Læs den officielle beskrivelse

Hvem er vi

hvem vi er

Vi er specialister i Økonomi og Ledelse Uddannelse og engelsk sprogundervisning med en global udgivelse profil have skrevet og udviklet tekster og serier til store forlag som Pearson og Kaplan med over 10 millioner solgte på verdensplan, herunder større tekster på kinesisk, russisk og mange andre sprog .

Vi har stor erfaring i rådgivning og forskning med organer som OECD og store multinationale selskaber, og i løbet validering, ekstern undersøgelse og udvikling af undervisningsmaterialer for mange britiske og internationale universiteter.

CIEC har også stor erfaring i lederuddannelse og i levering og vurdering af en bred vifte af engelsk Sprog kvalifikationer, herunder Pearson Test af engelsk (PTE Academic) og IELTS. Vi er udpeget som den officielle Cambridge testcenter for PTE Academic. CIEC er også medejer af Cambridge Seminarer College ligger i Cambridge, UK, hvor vores CIEC Formand, professor Stuart Wall, er Principal.

Hvad vi gør

hvad vi gør

Vi udvikler og leverer videregående uddannelse programmer såsom Foundation Kurser, bachelor-, Pre-Master og kandidatuddannelser i Business and Management samt engelsk Training programmer.

Vores Pre-University programmer udstyre de studerende med den viden, færdigheder og sprog evne til med succes at foretage graden og kandidatuddannelser i engelsk talende universiteter.

Vi også udvikle, levere og vurdere de er involveret i disse grad og kandidatuddannelser for en række videregående uddannelsesinstitutioner og universiteter i Storbritannien og internationalt moduler. CIEC har også stor erfaring i at udvikle on-line og fjernundervisning materialer i Business og Management for bachelor og postgraduate kurser, herunder dem, der er akkrediteret af Pearson / Edexcel.

Inden for vores engelske Training programmer vi skaber og leverer skræddersyet uddannelse for en række institutioner og statslige organer i hele verden.

Vores kontorer

Vores kontorer er placeret i den historiske og smukke by Cambridge, England. Cambridge er støder op til M11 og A14 veje, og er omkring 49 minutter fra London Kings Cross med non-stop tog, med andre jernbaneforbindelser til Norwich, Birmingham og andre steder. Det er også tæt på London Stansted Airport.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

Cambridge International Education Centre

Fonden Programmet er et intensivt program for engelsk og akademisk undersøgelse for at forberede internationale studerende for indrejse til business relaterede grader i b ... [+]

Business Foundation Kursus i Cambridge

Undersøgelse i Cambridge at forberede din virksomhed eller relateret grad Tag med på vores 6 måneders program i Cambridge. Vellykket studerende vil modtage både vores CIEC og Athe (Ofqual godkendt) Eksamensbeviser der skal sikre progression til et stort antal britiske universiteter1. Men CIEC sender succesfulde studerende på sine grundkurser til bedste universiteter i hele Storbritannien.

Cambridge International Education Centre (CIEC) er specialiseret i Business, Ledelse og engelsk uddannelse, med sine nøglepersoner har et globalt anerkendt faglig og udgivelse profil. It partnere med universiteter over hele verden i fælles levering og akkreditering af kurser og CIEC har centre i et voksende antal byer og lande.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge International Education Centre

Dette program er specielt udtænkt til at forberede og udstyre de studerende, især internationale studerende, der har til hensigt at studere for en lov grad leveret og vur ... [+]

Law Foundation Kursus i Cambridge

Undersøgelse ved Cambridge Melchior College (CMC) og med Cambridge International Education Centre (CIEC) for at forberede din Lov relaterede grad. Tag med på vores 6 måneders program i Cambridge. Vellykket studerende vil modtage både vores CMC / CIEC Level 3 Diploma in Law og Athe (Ofqual godkendt) Level 3 Diploma in Law. Disse Diplomer vil sikre progression til et stort antal lov relaterede grader i britiske universiteter, herunder fx Southampton Solent University, University of Bedfordshire, University of Northampton blandt andre.

Om dette program

Dette program er specielt udtænkt til at forberede og udstyre de studerende, især internationale studerende, der har til hensigt at studere for en lov grad leveret og vurderet i det engelske sprog. Det søger at udvikle de juridiske engelsk og studere færdigheder, som sammen med juridisk viden og forståelse, er så afgørende for succes på universitetet. ... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Cambridge International Education Centre

Dette program forbereder de studerende til videregående studier i en bred vifte af business, økonomi og ledelse fag. CIEC har sendt sine studerende til kandidatstudier i ... [+]

Pre-Masters: Business and Management

Dette program forbereder de studerende til videregående studier i en bred vifte af business, økonomi og ledelse fag. CIEC har sendt sine studerende til kandidatstudier i en lang række universiteter i hele Storbritannien, hvoraf mange er stærkt klassificeret.

Om CIEC

Vi er specialister i Økonomi og Ledelse Uddannelse og engelsk sprogundervisning med en global udgivelse profil have skrevet og udviklet tekster og serier til store forlag som Pearson og Kaplan med over 10 millioner solgte på verdensplan, herunder større tekster på kinesisk, russisk og mange andre sprog .

Vi har stor erfaring i rådgivning og forskning med organer som OECD og store multinationale selskaber, og i løbet validering, ekstern undersøgelse og udvikling af undervisningsmaterialer for mange britiske og internationale universiteter.... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
24 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge International Education Centre

Dette program er udviklet til Storbritannien, EU og internationale studerende, der ønsker at foretage MPhil og / eller ph.d.-studier, uanset om ph.d. eller DBA, i den eng ... [+]

Pre-Doctoral Programme i Cambridge Om dette program

Dette program er udviklet til Storbritannien, EU og internationale studerende, der ønsker at foretage MPhil og / eller ph.d.-studier, uanset om ph.d. eller DBA, i den engelske medium. At blive accepteret til ph.d. undersøgelse fra universiteter i hele verden bliver mere og mere konkurrencedygtige. Det er derfor afgørende, at du har en klart defineret og veldokumenterede forslag ved starten af ​​dit engagement med en tilsigtet universitet. Dette program er blevet omhyggeligt struktureret til at hjælpe dig at gøre netop det!

Det er også tilrådeligt, at du til din bestemt universitet kan påvise en stærk akademisk baggrund, hvis de skal indrømme dig til ph.d.-studier. Dette vil normalt betyde, at du har opnået, i Storbritannien sammenhæng, en øvre anden hædersbevisninger klassifikation (eller det internationale ækvivalent) i din første grad, eller at du har vist et tilsvarende niveau af præstation i en ph.d.-niveau i dit valgte emne. ... [-]

Det Forenede Kongerige Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 uger
på universitet
Læs mere på dansk