Carfax College Oxford

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om vores kollegium

En privat college beliggende i hjertet af Oxford, Carfax College specialiserer sig i at yde den højeste kvalitet en-til-en og mindre gruppe undervisning.

Carfax tilbyder et struktureret læringsmiljø og et venligt, lydhørt fællesskab. Her modtager hver elev individuel opmærksomhed, støtte og opmuntring, ikke kun i formålet med akademiske mål, men også med hensyn til deres personlige trivsel. Uanset om man studerer mod A-niveauer, GCSE'er eller andre kvalifikationer, reviderer til eksamen eller re-sitning, kan elever drage fordel af personlige programmer med undervisning, der er nøje tilpasset deres mål og behov, herunder specialudbud til personer med særlige uddannelsesbehov. Yngre elever følger en selvstændig læseplan, der er fagligt designet til at forberede dem til progression til førende gymnasier.

Med en rig kulturarv lige ved døren, og sportslige og kulturelle samfund blomstrer over hele byen, opfordrer Carfax eleverne til at deltage i en bred vifte af ekstra-curriculære aktiviteter i samfundet. En række overnatningsmuligheder er også tilgængelige.

Gruppekurser starter i september og februar, men individuelle kurser kan starte på ethvert tidspunkt af året. Kortsigtede og deltids kurser tilbydes også hele året rundt, herunder weekender og helligdage.

Placeringer

Oxford

Address
39-42 Hythe Bridge Street
OX1 2EP Oxford, England, Det Forenede Kongerige