Cardiff Sixth Form College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Historie

Cardiff Sixth Form College : Begyndelsen

Cardiff Sixth Form College blev grundlagt i 2004. Som en lille privat skole, var vi dedikeret til at banebrydende en ny tilgang. Kombination af små klassestørrelser, fremragende undervisning og individuel opmærksomhed for hver elev; vi troede på plejepotentiale - og resultaterne var første klasse.

Siden da har kollegiet gået fra styrke til styrke. Hurtig vækst har nødvendiggjort udvikling på alle fronter. Vi har flyttet kollegiet to gange, da ord kom ud om vores præstationer, og vi bor nu på Trinity Court, Newport Road. I hjertet af Cardiff by er vores moderne rummelige campus det perfekte sted for vores voksende ambitioner - og vi er stadigvæk voksende!

I 2009 godkendte Cardiff Sixth Form College sine første internationale studerende. Siden da har vi accepteret flere og flere studerende fra udlandet, der tilbyder boarding faciliteter og førsteklasses pastorale pleje. Cardiff Sixth Form College er et grundigt multikulturelt miljø. Vi er stolte af vores mangfoldighed, og vi har nu studerende fra over 30 forskellige nationaliteter, der studerer på vores college.

Vi er vokset på alle måder - mere personale, mere undervisning, mere succes! Nu har Cardiff Sixth Form College nået sit mål - Top Independent School i Storbritannien ved A-Level resultater! Vi er stolte af vores oprindelse, men nu glæder vi os til fremtiden. Vi tilstræber fortsat at stræbe efter succes; står i spidsen for disciplineret og kreativ undervisning i de kommende generationer.

Vores unikke tilgang

Hvordan gør vi det?

Hvordan opnår du høje karakterer? Hvilken form for uddannelse støber de mest velafrundede elever? Hvilket læringsmiljø virker virkelig? Dette er spørgsmål, vi spørger hver dag på Cardiff Sixth Form College .

Som vores studerende arbejder vi hårdt på vores studier. Vi analyserer vores klasser og undervisning stilarter; konstant sigter mod at perfektere. Det er altid muligt at forbedre - der er en videnskab til undervisning. Ved at evaluere uddannelses detaljerne - store og små - giver vi vores studerende den bedst mulige atmosfære.

Tradition er vigtig. Hver skole har brug for en kultur. På Cardiff Sixth Form College er vores kultur dog grundigt i nutiden. Mange engelske pensionskoler stole på lange historier og arv. Her i Cardiff ser vi fremad. Vi ønsker at bygge for fremtiden og være den standard, hvormed alle skoler bedømmes. Og vores resultater viser, at vi allerede er på vej ...

I 2017 opnåede 92% af de studerende A * -A karakterer, mens 99% af de studerende opnåede A * -B karakterer. I otte års løb er vi blevet tildelt Top Private Co-Educational Boarding School og Top Independent Sixth Form College i Uddannelsesrådgiverens Awards. Derudover har vi været nummer 1 for A-Level resultater i liga tabeller udgivet af The Telegraph og The Times i fem på hinanden følgende år.

For mere information om vores priser og akkrediteringer, besøg venligst vores Awards side.

Øst møder vest

Cardiff Sixth Form College søger bogstaveligt talt verden for de bedste tilgange til uddannelse. Vores læringsfilosofi trækker fra både øst og vest. Som vores multikulturelle elevkreds mener vi, at vores integrerede metoder sætter os adskilt fra andre boardingskoler.

Østlige uddannelser præsterer rigor og disciplin, og eleverne får en førsteklasses forståelse af kerneemner på tværs af elevkroppen, mens vestlige tilgange satser på individuel kreativitet. Hver elev får plejepleje og opfordres til at fremme de talenter, der er unikke for dem.

På Cardiff Sixth Form College mener vi, at du ikke skal vælge. Vores undervisning kombinerer styrken af ​​begge systemer for at skabe en unik uddannelsesmæssig tilgang. Vi giver alle studerende en stærk, disciplineret læseplan om kerneemner, samtidig med at de overvåger og hjælper individuelle fremskridt. Vi arbejder hårdt mod kvaliteter, og udstyre hver elev med de færdigheder og tillid til at trives i deres liv udover. Vores studerende er klar til at slutte sig til universiteter i Storbritannien, USA eller andre steder i verden! Deres uddannelse slutter ikke med os, men vi mener, at det er den bedst mulige start.

Akkrediteringer og priser

Cardiff Sixth Form College er stolt af at blive placeret øverst i Education Advisers 'liga tabeller for det ottende år i træk i to kategorier:

  • Top Private Co-Education Boarding School
  • Top Independent Sixth Form College

UK Education Advisers, en specialiseret privat uddannelseskonsultation, der giver råd til forældre fra hele verden, udarbejder A Level-statistikker, der er givet dem direkte af skoler i Det Forenede Kongerige og giver årlige priser til de øverste institutioner baseret på A * -A-procentdele.

Crystal Awards, som de er kendt, blev præsenteret for Cardiff Sixth Form Principal, Gareth Collier, af Uddannelsesrådgivere administrerende direktør Les Webb og Education Consultant, Ryan Crittenden. Cardiff Sixth Form College har vundet disse priser takket være sine fremragende 2017 A-niveau resultater, hvor det opnåede 99% A * - B-grader; 92% heraf var A * - En karakter. For at se en fuldstændig rapport om vores resultater, besøg venligst vores A-Level Results-sektion.

akkrediteringer

Efter vores seneste inspektion (2016) vurderede Independent Schools Inspectorate (ISI) Cardiff Sixth Form College som "overstiger forventninger til kvaliteten af ​​uddannelsen."

Rapporten fortsatte med at sige:

"Kvaliteten af ​​pensum, undervisning og elevernes resultater er fremragende. Studerende modtager en ekstremt god uddannelse i overensstemmelse med deres mål og kollegiets mål ... Arrangementer for elevernes sundhed, sikkerhed og velfærd er fremragende ... effektiviteten af ledelse, ledelse og ledelse er fremragende. "

Placeringer

Cardiff

Cardiff Sixth Form College

Telefonnummer
(+44) 029 2049 3121