Read the Official Description

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40182_rsz_camb-feature.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Oversigt

En uovertruffen uddannelsesmæssig oplevelse i den historiske universitetsby Cambridge

 • Session 1: 8. juli - 21. juli 2018
 • Session 2: 22. juli - 4. august 2018
 • Session 3: 5 August - 18 August 2018
 • Globalt lederskab: 1. juli - 7. juli 2018


Cambridge Immerse er et to-ugers boligkandidatuddannelse med et varieret og berigende pensum, der er designet til 16-18-årige studerende - giver en fornemmelse af, hvordan det er at studere et fag på universitetsniveau. Tutorials og seminarer er designet og undervist af ekspert vejledere i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel. Og vores omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også en unik oplevelse af universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter./>

Studerende er bosiddende i en af ​​Cambridges største og smukkeste universitetshøjskoler. Indenfor kollegiets historiske mure, stoler vi på at tilbyde unikke erfaringer med lederskab og akademisk ekspertise gennem et inspirerende program for deltagere. Med sin mangfoldige og berigende læreplan giver programmet mulighed for at udforske og fremme deres viden om et valgt emne i et uovertruffet akademisk miljø. Studerende bliver mere selvsikker og klar til at artikulere, hvad de har lært, med kendskab til deres udvalgte felter, der giver uovertruffen akademiske indsigter - og selvfølgelig mange uforglemmelige minder på vejen.

Ekstraordinær undervisning

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

Vi tilbyder deltagerne et valg af en række emner, fra kunst til videnskab. Alle emner undervist i Cambridge Immerse undervises af nuværende eller tidligere lærere fra Cambridge University eller Oxford University. Vores strenge vettingproces sikrer, at alle elever undervises af vejledere, der er engagerende og støttende - og mest af alt begejstrede for at dele deres ekspertise.

Vores filosofi er, at vores deltagere bør udfordres med interessante akademiske begreber; mens vores vejledere skaber et indbydende og støttende miljø, hvor vores deltagere føler sig komfortable og trives. undervisning Du vil blive opfordret til at dykke ind og udforske de aktuelle debatter og spørgsmål inden for din valgte disciplin i omhyggeligt planlagte tutorials, der efterligner det unikke Oxbridge-system af tutor-student engagement og debat. Dette er en tilgang, som går ud over overfladisk og giver enestående indsigter, som både er forfriskende og intellektuelt stimulerende.

Det er sikkert, at du uden tvivl vil komme langt mere selvsikker og vidende i din valgte disciplin og tackle udfordrende endnu interessante emner, som vi håber vil fremme dine akademiske lidenskaber. Studerende kan nu vælge at studere op til to fag under programmet. Emner, som vi tilbyder, inkluderer:

 • Medicin
 • Lov
 • ingeniørarbejde
 • Fysik
 • Matematik
 • Kemi

Cambridge Assessments

Deltager vurderinger

Gennem programmet overvåger vores vejleder eleverne engagement med de emner, de er blevet undervist. Efter programmet skrives en deltager vurdering af vejlederen, evaluerer deltagernes fremskridt og giver også anbefalinger om, hvordan man mest effektivt kan fremme deltagernes forståelse og interesse for de emner, der er blevet udforsket.

Interview færdigheder Workshops (Valgfrit)

Cambridge interviews

Inden for vores omhyggeligt udviklede interviews færdigheder workshops, vil de studerende få et indblik i de centrale færdigheder, der kræves for at formulere deres synspunkter i et presset miljø. Disse værksteder fokuserer på at udvikle den tillid og den intellektuelle stabilitet, der kræves for at tackle nogle af de centrale spørgsmål, der kan stilles under interviewet, samt at behandle debatter om nogle af de mest relevante emner inden for disciplinen i øjeblikket. Interview færdigheder workshops er inkluderet i programafgiften, selvom deltagelse er valgfri.

Personlig erklæringskonsultationer (valgfrit)

I løbet af Cambridge Immerse kurset vil eleverne have mulighed for at udvikle udkast til deres personlige erklæringer, der kræves for adgang til universiteter over hele verden med ekspertise og assistance fra højt ansete vejledere. Studerende lærer teknikker til kortfattet at udtrykke deres interesse for en bestemt disciplin, der skaber en overbevisende personlig erklæring, der viser resultater og interesse for et emne. Personlige erklæringskonsultationer er inkluderet i programafgiften, selvom deltagelse er valgfri.

Ekstracurricular mangfoldighed

Cambridge extracurricular

Cambridge Immerse giver en virkelig fordybende oplevelse af universitetets liv. Ikke alene vil du opdage og videreudvikle dine akademiske interesser, du vil også dykke ind i det spændende og ofte fascinerende spektrum af kulturelle aktiviteter, der er tilgængelige i Cambridge. Muligheden for at opleve daglige organiserede udflugter giver også mulighed for at mødes med ligesindede jævnaldrende fra en bred vifte af baggrunde og hurtigt at gøre sig bekendt med byen.

Aktiviteter organiseret som led i programmet omfatter:

 • En sommers eftermiddag dirigerer ned ad floden Cam, en kæmpemæssig Cambridge affære.
 • En dagstur til Oxford, hjemsted for Cambridge University's arch-rival.
 • Formelle spisesteder i Cambridges berømte middelalderlige festlokaler.
 • Besøg vores aktiviteter side for at se hele spektret af emner, vi tilbyder.

Tidsplan

Cambridge Immerse tidsplan er fyldt med en bred vifte af unikke akademiske og ekstracurricular aktiviteter.

Deltagerne starter dagen med morgenmad i hovedskoleens spisestue med en række kontinentale og varme morgenmadsmuligheder. Dette efterfølges af dagens første akademiske session, som foregår i et seminar eller foredragsformat. Deltagerne bliver derefter guidet til frokost på nogle af Cambridges smukkeste sandwichbarer og caféer og er velkomne til at udforske byen i små grupper. Efter frokost fortsætter akademiske sessioner i form af små tutorial grupper eller workshops. Efter at alle kerne akademiske sessioner er afsluttet, behandles eleverne til en af ​​en bred vifte af udflugter og kulturelle aktiviteter, herunder punting, museumsbesøg og sportsaktiviteter. En tre-retters middag i kollegiet spisesal følges derefter af en aften social begivenhed for at hjælpe deltagerne ned og socialisere efter en pakket dag.

Tidsplanen på siden giver et indblik i den typiske daglige tidsplan, selvom det kan variere afhængigt af de planlagte begivenheder på den givne dag.

En typisk dag ...

Start dagen med enten en kontinental eller kogt morgenmad i kollegiet spisestue. Et bredt udvalg af morgenmadsprodukter hjælper deltagerne med at forberede den udfordrende dag fremover.

Cambridge a typical day

Uovertruffen support system

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Vi lægger stor vægt på at skabe et støttende og tilgængeeligt miljø hos Cambridge Immerse . Vores mentorer er et team af venlige, specialuddannede kandidater og undergraduates fra Cambridge University, som hjælper vores deltagere hurtigt at afvikle i programmet. Mentorerne har førstehånds erfaring med en bred vifte af faglige og ikke-akademiske spørgsmål og er derfor i den bedste position at tilbyde venligt, fortroligt en-til-en-råd. Det er et uovertruffen supportnetværk, som vi er utroligt stolte af.

Mentorer har studeret en række discipliner, så de kan dele deres egne indsigter og erfaringer fra deres akademiske karriere. Hver deltager er også tildelt en mentor i et forhold på seks studerende til en mentor, som alle er begejstrede for at hjælpe deltagerne med at skabe et hjem væk fra hjemmet.

Indkvartering

Cambridge Mentors

Cambridge Immerse finder sted i Cambridge Universitys mest fantastiske og historiske centralt beliggende gymnasier. For at finde ud af hvilket universitet du vil blive indkvarteret i, kontakt os.

Alle deltagere vil blive indkvarteret i deres egne individuelle soveværelser, der er udstyret med højhastigheds-internetadgang. Korridorer eller trapper adskiller mandlige og kvindelige studerende, og badeværelserne er ensuite eller deles mellem kun få deltagere. Universitetsstedet er sikret og overvåget til enhver tid. Besøg vores 'Campus' side for yderligere information.

Praktisk information

Rejseinformation:

Gebyret til Cambridge Immerse er ikke inklusive rejse til Cambridge. Der er flere transportmuligheder til rådighed, herunder ankommer til Cambridge med tog, bus eller fly. Kontakt os venligst, hvis du har brug for hjælp til planlægning af din rejse til Cambridge.

For internationale deltagere arrangerer vi en fælles lufthavnstransport fra London Heathrow Lufthavn til Cambridge. Dedikerede medarbejdere møder deltagerne i lufthavnsterminalen ved deres ankomst. Deltagerne kan bestille denne service, når de har sikret deres plads i programmet.

Medicinsk og kostbehov:

Vi er i stand til at tage højde for de fleste diætbehov (vegetar, vegan, nødmælk allergi, halal, kosher); Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er usikker på, om vi kan imødekomme dine kostbehov. Morgenmad og aftensmad er inkluderet i Cambridge Immerse , og deltagere forventes at lave deres egne bestemmelser til frokost på forskellige lækre spisesteder omkring Cambridge.

Andre oplysninger:

Studerende skal være mellem 16-18 på tidspunktet for deltagelse i 2017. Studerende forventes at være flydende / flydende på engelsk.

Deltage i 2018

Cambridge Immerse er et boligkursuskursus bestående af fremragende akademiske klasser, fremragende færdighedsværksteder og spændende fritidsaktiviteter i den historiske universitetsby Cambridge. Cambridge Immerse kører i de følgende 2 ugers sessioner:

 • Session 1: 8. juli - 21. juli 2018
 • Session 2: 22. juli - 4. august 2018
 • Session 3: 5 August - 18 August 2018
 • Globalt lederskab: 1. juli - 7. juli 2018

Vi vil gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål før du bestiller dit sted.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018

---

Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Architecture-kurset er både udfordrende og engagerende, idet elever lærer i små grupper for at sikre, at hver elevs behov løses. Designet som en introduktion til en universitetsgrad i arkitektur, studerer de fascinerende temaer på universitetsniveau på en måde, der er tilgængelig og let at forstå. Cambridge Immerse Architecture-kurset er perfekt til dem, der overvejer at studere arkitektur på universitetet, og for dem, der gerne vil få en smag af, hvordan det er at studere emnet. Programmet er perfekt til dem med begejstring for både kunst og videnskab. Og med en række eksempler på strålende arkitektur - med bygninger fra middelalderens tid til nutiden, er den unikke by Cambridge den perfekte ramme for at studere emnet./>... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018

---

Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Biology-kurset er både udfordrende og engagerende, idet elever lærer i små grupper for at sikre, at hver elevs behov er taget op. Udover at dække materiale, der studeres på A-niveau og IB-niveau, undervises eleverne også på avancerede emner på universitetsniveau på en måde, der er tilgængelig og let at forstå. Udover at konsolidere elevernes eksisterende forståelse af biologi introducerer kurset eleverne til mere avancerede emner og debatter, der ikke alene vil stimulere intellektuel nysgerrighed, men vil også hjælpe med at forberede sig på at studere disciplin på universitetsniveau./>... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018

---

Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Computer Science-kurset er både udfordrende og engagerende, hvor eleverne lærer i små grupper for at sikre, at hver elevs behov løses. Studerende bliver undervist på universitetsniveau emner på en måde, der er tilgængelig og let at forstå. Cambridge Immerse Computer Science kursus er perfekt til dem, der overvejer at studere Computer Science på universitetet og ikke har nogen formelle akademiske erfaringer inden for Computer Science. Kurset introducerer eleverne til grundlæggende emner, der ikke kun giver en fast forståelse af nøgleorientering, men vil stimulere intellektuel nysgerrighed og hjælpe med at forberede sig på at studere disciplin på universitetsniveau.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse English Literature kursus er både udfordrende og engagerende, med elever, der lærer i små grupper for at sikre, at hver elevs behov er adresseret. Udover at dække materiale, der studeres på A-niveau og IB-niveau, undervises eleverne også på avancerede emner på universitetsniveau på en måde, der er tilgængelig og let at forstå. Cambridge Immerse English Literature kursus er perfekt til dem, der overvejer at studere engelsk på universitetsniveau. Kurset fokuserer på at udstyre de studerende med de færdigheder, der er afgørende for at studere engelsk litteratur på universitetet: især evnen til at danne logiske, sammenhængende og veltalende argumenter og at analysere de forskellige egenskaber i tekster for at stille spørgsmålet - hvad der gør 'litterære' sprog litterære?... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Philosophy kursus er både udfordrende og engagerende, hvor elever lærer i små grupper for at sikre, at hver elevs behov er adresseret. Studerende bliver undervist på universitetsniveau emner på en måde, der er tilgængelig og let at forstå. Cambridge Immerse Philosophy kursus er perfekt til dem, der ønsker at lære mere om de fascinerende emner, der kan findes i en bachelor filosofi kursus. Kurset introducerer eleverne til emner og debatter, der ikke alene vil stimulere intellektuel nysgerrighed, men også hjælpe med at forberede sig på at studere disciplinen hos førende universiteter. Kurset kræver ikke, at eleverne har forudgående kendskab til filosofi.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Physics kursus er både udfordrende og engagerende, hvor elever lærer i små grupper for at sikre, at hver elevs behov er taget op. Udover at dække materiale, der studeres på A-niveau og IB-niveau, undervises eleverne også på avancerede emner på universitetsniveau på en måde, der er tilgængelig og let at forstå. Udover at konsolidere elevernes eksisterende forståelse af fysik introducerer kurset eleverne til mere avancerede emner og debatter, der ikke kun vil stimulere intellektuel nysgerrighed, men vil også hjælpe med at forberede sig på at studere disciplin på universitetsniveau. Emnerne omfatter: Klassisk mekanik, Wave Phenomena, Elektricitet og Magnetisme, Astrofysik, Optik, Special Relativitet og Quantum Mechanics.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse History-kurset er både udfordrende og engagerende, idet elever lærer i små grupper for at sikre, at hver enkelt elevs behov løses. Udover at dække materiale, der studeres på A-niveau og IB-niveau, undervises eleverne også på avancerede emner på universitetsniveau på en måde, der er tilgængelig og let at forstå. Cambridge Immerse History-kurset er perfekt til dem, der overvejer at studere historie og beslægtede discipliner på universitetsniveau. Dette kursus giver deltagerne en spændende og uforlignelig indsigt i, hvad studere historie på universitetet indebærer. De udforskede emner vil give eleverne en smag af de centrale akademiske begreber i moderne historisk undersøgelse sammen med opmuntrende til at tænke kritisk og udvikle informerede, logiske argumenter - et væsentligt færdighedsniveau for universitetets historie. Fagligt indhold... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kursetSession 1: 23. juli 2017 - 5. august 2017Session 2: 6. august 2017 - 19. august 2017Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse International Relations kursus er både udfordrende og engagerende, hvor elever lærer i små grupper for at sikre, at hver elevs behov er adresseret. Studerende bliver undervist på universitetsniveau emner på en måde, der er tilgængelig og let at forstå. Cambridge Immerse International Relations kursus er perfekt til dem, der overvejer at studere internationale relationer, statsvidenskab, samfundsvidenskab eller beslægtede discipliner på universitetsniveau. Kurset introducerer eleverne til centrale emner og debatter inden for disciplinen, der ikke kun vil stimulere intellektuel nysgerrighed, men også hjælpe med at forberede sig på studier på førende universiteter.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018

---

Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Designet til at være en udfordrende forsmag på hvad det er at studere på universitetsniveau, læres klasser af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer intellektuel undersøgelse. Den omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Chemistry-kurset er både udfordrende og engagerende, hvor eleverne lærer i små grupper for at sikre, at hver elevs behov løses. Udover at dække materiale, der studeres på A-niveau og IB-niveau, undervises eleverne også på avancerede emner på universitetsniveau på en måde, der er tilgængelig og let at forstå. Udover at konsolidere elevernes eksisterende forståelse af kemi introducerer kurset eleverne til avancerede emner og debatter, der ikke kun vil stimulere intellektuel nysgerrighed, men vil også hjælpe med at forberede sig på at studere disciplin på universitetsniveau.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kursetSession 1: 23. juli 2017 - 5. august 2017Session 2: 6. august 2017 - 19. august 2017

---

Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Law kursus er både udfordrende og engagerende, med elever, der lærer i små grupper for at sikre, at hver elevs behov er adresseret. Studerende bliver undervist på universitetsniveau emner på en måde, der er tilgængelig og let at forstå. Cambridge Immerse Law Course er perfekt for dem, der overvejer lov eller retspraksis på universitetsniveau og har ingen formelle akademiske erfaringer med loven. Udover at give eleverne en grundforbindelse i de centrale teoretiske og praktiske lovbegreber, fokuserer kurset på særlige færdigheder, der er afgørende for studiet af lov på universitetet, herunder evnen til at danne logiske og sammenhængende argumenter og funktionerne i effektive debat. Herudover giver lovprogrammet indsigt i de teoretiske rammer for nøglefelter, herunder strafferet, international ret og selskabsret samt udforskning af fascinerende sager og bemærkelsesværdige udviklinger inden for hvert felt. Bemærk, at... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelse

Resumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Mathematics-kurset er både udfordrende og engagerende, idet eleverne lærer i små grupper for at sikre, at hver elevs behov løses. Udover at dække materiale, der studeres på A-niveau og IB-niveau, undervises eleverne også på avancerede emner på universitetsniveau på en måde, der er tilgængelig og let at forstå. Udover at konsolidere elevernes eksisterende forståelse af matematik introducerer kurset eleverne til mere avancerede emner og debatter, der ikke blot vil stimulere intellektuel nysgerrighed, men vil også hjælpe med at forberede sig på at studere disciplin på universitetsniveau.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Oversigt over kurset8. juli - 21. juli 201822. juli - 4. august 20185. august - 18. august 2018Beboelse i en central University of Cambridge CollegeKlasser designet og undervist af universitetsvejlederneEn række omhyggeligt planlagte færdighedsværkstederDedikeret universitet og fagspecifik rådgivningInkluderet af alle udflugter og ekstracurricularsDiverse udvalg af internationale deltagereDeltager vurderingCertifikat for deltagelseResumé

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford University tutors. Tutorials og seminarer undervises af eksperter i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel; men det omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men giver også et unikt indblik i universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter. Cambridge Immerse Economics kurset er både udfordrende og engagerende, hvor elever lærer i små grupper for at sikre, at hver elevs behov er taget op. Udover at dække materiale, der studeres på A-niveau og IB-niveau, undervises eleverne også på avancerede emner på universitetsniveau på en måde, der er tilgængelig og let at forstå. Udover at konsolidere elevernes eksisterende forståelse for økonomi introducerer kurset eleverne til mere avancerede emner og debatter, der ikke blot vil stimulere intellektuel nysgerrighed, men vil også hjælpe med at forberede sig på at studere disciplin på universitetsniveau.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Cambridge Immerse

People I Met

People I Met

Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Address
London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
undefined