Cambridge Marketing College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge Cambridge Marketing College?

Omdømme og erfaring

Cambridge Marketing College giver kontinuerlig og diplomuddannelser i markedsføring og kommunikation i over 21 år. Vi bekræfter mere end 8.000 professionelle over hele verden gennem en kombination af holdundervisning og online. Vi er den førende træningscenter i Europa med 8 centre i Storbritannien, men også centre i Holland, Tyskland, Canada, Rusland, Asien .... Sidste år 99% af vores delegerede sagde, at de ville anbefale os.

Træning

Alle vores kurser er

• undervises på engelsk, vil dette give dig mulighed for at forbedre din markedsføring færdigheder og samtidig give dig mulighed for at studere på engelsk. Disse nye færdigheder vil give dig mulighed for at arbejde med marketingfolk verden over. Du skal være flydende i engelsk for disse kurser.

• kvalifikationer - Akkreditering CIM, CAM, MRS og ICRP, førende organisationer i markedsføring og internationalt anerkendte medlemmer af EMC (European Marketing Confederation). Din kvalifikation vil give dig en kvalifikation standard anerkendt verden over og lette dine faglige mutationer.

• Fjernbetjening Træning / Uddannelse en-line- identisk med den i "ansigt-til" med hensyn til indhold og støtte.

• Obligatorisk klasse i England.

Høj kvalitet uddannelse

Vores undervisere er alle professionelle markedsføring eller public relations. Dette giver os mulighed for at berige vores uddannelsessystem og erhvervsuddannelser og til at levere fremragende succesrate. Vi har i øjeblikket et fakultet på over 60 professorer fra forskellige baggrunde, med forskellige erfaringer og færdigheder.

Succes rate

Vores delegerede har altid haft fremragende resultater. Sidste år havde vi 75 klasser med en succesrate på 100%

Undervisningsmaterialet: Gæsterne får uddannelsesmæssig støtte af høj kvalitet

  • En personlig tutor vil kontakte dig i hele din træning - Selvfølgelig, der indeholder evalueringen øvelser guider, virkelige eksempler, prøveforberedelse øvelser, yderligere ressourcer til at uddybe - kopier af beståede eksamener censorerne rapporter, opgaver og svar enheder, valgt - Links til yderligere ressourcer - Adgang til vores Internet diskussionsforum for debat og uddanne lokale støttegrupper - Online Webinars - Konference Podcast

Placeringer

Cambridge

Address
Cambridge Marketing Colleges
Cygnus Business Park
Middlewatch
Swavesey

CB24 4AA Cambridge, England, Det Forenede Kongerige