)

på universitet Fuldtid 6 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Mayfair

Dette unikke fuld-time hands-on-program fokuserer på alle aspekter af bagværk, bagning og konfekturekunst. Det tilbyder intensiv instruktion, avanceret udstyr og højkvalitets ingredienser til vores studerende. Dette intensive program er designet til at imødekomme behovene hos de studerende, der ønsker at opnå en bred og grundig fundament inden for bagværk og bagning fra viennoiseries til chokolade og alt imellem. Du vil modtage træning fra vores højt anerkendte konditor i det veludstyrede konditori. [+]

Dette unikke fuld-time hands-on-program fokuserer på alle aspekter af bagværk, bagning og konfekturekunst. Det tilbyder intensiv instruktion, avanceret udstyr og højkvalitets ingredienser til vores studerende. Dette intensive program er designet til at imødekomme behovene hos de studerende, der ønsker at opnå en bred og grundig fundament inden for bagværk og bagning fra viennoiseries til chokolade og alt imellem. Du vil modtage træning fra vores højt anerkendte konditor i det veludstyrede konditori.

For karrierevekslere, fagfolk og begyndere er konditori-programmet det ideelle et af et venligt kursus at opbygge et solidt fundament af viden og færdigheder, der er nødvendige for at opnå en vellykket karriere. Det er vigtigt at være godt drevet, have en fokuseret indstilling og høj motivation til at gennemføre dette kursus. Når de er færdige, vil de være parat til at udmærke sig i konditorindustrien.... [-]


Videoer

Chef Academy London