Celtic English Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Celtic engelsk Academy er en British Council akkrediteret, engelsk center.

VI TILBYDER engelsk timer med en fremragende lille elev til personale forhold som klasser er begrænset til et maksimum på kun 10 elever. Dette giver en venlig elev-fokuseret læringsmiljø, der sikrer, at hver elev får den opmærksomhed, han eller hun har brug for at lykkes.

Vidste du?

Vi er akkrediteret af British Council og ISI og er medlemmer af English UK. 98% af vores elever siger, at de vil anbefale Celtic English Academy til deres venner og familie. I sommeren 2015 havde vi studerende på op til 50 forskellige nationaliteter studerer med os.

Cardiffs praktiske whereabouts også gøre det nemt for studerende at udforske mere af Storbritannien med tog eller bus. Det er en billig, kosmopolitisk by, der har en af ​​Europas største indkøbscentre, er en tidligere olympisk spillested og er i 2014 European Capital of Sport.

Vores navn

Tidligere kendt som Celtic School, vi fornyet vores navn til at matche vores nye identitet: Celtic afspejler den kulturelle arv vores placering. Vi holdt denne del af vores navn, fordi Celtic English Academy har fået et godt ry gennem ord i munden som Celtic School. Vi ønsker, at vores fornyede mærke til at drage fordel af dette.

Engelsk er det produkt, vi sælger. Ordet har magt som et produkt og er et symbol på muligheder for dem, der ønsker at lære det.

Academy er en mere prestigefyldt ord end skole. Skolerne er ofte forbundet med et yngre publikum og mødepligt. En akademi giver visionen af ​​studerende vokser og fremrykkende og er mere i overensstemmelse med vores kvalitet uddannelse, tilgængelig for alle aldre.

Vores Værdier

Værdi for pengene Etisk Personlig Professionel Fleksibel Caring Etableret Social Diverse Multikulturel Student venlige Sikker indbydende Kulturelt berigende

Placeringer

Cardiff

Celtic English Academy

Address
18 Park Grove
CF10 3BN Cardiff, Wales, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 29 2034 4805