Cambridge International Education Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem er vi

hvem vi er

Vi er specialister i Økonomi og Ledelse Uddannelse og engelsk sprogundervisning med en global udgivelse profil have skrevet og udviklet tekster og serier til store forlag som Pearson og Kaplan med over 10 millioner solgte på verdensplan, herunder større tekster på kinesisk, russisk og mange andre sprog .

Vi har stor erfaring i rådgivning og forskning med organer som OECD og store multinationale selskaber, og i løbet validering, ekstern undersøgelse og udvikling af undervisningsmaterialer for mange britiske og internationale universiteter.

CIEC har også stor erfaring i lederuddannelse og i levering og vurdering af en bred vifte af engelsk Sprog kvalifikationer, herunder Pearson Test af engelsk (PTE Academic) og IELTS. Vi er udpeget som den officielle Cambridge testcenter for PTE Academic. CIEC er også medejer af Cambridge Seminarer College ligger i Cambridge, UK, hvor vores CIEC Formand, professor Stuart Wall, er Principal.

Hvad vi gør

hvad vi gør

Vi udvikler og leverer videregående uddannelse programmer såsom Foundation Kurser, bachelor-, Pre-Master og kandidatuddannelser i Business and Management samt engelsk Training programmer.

Vores Pre-University programmer udstyre de studerende med den viden, færdigheder og sprog evne til med succes at foretage graden og kandidatuddannelser i engelsk talende universiteter.

Vi også udvikle, levere og vurdere de er involveret i disse grad og kandidatuddannelser for en række videregående uddannelsesinstitutioner og universiteter i Storbritannien og internationalt moduler. CIEC har også stor erfaring i at udvikle on-line og fjernundervisning materialer i Business og Management for bachelor og postgraduate kurser, herunder dem, der er akkrediteret af Pearson / Edexcel.

Inden for vores engelske Training programmer vi skaber og leverer skræddersyet uddannelse for en række institutioner og statslige organer i hele verden.

Vores kontorer

Vores kontorer er placeret i den historiske og smukke by Cambridge, England. Cambridge er støder op til M11 og A14 veje, og er omkring 49 minutter fra London Kings Cross med non-stop tog, med andre jernbaneforbindelser til Norwich, Birmingham og andre steder. Det er også tæt på London Stansted Airport.

Placeringer

Cambridge

Address
Sheraton House
Castle Park


CB3 0AX Cambridge, England, Det Forenede Kongerige