Læs den officielle beskrivelse

Om vores kollegium

En privat college beliggende i hjertet af Oxford, Carfax College specialiserer sig i at yde den højeste kvalitet en-til-en og mindre gruppe undervisning.

Carfax tilbyder et struktureret læringsmiljø og et venligt, lydhørt fællesskab. Her modtager hver elev individuel opmærksomhed, støtte og opmuntring, ikke kun i formålet med akademiske mål, men også med hensyn til deres personlige trivsel. Uanset om man studerer mod A-niveauer, GCSE'er eller andre kvalifikationer, reviderer til eksamen eller re-sitning, kan elever drage fordel af personlige programmer med undervisning, der er nøje tilpasset deres mål og behov, herunder specialudbud til personer med særlige uddannelsesbehov. Yngre elever følger en selvstændig læseplan, der er fagligt designet til at forberede dem til progression til førende gymnasier.

Med en rig kulturarv lige ved døren, og sportslige og kulturelle samfund blomstrer over hele byen, opfordrer Carfax eleverne til at deltage i en bred vifte af ekstra-curriculære aktiviteter i samfundet. En række overnatningsmuligheder er også tilgængelige.

Gruppekurser starter i september og februar, men individuelle kurser kan starte på ethvert tidspunkt af året. Kortsigtede og deltids kurser tilbydes også hele året rundt, herunder weekender og helligdage.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

A-levels

Carfax College Oxford

A-niveauer er en "guldstandard" -kvalifikation, anerkendt over hele verden af ​​universiteter og arbejdsgivere som et tegn på akademisk ekspertise. De fleste studerende t ... [+]

A-niveauer er en "guldstandard" -kvalifikation, anerkendt over hele verden af ​​universiteter og arbejdsgivere som et tegn på akademisk ekspertise. De fleste studerende tager tre A-niveauer, og de fleste universiteter kræver dette, men andre tal mellem to og fem er ikke ualmindelige.

At studere for A-niveauer er en krævende proces og tager normalt to fulde års studier i en skole eller kollegium. Denne struktur passer imidlertid ikke til alle.

For studerende, der har brug for ikke-standardiserede datoer, et højere niveau af individuel støtte, eller som ønsker at tage usædvanlige kombinationer af emner eller valgfrie moduler, er Carfax College her for at hjælpe.

... [-]
Det Forenede Kongerige Oxford
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Carfax College Oxford

Internationale studerende vil ofte have brug for hjælp med deres engelsk. Hvis det ikke er muligt at starte en akademisk kursus uden først at vise en forbedring på engels ... [+]

Internationale studerende vil ofte have brug for hjælp med deres engelsk. Hvis det ikke er muligt at starte en akademisk kursus uden først at vise en forbedring på engelsk, vil eleven blive rådgivet til at starte med et intensivt engelskkursus.

Carfax tilbyder yderst personlige engelskkurser med undervisning rettet mod de områder, der har mest brug for forbedring. Hvis elevens mål er at gå videre til et fagligt kursus, kan undervisningen orienteres mod de relevante emner. Hvis en individuel uddannelse følges, kan balancen af ​​programmet tilpasses efterhånden som eleverne udvikler sig, og lektioner i faglige emner kan indføres så snart eleven når det rette niveau.

... [-]
Det Forenede Kongerige Oxford
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Preparatory Year

Carfax College Oxford

Carfax tilbyder en bred vifte af kurser for elever, der ansøger om britiske og amerikanske universiteter, såvel som dem, der søger indrejse til verdens førende universite ... [+]

Carfax tilbyder en bred vifte af kurser for elever, der ansøger om britiske og amerikanske universiteter, såvel som dem, der søger indrejse til verdens førende universiteter andetsteds.

Nogle elever bruger 1-2 år på college, forbereder sig på et sæt A-niveauer eller andre kvalifikationer samt kursusspecifikke standardiserede prøver (eller, hvis der ansøges om amerikanske universiteter, Advanced Placement (AP) og SAT), mens andre deltager i weekenden, aftenen eller på ferie.

Carfax tilbyder også et "Fondsprogram", herunder (hvor det er nødvendigt) engelsk sprogundervisning, for at forberede internationale elever til adgang til førende universiteter.

Kurser er udviklet til at imødekomme hver elevs specifikke behov afhængigt af de universiteter, som han eller hun søger.... [-]

Det Forenede Kongerige Oxford
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk