Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den uddannelse, du drømmer om

CCSS er stolt over at være at sætte uddannelse dagsorden for ambitiøse unge. Vores studerendes præstationer og succes for vores alumner afspejler vores ambition om at omdanne aspiration i præstation.

CCSS ... inspirerende undervisning.

Om os

Cambridge Center for sjette-formular er en etableret og førende uafhængig sjette-formular kollegium tilbyde høj kvalitet et og to år GCSE og A-niveau kurser.

I løbet af de sidste 35 år CCSS har opbygget et imponerende ry for at stimulere, succes-fokuserede undervisning, forbereder eleverne til universitetet og for livet.

CCSS ligger i hjertet af akademisk Cambridge, omgivet af kollegier af University of Cambridge.

Vores lille klassestørrelser og førsteklasses undervisning muliggøre præstation og ambitionsniveauet og selvtillid. Med både dag og boarding steder, og en bred international studerende mix, UK og udenlandske studerende trives og lykkes.

Internationale studerende tilbydes en introduktion til det britiske uddannelsessystem via vores International Summer School program eller vores Academic Foundation Course, eller kan vælge at tilslutte sig den fulde akademiske GCSE og A niveau kurser.

Britiske studerende kan også opleve en "smagsprøve" af livet på CCSS, ved at deltage i enten vores påske Revision Kurser eller en kort Summer Course - som begge er designet til at hjælpe eleverne fra uafhængige eller offentlige skoler får disse ekstra mærker, der gør forskellen i karakterer.

Velkommen til CCSS ... inspirerende undervisning. Vi ser frem til at møde dig.

Uddannelse, der passer til dig

Vores specialiserede lærere og den udestående læring de skaber, i nogle af de mindste klasser overalt i Storbritannien, betyder at vores studerende har al den tid og opmærksomhed, de har brug for at studere og tilegne indlæringsevne. Den unikt støttende atmosfære af CCSS sikrer vores elevers evner og horisont er konstant udfordret og udvidet.

CCSS - inspektørernes mening

"Kollegiet har til formål at tilbyde undervisning, som hjælper alle studerende til at forberede, inden for og uden for pensum, for de krav og muligheder voksenlivet."

ISI Report 2013

"Det afgørende træk er den tæt harmoni og venskaber, der har udviklet blandt disse unge. Mangfoldighed fejres og kulturen i kollegiet fremgår klart af den respekt for hinanden. "

OFSTED 2010

CCSS fordel

Dine kurser og læring er skræddersyet til at passe til din stil og dine ambitioner.

Inspirerende lærere, små studieafgifter grupper, en uovertruffen valg af fag, lektiehjælp tid og selvfølgelig, entusiastiske studerende alle bidrager til at gøre din tid på CCSS en fabelagtig lærerig oplevelse.

Små klasser (gennemsnit seks) Fremragende nationalitet mix (40% britisk / 60% EU og internationalt) Op til 7,5 timer undervisning pr genstand per uge på et niveau Enestående undervisning af højt kvalificeret personale Uovertruffen networking muligheder med akademiske, sociale og forretningsforbindelser Varieret og uddannelsesmæssige uden for læseplanerne program af sport og kulturelle aktiviteter Fremragende UCAS support og universitet progression Alle pensionærer bor i enkelt overnatning i CCSS lykkedes boliger Støttende og omsorgsfuldt miljø, der fremmer selvstændighed og modenhed

"Den enkelte opmærksomhed fra verdensklasse lærere er fremragende." Hadley Freeman, Graduate fra CCSS, nu en journalist for The Guardian.

Resultater og destinationer

Op til 200 studerende fra Storbritannien og resten af ​​verden kommer til CCSS hvert år for at færdiggøre deres ungdomsuddannelse, før forløber på universitetet. I alle tilfælde, vores resultater viser, at de studerende drage stor nytte af små klassestørrelser, erfarne og stimulerende undervisning samt individuelle personlige tutorials. Et overvældende flertal af CCSS studerende vælger at fortsætte deres læring på universiteter i Storbritannien eller i udlandet. Mange har haft succes på Storbritanniens bedste universiteter, herunder Cambridge, Oxford, LSE, Imperial og andre.

Med graders emner lige fra International Business til lov og Medicin vores akademiske præstationer er klar. I kunsten vi også udmærke, med CCSS kandidater regelmæssigt blive tilbudt steder på førende kreative institutioner, for eksempel Central St Martins, London.

Mange af vores elever opnå resultater ud over deres oprindelige forventninger, at gøre vores "merværdi" en virkelig imponerende statistik. Vi kan være sikre på, at de forlader os i stand til at forfølge deres ambitioner, at have opnået deres bedste, med mange nå A * kvaliteter, der kræves for verdens mest konkurrencedygtige universiteter.

For eksempel i 2015, fem studerende modtog tilbud fra Oxford og Cambridge, hvoraf tre tog deres pladser denne September, en skruet ned Cambridge til fordel for Durham, og man gik til Edinburgh.

CCSS er en af ​​de mest succesfulde skoler og gymnasier i landet ved at nå Oxford og Cambridge sted, som en højere procentdel af vores studerende opnår Oxbridge succes end på nogen af ​​de tilsvarende skoler eller gymnasier, vi kender. For yderligere detaljer om alle 2015 resultater og destinationer skal du klikke på linket nedenfor (en komplet liste over eksamensresultater for sidste akademiske år er til rådighed på anmodning fra de vigtigste skolens kontor).

Faciliteter

CCSS har to centrale pædagogiske sites og fem boarding boliger. Alle er placeret lige i hjertet af Cambridge få minutter fra hinanden og i Cambridge City Centre (til fods eller på cykel, men lidt længere i en bil!) Vores campus afspejler vores stil og etos: høj kvalitet, målrettet og en million miles væk fra en traditionel skolemiljø. Vores kollegiale opsætning opmuntrer vores studerende til at gøre bedst brug af førsteklasses undervisningsfaciliteter, af rolige og veludstyrede studie værelser og moderne og velindrettede sociale rum.

undervisning

Vores undervisning bygninger omfatter specialiserede laboratorier til videnskaber, veludstyrede, lyse studie værelser og en komplet suite for billedkunst. Vores IT bestemmelse er andet at nogen, med superhurtig bredbånd kører over hårde kablede og WiFi-netværk og entydigt generøse download grænser.

Boarding

Vores pensionater giver 130 attraktive, fuldt understøttede single-værelser, alle af høj standard og alle en stor "home from home". De fleste af vores værelser har eget badeværelse, og der er et godt udvalg af forskellige stilarter, der passer individuelle smag.

Pensionater også drage fordel af superhurtig bredbånd, der understøtter forbindelser til hjemmet og den bedste adgang til akademiske ressourcer.

AKTIVITETER

Alle studerende opfordres til at opleve den brede vifte af sport, kunst, kultur og fritidsaktiviteter. Vi hold op med centrale vores kulturelle associerede virksomheder, når det tilfører værdi for vores studerende. For eksempel vi deler sportsfaciliteter med University of Cambridge: vores hjem fodboldbane er på Pembroke College, hvor eleverne oplever faciliteter af høj kvalitet samt et indblik i universitetets liv.

Cambridge har så meget at tilbyde, og vores undervisning og boliger steder er inden for få minutter af indendørs tennisbaner, førsteklasses sports pladser, en olympisk størrelse swimming pool og sportshaller.

Tutorer og personale

CCSS systemet

Understøttelse af det unikke stil CCSS er en pastoral system, der tilskynder effektiv kommunikation mellem alle medarbejdere, elever og forældre. Hver elev er tildelt en personlig vejleder, der arbejder tæt sammen med dem og deres forældre, lærere og boarding personale i hele deres tid på CCSS. Vi har et fælles mål: at sikre, at de studerende gør en effektiv overgang til selvstændighed og ansvar. Under deres tid på CCSS, vil de studerende blive støttet i at opnå akademisk succes, personlig udvikling og et rigt kulturliv og uden for læseplanerne oplevelse.

Arbejde med hver enkelt

Den Tutorial Team består af over 20 erfarne og engagerede medarbejdere, som opfylder deres tutees individuelt på en ugentlig basis. Den "tutorial" giver beskyttet tid til at overveje spørgsmål som:

Hjælp til undersøgelse, tidsstyring og revision færdigheder Overvågning af udviklingen og give feedback Støtte i kontakt med underviserne til at hjælpe dig med at overvinde underlagt særlige vanskeligheder Muligheder for at diskutere eventuelle personlige problemer Henvisninger til vores SEND afdeling skulle opstå særlige vanskeligheder med læreprocessen Vejledning om valg af relevante uddannelser med specialiserede Karriere Profilering Intensiv hjælp til UCAS ansøgningsprocessen og personlig erklæring forberedelse Ansøgninger til passende universitet oplysninger og Taster Dage f.eks Engineering praktikophold / medicinsk arbejde shadowing / Law Workshops og forspring Kurser Opmuntre dig til at få mest ud af de uddannelsesmæssige og kulturelle muligheder for at være i Cambridge fx University of Cambridge åben offentlig forelæsning program, og Institut for Astronomi offentlige foredrag.

Adgangskrav

Hvis du har gennemført GCSE eksamen, kan standardkravene til vores 2-års Et niveau program er for studerende at have opnået lønklasse A * til C i mindst fem emner, herunder engelsk og matematik. Hvis du ikke har været studeret GCSEs vi vurderer din ansøgning individuelt.

Da hver oversøisk land har sit eget uddannelsessystem er der ingen enkelt adgangskrav. Vores erfaring med at evaluere oversøiske skole udskrifter og undersøgelse certificering (fra Europa, Asien, Afrika, SNG, USA, etc.) betyder, at vi vil være i stand til at træffe en informeret beslutning ret hurtigt, baseret på dine tidligere eller kommende kvalifikationer. Rapporter og udskrifter fra din nuværende eller tidligere skoler vil være vigtigt. Vi vil altid opfordre kommer at interviewe på CCSS, hvis det overhovedet er muligt, og hvis du ikke kan komme i person vil vi tale til dig af Skype videolink.

Hvad engelsk niveau skal jeg slutte CCSS?

Det er ikke vigtigt at have en formel engelsk kvalifikationer, når du tilmelder dig CCSS, men til at klare en Level studie du har brug for en engelsk-niveau, der mindst svarer til IELTS 5,0. For den etårige Et niveau program en engelsk niveau på mindst IELTS 6,0 er påkrævet, med mindst 6,0 i skriftlig komponent. For GCSE du mindst IELTS 4,5, og for vores Pre-program er der behov for et minimum på 4,0.

Vi vil foretage en vurdering af din talt engelsk på interview, fordi det er afgørende for din læring, at du er i stand til at deltage ordentligt i undervisningen. Hvis dit første sprog ikke er engelsk, vil vi give dig et program for ESL lektioner, da vores krav er at få dig til et højt niveau af engelsk for succes på universitetet.

Placeringer

Cambridge

Cambridge Centre for Sixth-form Studies

Address
4-5 Bene’t Place, Lensfield Road
CB2 1EL Cambridge, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1223 716890