Coventry University London

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

International Study Center

Den Coventry University London International Study Center, der er baseret på Londons forretningshub, giver internationale studerende en direkte rute på en række grader ved universitetet.

Vores programmer består af akademiske moduler, studiekompetencer og engelsksproglig uddannelse for at sikre, at du har evner til at lykkes, når du går videre til dit valgte uddannelsesprogram.

På Coventry University London International Study Center kan du vælge mellem tre programmer afhængigt af dine evner, akademisk baggrund og alder:

International Foundation År i Erhverv, Ledelse, Regnskab, Finans og Mode

Dette kursus er designet til at hjælpe internationale studerende med at lykkes i et britisk klasseværelse miljø og opfylde adgangskrav til bachelorstudiet.

International År One I Erhverv, Ledelse, Regnskab Og Finans

Dette kursus svarer til det første år af en bachelorgrad, og det fører til det andet år i din valgte grad.

Pre-Masters Program i Business, Management, Regnskab og Finans

Dette kursus er specielt designet til at imødekomme behovene hos internationale studerende. Du vil få den faglige færdighed og viden, du har brug for til at lykkes i din kandidatgrad.

En smag af universitetets liv

International Study Center-programmer vil introducere dig til den undervisning og læring, du vil opleve, når du går videre på din uddannelse. Du vil lære via en-til-en tutorials, små seminarer og som en del af større forelæsningsgrupper.

Adgang til faciliteter i verdensklasse

Udover at studere i vores veludstyrede center har du også adgang til en bred vifte af faciliteter på campus, herunder biblioteket og state of the art fagressourcer.

Ved afslutningen af ​​dit valgte program vil du være fuldt forberedt til eksamensstudiet og have de færdigheder, du har brug for til at lykkes på universitetet.

Hvorfor vælge Coventry University London?

Virkelig forretningsoplevelse i hjertet af London med karrierefokuseret undervisning og programmer

Globalt anerkendt institution

Når du tiltræder Coventry University London, kan du være sikker på at du tilmelder dig en globalt anerkendt kvalitetsinstitution.

  • Coventry University er blevet placeret som nr. 15 UK University (Guardian University Guide 2017)
  • Årets moderne universitet tre år i gang (The Times og The Sunday Times Good University Guide 2014, 2015 og 2016)
  • 91% af eleverne tilfredse med undervisningen på deres kursus (NSS 2014)
  • Nr. 1 britisk universitet for tilbagemeldings tilfredshed baseret på National Student Survey (Guardian University League Tabel 2015)
  • Årets Universitet for elevoplevelse (The Times og The Sunday Times Good University Guide 2015)
  • Bedste beskæftigelsesfremmende initiativ (Guardian University Awards 2015)
  • En af de største udbydere af erhvervsrelaterede uddannelser i Europa

Universitetet leverer konsekvent kvalitet på tværs af en række nøgleområder som studentetilfredshed, forskningskvalitet, kandidatjobsudsigter, opnåede uddannelsesresultater og elevforhold.

Internationalt orienteret perspektiv

Coventry University London ligger tæt på Canary Wharf, et globalt forretnings- og finanscenter, og tilbyder fremragende arbejdsbaserede læringsmuligheder i globale organisationer og netværkshændelser med branchens ledere.

Unikt udvalg af internationale programmer giver eleverne de færdigheder og viden, der kræves for at operere på tværs af nationale og kulturelle grænser og arbejder med succes i fremtidens organisationer.

Industri Links

Vores ekspertise, dybdegående forståelse af industrikrav og tætte relationer med arbejdsgiverne har informeret en læseplan, der er relevant og opdateret. Ved hjælp af førende eksperter har vi skabt intensive og skræddersyede programmer, der fokuserer på at forberede eleverne på en vellykket international erhvervskarriere. En række partnere omfatter Jaguar Land Rover, Deloitte og Lloyds Banking Group for blot at nævne nogle få.

Karrierefokuseret undervisning

Coventry University London er det første skridt i retning af din fremtidige karriere. Studerende beskæftigelsesegnethed er vores prioritet, og vi er forpligtet til at producere højt beskæftigede kandidater. Undervisningsressourcer i verdensklasse sikrer, at du kan anvende hvad du har lært til virkelige forretningsproblemer og succes i morgendagens internationale forretningsmiljø. Vi tilbyder også praktikophold og praktikophold både i Storbritannien og i udlandet.

Innovativ programlevering

Programmer på Coventry University London er livlige, interaktive og relevante for den internationale erhvervsliv. Fremragende faciliteter og læringsmiljøer omfatter en unik simuleret handelsgulv, der er udviklet med ledere i den finansielle industri; teknologi-aktiverede undervisnings- og læringsmiljøer; og state-of-the-art Bibliotek og Learning Skills Center. Med en række internationalt fokuserede programmer til rådighed, får du den viden og de færdigheder, der kræves for at lykkes i dagens globale økonomi.

Industri ekspert vejledere

Vi er stolte af vores engagerede og erfarne medarbejdere. Kommer fra over 20 lande, vores tutorer har et væld af global erfaring fra en række industrier. Ved hjælp af førende eksperter, har vi skabt intensive og skræddersyede programmer, der er fokuseret på at forberede de studerende til en succesfuld international virksomhed karriere.

Student support

Vores venlige personale vil være til rådighed for at besvare dine spørgsmål, når du ankommer på campus og i hele din uddannelse. Coventry University London erfaring begynder med et formelt induktions- og orienteringsprogram. Personalet vil være til rådighed for at give dig råd om spørgsmål som f.eks. Indkvartering, åbning af en bankkonto, tilslutning af klubber og rejser på ture.

Der er et dedikeret Akademisk og Student Services Team, der tilbyder løbende rådgivning til alle internationale studerende. Vi har også et dedikeret medarbejderstab, der fokuserer på byggebrancheforbindelser og forbereder dig til placeringer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Foundation Year »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

Internationalt grundår

på universitet Fuldtid 3 semestre October 2019 Det Forenede Kongerige London

International Foundation Year er et tre-årigt program designet til at hjælpe internationale studerende med at lykkes i et britisk klasseværelse miljø og opfylder adgangskravene til bachelorstudiet. [+]

Den internationalt grundår er et tre-sigt program designet til at hjælpe internationale studerende med at lykkes i et britisk klasseværelse miljø og opfylder adgangskrav til bachelorstudiet.

Dine klasser spænder fra foredrag og workshops til interaktive aktiviteter og møder med gæstens højttalere. Du vil lære om vigtigheden af ​​at administrere ydeevne for at opnå succes i virksomheden, og du vil udforske initiativrige og kreative løsninger på forretningsproblemer. Du vil også studere de grundlæggende principper, koncepter og modeller for mikroøkonomisk og makroøkonomisk analyse og erhverve en række forretningsmæssige og centrale matematiske færdigheder relevante for bachelorstudiet ved Coventry University London. Programmet er modulært i struktur med akademiske emner, studiekompetencer og engelsksproglig uddannelse. Vores ekspertundervisning, små klassestørrelser og støttende miljø sikrer, at du får den specialiserede færdighed og viden, du har brug for til at lykkes i din grad på Coventry University London. ... [-]