Læs den officielle beskrivelse

110930_Social_Media-8.jpg

Oversigt

En uovertruffen uddannelsesmæssig oplevelse i den historiske universitetsby Cambridge

 • Session 1: 7 - 20 juli
 • Session 2: 21. juli - 4. august
 • Session 3: 28. juli - 10. august
 • Session 4: 4. til 17. august
 • Session 5: 11. - 24. august

Immerse Education er et to-ugers boligkandidatuddannelse med en forskelligartet og berigende læseplan, designet til 11-18-årige studerende - giver en fornemmelse af, hvordan det er at studere et fag på et højere niveau. Tutorials og seminarer er designet og undervist af ekspert vejledere i et optimalt læringsmiljø, der stimulerer akademisk forespørgsel. Og vores omhyggeligt planlagte tidsplan sikrer, at programmet ikke kun opfylder deltagernes faglige behov, men også giver en unik oplevelse af universitetsbyen gennem en overflod af ekstracurricular aktiviteter.

Studerende er bosiddende i en af ​​Cambridges største og smukkeste universitetshøjskoler. Indenfor kollegiets historiske mure, stoler vi på at tilbyde unikke erfaringer med lederskab og akademisk ekspertise gennem et inspirerende program for deltagere. Med sin mangfoldige og berigende læreplan giver programmet mulighed for at udforske og fremme deres viden om et valgt emne i et uovertruffet akademisk miljø. Studerende bliver mere selvsikker og klar til at artikulere, hvad de har lært, med kendskab til deres udvalgte felter, der giver uovertruffen akademiske indsigter - og selvfølgelig mange uforglemmelige minder på vejen.

Ekstraordinær undervisning

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

Vi tilbyder deltagerne et valg af en række emner, fra kunst til videnskab. Alle emner undervist på Immerse undervises af nuværende eller tidligere lærere fra Cambridge University eller Oxford University. Vores strenge vettingproces sikrer, at alle elever undervises af vejledere, der er engagerende og støttende - og mest af alt, begejstrede for at dele deres ekspertise.

Vores filosofi er, at vores deltagere bør udfordres med interessante akademiske begreber; mens vores vejledere skaber et indbydende og støttende miljø, hvor vores deltagere føler sig komfortable og trives. undervisning Du vil blive opfordret til at dykke ind og udforske de aktuelle debatter og spørgsmål inden for din valgte disciplin i omhyggeligt planlagte tutorials, der efterligner det unikke Oxbridge-system af tutor-student engagement og debat. Dette er en tilgang, som går ud over overfladisk og giver enestående indsigter, som både er forfriskende og intellektuelt stimulerende.

Det er sikkert, at du uden tvivl vil komme langt mere selvsikker og vidende i din valgte disciplin og tackle udfordrende endnu interessante emner, som vi håber vil fremme dine akademiske lidenskaber. Studerende kan nu vælge at studere op til to fag under programmet. Emner, som vi tilbyder, inkluderer:

 • Medicin
 • Lov
 • ingeniørarbejde
 • Fysik
 • Matematik
 • Kemi

Cambridge Assessments

Deltager vurderinger

Gennem programmet overvåger vores vejleder eleverne engagement med de emner, de er blevet undervist. Efter programmet skrives en deltager vurdering af vejlederen, evaluerer deltagernes fremskridt og giver også anbefalinger om, hvordan man mest effektivt kan fremme deltagernes forståelse og interesse for de emner, der er blevet udforsket.

Interview færdigheder Workshops (Valgfrit)

Cambridge interviews

Inden for vores omhyggeligt udviklede interviews færdigheder workshops, vil de studerende få et indblik i de centrale færdigheder, der kræves for at formulere deres synspunkter i et presset miljø. Disse værksteder fokuserer på at udvikle den tillid og den intellektuelle stabilitet, der kræves for at tackle nogle af de centrale spørgsmål, der kan stilles under interviewet, samt at behandle debatter om nogle af de mest relevante emner inden for disciplinen i øjeblikket. Interview færdigheder workshops er inkluderet i programafgiften, selvom deltagelse er valgfri.

Personlig erklæringskonsultationer (valgfrit)

I løbet af det dybere program vil eleverne have mulighed for at udvikle udkast til deres personlige erklæringer, der kræves for adgang til universiteter over hele verden med ekspertise og bistand fra højt ansete vejledere. Studerende lærer teknikker til kortfattet at udtrykke deres interesse for en bestemt disciplin, der skaber en overbevisende personlig erklæring, der viser fremskridt og interesse for et emne. Personlige erklæringskonsultationer indgår i programgebyret, selvom deltagelse er valgfri.

Ekstracurricular mangfoldighed

Cambridge extracurricular

Immerse giver en virkelig fordybende oplevelse af universitetets liv. Ikke alene vil du opdage og videreudvikle dine akademiske interesser, du vil også dykke ind i det spændende og ofte fascinerende spektrum af kulturelle aktiviteter, der er tilgængelige i Cambridge. Muligheden for at opleve daglige organiserede udflugter giver også mulighed for at mødes med ligesindede jævnaldrende fra en bred vifte af baggrunde og hurtigt at gøre sig bekendt med byen.

Aktiviteter organiseret som led i programmet omfatter:

 • En sommers eftermiddag dirigerer ned ad floden Cam, en kæmpemæssig Cambridge affære.
 • En dagstur til Oxford, hjemsted for Cambridge University's arch-rival.
 • Formelle spisesteder i Cambridges berømte middelalderlige festlokaler.
 • Besøg vores aktiviteter side for at se hele spektret af emner, vi tilbyder.

Tidsplan

The Immerse tidsplan er fyldt med en bred vifte af unikke akademiske og ekstracurricular aktiviteter.

Deltagerne starter dagen med morgenmad i hovedskoleens spisestue med en række kontinentale og varme morgenmadsmuligheder. Dette efterfølges af dagens første akademiske session, som foregår i et seminar eller foredragsformat. Deltagerne bliver derefter guidet til frokost på nogle af Cambridges smukkeste sandwichbarer og caféer og er velkomne til at udforske byen i små grupper. Efter frokost fortsætter akademiske sessioner i form af små tutorial grupper eller workshops. Efter at alle kerne akademiske sessioner er afsluttet, behandles eleverne til en af ​​en bred vifte af udflugter og kulturelle aktiviteter, herunder punting, museumsbesøg og sportsaktiviteter. En tre-retters middag i kollegiet spisesal følges derefter af en aften social begivenhed for at hjælpe deltagerne ned og socialisere efter en pakket dag.

Tidsplanen på siden giver et indblik i den typiske daglige tidsplan, selvom det kan variere afhængigt af de planlagte begivenheder på den givne dag.

En typisk dag ...

Start dagen med enten en kontinental eller kogt morgenmad i kollegiet spisestue. Et bredt udvalg af morgenmadsprodukter hjælper deltagerne med at forberede den udfordrende dag fremover.

Cambridge a typical day

Uovertruffen support system

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Vi lægger stor vægt på at skabe et støttende og nærtliggende miljø på Immerse. Vores mentorer er et team af venlige, specialuddannede kandidater og undergraduates fra Cambridge University, som hjælper vores deltagere hurtigt at afvikle i programmet. Mentorerne har den førstehåndsoplevelse med en række akademiske og ikke-akademiske spørgsmål og er derfor i den bedste position at tilbyde venligt, fortroligt en-til-en-rådgivning. Det er et uovertruffen supportnetværk, som vi er utroligt stolte af.

Mentorer har studeret en række discipliner, så de kan dele deres egne indsigter og erfaringer fra deres akademiske karriere. Hver deltager er også tildelt en mentor i et forhold på seks studerende til en mentor, som alle er begejstrede for at hjælpe deltagerne med at skabe et hjem væk fra hjemmet.

Indkvartering

Cambridge Mentors

Immerse finder sted i Cambridge Universitys mest fantastiske og historiske centralt beliggende gymnasier. For at finde ud af hvilket universitet du vil blive indkvarteret i, kontakt os.

Alle deltagere vil blive indkvarteret i deres egne individuelle soveværelser, der er udstyret med højhastigheds-internetadgang. Korridorer eller trapper adskiller mandlige og kvindelige studerende, og badeværelserne er ensuite eller deles mellem kun få deltagere. Universitetsstedet er sikret og overvåget til enhver tid. Besøg vores 'Campus' side for yderligere information.

Praktisk information

Rejseinformation:

Gebyret for Immerse er ikke inklusive rejse til Cambridge. Der er flere transportmuligheder til rådighed, herunder ankommer til Cambridge med tog, bus eller fly. Kontakt os venligst, hvis du har brug for hjælp til planlægning af din rejse til Cambridge.

For internationale deltagere arrangerer vi en fælles lufthavnstransport fra London Heathrow Lufthavn til Cambridge. Dedikerede medarbejdere møder deltagerne i lufthavnsterminalen ved deres ankomst. Deltagerne kan bestille denne service, når de har sikret deres plads i programmet.

Medicinsk og kostbehov:

Vi er i stand til at imødekomme de fleste diætbehov (vegetarisk, vegan, nødmolekyler, halal, kosher); Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er usikker på, om vi kan imødekomme dine kostbehov. Morgenmad og aftensmad er inkluderet i Immerse, og deltagere forventes at lave deres egne bestemmelser til frokost på forskellige lækre spisesteder omkring Cambridge.

Andre oplysninger:

Studerende skal være i alderen 13-18 på tidspunktet for deltagelse i 2019. Studerende forventes at være flydende / næsten flydende på engelsk.

Deltage i 2019

Immerse er et boligkursuskursus bestående af fremragende akademiske klasser, fremragende færdighedsværksteder og spændende fritidsaktiviteter i den historiske universitetsby Cambridge. Sænk løber i de følgende 2 ugers sessioner:

 • Session 1: 7 juli - 20 juli 2019
 • Session 2: 21. juli - 3. august 2019
 • Session 3: 28. juli - 10. august 2019
 • Session 4: 4. august - 17. august 2019
 • Session 5: 11 August - 24 August 2019

Vi vil gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål før du bestiller dit sted.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Cambridge Immerse

Fra det britiske brutalistiske design af det britiske bibliotek, til den futuristiske styling af National Space Center i Leicester og den funktionelle skønhed af Heathrow ... [+]

Vi erkender, at justering til campuslivet, holde op med en streng studieplan, og at lære at leve uafhængigt kan føle sig overvældende for selv de mest målrettede elever. Derfor søger vi på det to-ugers Immerse Architecture-sommerprogram at give en oplevelse, der hjælper deltagerne med at forestille sig, hvordan det kan være at studere på universitetets niveau. Deltagerne vil være i stand til at engagere sig med første års arkitekturmateriale, bosætte sig på et universitet i Cambridge og udvikle nye færdigheder, da de arbejder gennem en omhyggeligt konstrueret pensum.

Arkitektur er en disciplin, der sjældent udforskes i typiske gymnasier, men det er en fascinerende kunst på skæringspunktet mellem design og teknik. Arkitekturprogrammet er rettet mod potentielle bachelorstuderende, der er interesseret i at studere arkitektur på universitetsniveau, eller som simpelthen ønsker at lære mere om arkitekturens verden. I løbet af programmet udforsker deltagerne forskellige arkitektoniske stilarter ud over at udvikle nøglekompetencer og giver dem en enestående indsigt i at studere arkitektur på universitetsniveau. Efter to ugers vejledning vil de studerende forlade programmet med en bedre forståelse af historien og tendenser bag moderne arkitektur samt de virkelige udfordringer, der er forbundet med at være en praktiserende arkitekt i dag.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Unravel mysterierne bag alt fra verdens mindste mikroorganismer til de største økosystemer kendt for mennesket. Under det 2-ugers Biologiprogram, der er nedsat, vil delta ... [+]

Programmet vil skubbe deltagerne til at arbejde sammen, da de afdækker mekanismerne bag livets byggesten, størkner ny viden gennem en række planlagte aktiviteter og dykker ind i avancerede emner, der ikke typisk er omfattet af en gymnasial pensum. Læreplanen starter med et dybt dykke i celleteori, inden man udforsker verden af infektionssygdomme og går videre til en bred vifte af udfordrende materiale.

Da deltagerne arbejder gennem denne pensum, vil de tilbringe deres dage på campus på et universitet i Cambridge og vil være selvstændigt ansvarlige for deres læring. Dette hjælper med at sikre, at deltagerne ved kursets afslutning ikke kun har en forstående forståelse for komplekse førsteårige biologi begreber, men også en ny forståelse for universitetslivets rutiner og ansvar... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisvindende udbyder af to ugers boligpædagogiske erfaringer med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af ekspertvejleder fra verden ... [+]

Summeringsprogrammet Immerse Computer Science tilbyder deltagerne et spændende indblik i, hvordan det er at studere Computer Science på universitetet. Gennem en læreplan udviklet af eksperter fra verdens førende universiteter, underviser Computer Science-programmet videregående skoleelever om nogle af de mest spændende og grundlæggende emner, der udforskes i en typisk bacheloruddannelse. Her vil elever i alderen 16-18 lære at bringe deres ideer til liv, skabe nye programmer og diskutere de potentielle konsekvenser af at arbejde på et felt, der tilpasser sig så hurtigt.

Hver lektion er blevet omhyggeligt planlagt af eksperter på området, designet til at møde deltagere på deres niveau og gradvist skubbe dem mod dybere og mere udfordrende indhold. Deltagerne i dette program begynder med det grundlæggende og bliver så fortrolig med mere avancerede, moderne bevægelser inden for computing som kunstig intelligens, maskinindlæring og kryptografi. Desuden vil deltagerne overveje, hvordan disse nye ideer kan bruges til at løse verdens største problemer.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisvindende udbyder af to ugers boligpædagogiske erfaringer med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af ekspertvejleder fra verden ... [+]

Cambridge engelsk litteratur Summer School Summary

Sommerskoleprogrammet Immerse English Literature beder deltagerne omhyggeligt overveje, hvad der gør store værker til at skille sig ud fra resten. For alle Shakespeare, Milton og JK Rowling i verden er der jo utallige andre, der følger deres skrivning, fortolker det grundigt og analyserer, hvorfor det virker. Deltagerne på dette sommerprogram kan lære at gøre det samme ved at tilbringe to uger i den historiske by Cambridge, læse, skrive og diskutere nogle af de største engelske litterære værker.

Denne engelsk litteratur sommer kursus er designet til at hjælpe unge litteratur fans i alderen 16-18, lære, hvordan tekster analyseres på universitetsniveau og derover. De færdigheder, der undervises under programmet, vil gøre det lettere for deltagerne at forstå vanskelige værker og fortolke dem præcist, inden de beslutter, hvordan de bedst kan forklare deres fortolkning i deres eget skrift.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisvindende udbyder af to ugers boligpædagogiske erfaringer med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af ekspertvejleder fra verden ... [+]

Cambridge Philosophy Summer School Summary

Filosofi er et bredt emne, der gennemsyrer mange felter på tværs af humaniora og samfundsvidenskab, nogle gymnasieelever har ikke altid mulighed for at sætte pris på. Undervisningsfilosofiets sommerskolekursus i Cambridge giver deltagerne mulighed for at få et indblik i, hvad studiet af filosofi på universitetsniveau indebærer: fra introduktion af nyt materiale til at skrive gode essays, at danne og forsvare et argument.

For mange gymnasieelever er studiet af filosofi på universitetet nyt og potentielt skræmmende. Gennem Immerse Education's Philosophy-sommerprogram, designet og undervist af eksperter fra verdens førende universiteter, vil deltagerne ikke kun blive introduceret til centrale temaer og områder af filosofisk diskussion, men også til teorier om berømte filosoffer, der har bidraget til sådanne debatter. Uanset omfanget af deltagernes tidligere erfaring med at studere filosofi vil de små klassestørrelser på vores filosofi sommerprogram sikre, at de vil blive udfordret og støttet i omhyggeligt planlagte klasser, der tilskynder tutor-student engagement og debat.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisvindende udbyder af to ugers boligpædagogiske erfaringer med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af ekspertvejleder fra verden ... [+]

Summer Physics kursusoversigt

Studiet af fysik har til formål at hjælpe os med at få en større forståelse af verden omkring os og ud over os. Disciplinen studerer naturen og søger at forklare, hvorfor verden opfører sig som den gør, og undersøger emner lige fra undersøgelsen af store galakser, sorte huller og Big Bang til at undersøge små subatomære partikler. Fysik er et vidtrækkende, utroligt varieret felt, der er ansvarlig for nogle af de ting, vi anser for uundværlige for det moderne liv, herunder medicinsk instrumentering som røntgenstråler og ultralyd, satellitsignaler til fjernsyn og brug af mobiltelefoner; og er ansvarlig for internettet selv.

Immerse Education 2019 Physics sommerprogrammet fokuserer på at give deltagerne en smag af emnerne, der er omfattet af en bachelorfysik grad, samtidig med at de omfatter nogle af de grundlæggende udfordringer og spørgsmål, der står over for moderne fysik. På grund af den hurtigt skiftende udvikling i fysik kan meget af det, der traditionelt læres i skolerne, udbredes meget. Derfor søger sommerskoleprogrammet Immerse Education Summer Physics at undersøge de nyeste fysiske opdagelser og deres spændende implikationer med vejledning fra ekspertvejleder fra verdens førende universiteter.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisvindende udbyder af to ugers boligpædagogiske erfaringer med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af ekspertvejleder fra verden ... [+]

Historie Summer School Course Summary

Fra de middelalderlige europæiske domstoles udøvende karakter, for at præsentere sociopolitiske konflikter, vil deltagere i sommerprogrammet for dybere historie udforske fascinerende historiske temaer såvel som begreber om bedste historisk praksis. Dette program er perfekt til dem, der overvejer at studere historie og beslægtede discipliner på universitetsniveau. Udover at dække materiale, der studeres på A-niveau og IB-niveau, vil deltagerne også opdage mere avancerede emner på universitetsniveau på en måde, der er tilgængelig og let at forstå.

Dette historie sommer skole program vil give deltagerne en spændende og uovertruffen indsigt i, hvad studere historie på universitetet ville medføre. De udforskede emner vil give en smag af de centrale akademiske begreber i nutiden historisk undersøgelse sammen med opmuntrende til at tænke kritisk og udvikle informerede, logiske argumenter - et væsentligt færdighedsniveau til at studere emnet på et højere niveau.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Resumé

Engineering er en disciplin i spidsen for innovation og problemløsning. Gennem anvendelse af komplekse matematiske og videnskabelige principper er ingeniører ansvarlige for at løse strukturelle og teknologiske problemer fra at skabe den perfekte kop kaffe til at opbygge en struktur, der vil stå tidstesten. På det to-ugers Immerse Engineering-program vil deltagere i alderen 16-18 lære de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde kreativt og bruge deres fantasi til at designe elegante og robuste løsninger til udfordrende virkelige problemer. Deltagerne vil udforske en bred vifte af bachelor-niveau teknik emner, giver en fornemmelse af, hvordan det er at studere disciplin på universitetet niveau.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisvindende udbyder af to ugers boligpædagogiske erfaringer med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af ekspertvejleder fra verden ... [+]

Cambridge International Relations Summer School Summary

International Relations er en akademisk disciplin, der fokuserer på studiet af aktørernes interaktion i international politik, herunder stater og ikke-statslige aktører. Undersøgelsen af IR rejser spørgsmål som: Hvilke kræfter har FN egentlig? Hvilken indflydelse har sikkerhedsrådet over resten af verden? Hvilke traktater og handelsaftaler har formet forhold mellem lande, der kun for årtier siden var i krig? Disse spørgsmål og andre som dem vil blive udforsket i løbet af to uger på Immerse's International Relations sommerprogram.

Det vil tage et første kig på de vigtigste mål, begreber og ideer inden for internationale relationer, som derefter vil blive anvendt i senere klasser for at diskutere stedet for internationale relationer i de overordnede discipliner for politiske og sociale videnskaber. Spørgsmålet er: Hvad er internationale forhold? Hvem er dens hovedaktører? Hvad er kilden til statsmakten? Og hvorfor er stater vigtige i internationale relationer?... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisvindende udbyder af to ugers boligpædagogiske erfaringer med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af ekspertvejleder fra verden ... [+]

Resumé

Når det kommer til videnskab, er et nysgerrig sind fundamentet for succes. Dette gælder især for Immerse Chemistry-programmet, hvor deltagerne skal evaluere komplekse processer, lave informerede forudsigelser og teste deres hypoteser med eksperimenter, der ikke blot giver spændende resultater, men også tilfredsstiller deres nysgerrighed. Sammen med en passion for efterforskning kommer et ønske om at se resultaterne af ens arbejde anvendt i den virkelige verden. På dette program vil eleverne tilbringe to uger at lære at gøre praktisk brug af vigtig teori.

Dette program giver den perfekte smag af universitetets liv for studerende, der er lidenskabelige med kemi, men ønsker at se, hvad deres fremtidige akademiske eller professionelle karriere faktisk kan se ud. Leveres gennem forelæsninger, hands-on labs og debat i klassen, vil læseplanen introducere deltagere til en række organisk, uorganisk og biologisk kemi på universitetsniveau. Hver lektion er blevet omhyggeligt designet af faglærere til at bygge videre på gymnasiemateriale, både at konsolidere tidligere viden og forberede eleverne på mere avancerede begreber.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisvindende udbyder af to ugers boligpædagogiske erfaringer med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af ekspertvejleder fra verden ... [+]

Resumé

Immerse Creative Writing-programmet giver chancen for unge forfattere til at udvikle deres håndværk i den stimulerende kulturelle omgivelser i Cambridge University - det akademiske hjem til nogle af verdens største litterære sind. Det to-ugers program, der er designet til håbende 16-18 årige forfattere, opfordrer deltagerne til at skubbe grænserne for deres nuværende skriftlige evner, arbejde sammen med ekspertvidenskabelige lærere og lære at forbedre deres eget arbejde ved kritisk at analysere stor litteratur.

Deltagerne i dette program vil udforske en bred vifte af kreative skriveteknikker, modtage konstruktiv feedback fra deres jævnaldrende, og endda færdiggøre deres egen novella inden kursets afslutning. I løbet af deres ophold vil deltagerne lære, hvad der gør god skrive, efter en dynamisk læseplan bygget for at hjælpe dem med at identificere deres unikke styrker og svagheder. De vil også blive introduceret til begrebet "skriveværksted", en populær metode, som professionelle forfattere bruger til at forbedre deres eget arbejde.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisvindende udbyder af to ugers boligpædagogiske erfaringer med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af ekspertvejleder fra verden ... [+]

Cambridge Law Summer School Summary

Designet til aspirerende grundskoleelever i alderen 16-18 år tilbyder deltidsskoleprogrammet Immerse Law deltagerne et spændende indblik i livet på en universitetsretstudent. Under lovens sommerprogram vil deltagerne blive introduceret til lov som akademisk disciplin, mens man ser på hverdagens virkelighed i det nuværende retssystem i England og Wales.

For de fleste deltagere er studiet af lov helt nyt. Videregående læreplaner berører sjældent dette udfordrende emne, hvilket betyder, at det indledende år for bachelorstudier kan føle sig udfordrende først. Denne lov sommer skole kursus tjener til at broere dette hul, hjælpe studerende med at skabe et solidt fundament af essentielle viden, teorier og koncepter i et program designet og undervist af eksperter fra nogle af verdens førende universiteter. Ved udgangen af skoleloven for sommerskoler vil deltagerne have deltaget i en omfattende læseplan, der dækker de væsentligste elementer i forfatningsmæssige, kriminelle, menneskerettigheder og EU-lovgivningen.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse er en unik to-ugers boligpædagogisk oplevelse med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af Cambridge University og Oxford Univer ... [+]

Matematik Summer School Summary

Matematik er et kraftfuldt værktøj, og dets indflydelse findes i flere felter. Fra teknik, medicin og videnskab til finansiering, økonomi og erhverv er matematik et bredt emne, der giver mange velstående veje.

Nogle af verdens mest indflydelsesrige tænkere og fremtrædende teorier har deres grundlag i matematik. Ved at vælge at studere matematik, placerer eleverne sig i en fremragende position for at påbegynde en udfordrende og yderst givende karriere.

Golfen mellem matematik på bachelor- og skoleplan kan være stor. Dette forlader ofte eleverne uforberedt og overvældet af de videregående uddannelsesmatematik. Immerse Education adresserer denne ubalance ved at introducere eleverne til bachelor niveau indhold på en forståelig og engagerende måde. Matematikens sommerprogram giver deltagerne mulighed for at opdage en række vigtige emner i større dybde og forstå de praktiske anvendelser af matematiske færdigheder. Ekspertlærere fra nogle af verdens førende universitetets matematikafdelinger designer og underviser i vores programmer, der leder deltagere til at udvikle deres interesse for disciplinen. Deltagerne forlader med en ny fundet tillid til at nærme sig udfordrende materiale, en færdighed, som vil vise sig uvurderlig på universitetet.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse

Immerse er en prisvindende udbyder af to ugers boligpædagogiske erfaringer med en forskelligartet og berigende pensum, designet og undervist af ekspertvejleder fra verden ... [+]

Resumé

Før du beslutter dig for at købe noget, bruger du ofte en costbenefitanalyse til at afgøre, om det er prisen værd. Denne type evaluering er et af hovedprincipperne bag økonomi og fremhæver, hvordan denne disciplin påvirker næsten alle aspekter af det moderne liv. På Immerse Summer Economics programmet dykker deltagerne ind i fundamentet af emnet, bygger et stærkt fundament af nøglekendskab og analyserer de underliggende faktorer, der påvirker handlinger, beslutninger og adfærd hos både enkeltpersoner og verdensmarkeder.

Økonomi-programmet er designet til unge økonomer i alderen 16 til 18 år, der giver deltagerne et omfattende kig på de udfordrende verdener af mikro- og makroøkonomi udforsket i en bachelorøkonomisk grad. Gennem et omhyggeligt planlagt studieprogram udviklet af ekspertvejleder fra verdens førende universiteter, vil deltagerne tilbringe to uger ved at lære de væsentligste elementer i den moderne økonomiske teori, inden de dyker ind i mere avancerede emner som handel, finanspolitik og udviklingsøkonomi.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside
Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX London, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
undefined