Cardiff and Vale College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Cardiff og Vale College (CAVC) er et af de største gymnasier i landet - omdanne undervisning og uddannelse i hele hovedstadsområdet i Wales. Vi har over 20.000 studerende hvert år, og en stor stab team af branchens eksperter, specialister sektor og kyndige og erfarne support-teams.

Vi underviser folk i topklasse industri faciliteter og videncentre tværs Cardiff og Vale of Glamorgan; i samfundet og på arbejdspladser i hele regionen, Wales og verden.

Vi er stolte af vores studerende succesrate - en af ​​de bedste i sektoren, med 87% nå deres vigtigste kvalifikation - 2% over det nationale komparator.

Vores fokus er ikke blot på kvalifikationer, men også at udvikle de færdigheder enkeltpersoner og arbejdsgivere kræver for fremtidig succes. Og det virker - med 82% af vores elever udvikler sig til yderligere undersøgelse eller beskæftigelse inden for to måneder for at færdiggøre deres kursus. Sidste år indeholdt dette en utrolig 850 elever forløber på universitetsniveau undersøgelse.

Vores studerende får enestående muligheder for at udvikle deres bredere kompetencer, bliver iværksætter- og arbejdsmarkedet og skille sig ud fra mængden. Sidste år oplevede tusindvis af vores studerende forpligter praktik, konkurrere i nationale iværksættervirksomheder udfordringer og konkurrencer færdigheder og vinde mere nationale priser end nogensinde før.

Vi er hele tiden på at sikre, at vi giver den bedste kvalitet uddannelse - med Hendes Majestæts inspektorat for Uddannelse, Estyn, tildele os en »Dobbelt godt" for kvaliteten af ​​vores undervisning og læring. Vores arbejde med arbejdsgiverne er prisvindende og fortsætter med at vokse i tempo. Vi var stolte af at blive navngivet Wales Business Insider 'College of the Year' for vores partnerskaber med arbejdsgivere og blev også anerkendt for vores førende arbejde i People Development.

Vi arbejder med partnere for at omdanne uddannelse i vores region - udvikle inspirerende nye steder og faciliteter, der understøtter enkeltpersoner, arbejdsgivere og samfund i fremtiden. Dette indbefatter åbningen af ​​vores skelsættende £ 45m City Centre Campus i hjertet af Cardiff centrum; skabe en stand-out hjem til CAVC Sport i Cardiff International Sports Campus; og arbejder i partnerskab med kommunalbestyrelserne til at udvikle et innovativt ny skole og partnerskaber for at støtte unge mennesker i Cardiff og Vale.

Vi tror også på styrken og omfanget af FE sektor til at støtte den økonomiske udvikling. Vi er fortsat den eneste walisiske college for at være medlem af den Gazelle Colleges Group og en af ​​to walisiske højere læreanstalter til at være et stolt medlem af 157 gruppen af ​​gymnasier - alle støtter os at dele bedste praksis og arbejde sammen med interessenterne til at kæmpe for sektoren for den fremtidige virkning det kan bringe.

Vores vision, Vores mission

VORES VISION:

Inspirerende. Inklusive. Indflydelsesrig.

Vores mission:

Transforming liv ved at frigøre potentiale og udvikle færdigheder

Møde vores vision:

Cardiff og Vale College har en tre år udviklingsplan. Denne korte dokument beskriver vores prioriteter for de næste tre år, der vil sætte os i stand til at opfylde vores vision og mission. Klik på dokumentet nedenfor for at downloade en kopi af denne plan.

Cardiff og Vale College International er en stor leverandør af uddannelse i Wales.

Cardiff, hovedstaden i Wales er et fremragende sted at besøge og studere i. English UK enig i, at studere i Wales er et godt valg og læsere af Rough Guide bøger fra hele verden har for nylig stemte Wales som et af de bedste lande i verden at besøge.

Cardiff og Vale College International ligger i hjertet af byen med gode transportforbindelser og adgang til byens faciliteter. Kollegiet har hundredvis af internationale studerende, der kommer fra over 30 forskellige lande.

Vores støtte til internationale studerende

Fra undersøgelse til sætning, til at fejre elevernes resultater og siger farvel når eleverne afslutte deres kursus, Cardiff og Vale College International tilbyder en fuld tid støtteprogram. Du kan udforske flere detaljer om de tjenester og rådgivning, vi tilbyder gennem links på venstre side af denne side.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se A-levels » Se Advanced Diplomas » Se Diplomas » Se kurser » Se Health Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:


En niveauer

på universitet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

Advanced Level (A Level) Programmet er et traditionelt akademisk kursus og et populært valg med studerende, der gerne vil få adgang til et britisk universitet. Du kan vælge op til tre fag, som studeres over to år. Vores store udvalg af over 30 A Level-muligheder spænder fra engelsk litteratur til fotografi, biologi til sociologi. [+]

Advanced Level (A Level) Programmet er et traditionelt akademisk kursus og et populært valg med studerende, der gerne vil få adgang til et britisk universitet. Du kan vælge op til tre fag, som studeres over to år. Vores store udvalg af over 30 A Level-muligheder spænder fra engelsk litteratur til fotografi, biologi til sociologi.

Vores A Level studerende studerer på vores ikoniske nye City Center Campus og drager fordel af fantastiske fagspecifikke faciliteter. Disse omfatter et dedikeret videnskab, teknologi og matematikcenter med imponerende industristandard speciallaboratorier. Vores generelle undervisningslokaler er også spændende mellemrum, og alle elever har adgang til det store læringscenter for ikke-lektionsstudier.... [-]


Cambridge generel engelsk kursus

på universitet Fuldtid Deltid

Cardiff og Vale College International tilbyder en række fleksible engelsksprogkurser på alle niveauer for dem, der ønsker at forbedre deres engelsk af generelle, faglige eller akademiske grunde. Vi tilbyder en række kurser fra Stiftelse til Højere niveau for dem, der ønsker at forbedre deres engelsk af generelle, faglige eller akademiske grunde. [+]

Cardiff og Vale College International tilbyder en række fleksible engelsksprogkurser på alle niveauer for dem, der ønsker at forbedre deres engelsk af generelle, faglige eller akademiske grunde.

Vi tilbyder en række kurser fra Stiftelse til Højere niveau for dem, der ønsker at forbedre deres engelsk af generelle, faglige eller akademiske grunde.

Vi er akkrediteret af Det britiske råd for undervisning i engelsk i Storbritannien og er for nylig blevet tildelt International Center of Excellence status 2017 gennem El. Gazette.

Cardiff og Vale College er også et akkrediteret engelsk britisk medlem.

Adgangskrav:

Studerende, der deltager i dette kursus, bliver interviewet via Skype, inden de modtager et tilbud. Ansøgere skal være 16 år eller derover. ... [-]

IELTS Preparation Course

på universitet Fuldtid

Et fuldtids engelsk kursus til internationale studerende, der ønsker at forberede sig til en IELTS eksamen. Det er designet til at give de studerende en introduktion til formatet af IELTS test og at gøre dem bekendt med de forskellige typer af opgaver, der er vist i eksamen. [+]

Et fuldtids engelsk kursus til internationale studerende, der ønsker at forberede sig til en IELTS eksamen. Det er designet til at give de studerende en introduktion til formatet af IELTS test og at gøre dem bekendt med de forskellige typer af opgaver, der er vist i eksamen.

Det er velegnet til studerende, der planlægger at gå videre til universitetet i et engelsktalende land.

Vi er akkrediteret af Det britiske råd for undervisning i engelsk i Storbritannien og er for nylig blevet tildelt International Center of Excellence status 2017 gennem El. Gazette.

Cardiff og Vale College er også et akkrediteret engelsk britisk medlem.

Adgangskrav: Studerende, der deltager i dette kursus, bliver interviewet via Skype, inden de modtager et tilbud. Ansøgere skal være 16 år eller derover. Kursgebyrer fra £ 4.080 [-]

Aat avanceret diplom i regnskab

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Barry

Den AAT Advanced Diploma i Regnskab dækker en række komplekse regnskabsmæssige opgaver, herunder opretholdelse omkostnings- regnskaber og udarbejdelse af rapporter og afkast. Studerende vil lære og beherske finansielle processer, herunder regnskabsprincipper og koncepter, avanceret bogføring, endelige regnskab, moms spørgsmål i erhvervslivet, regnskabsforvaltning koster teknikker og etiske praksis for revisorer. [+]

Foreninger :

Kvalifikationer :

AAT Avanceret Diplom I Regnskab (Niveau 3)

Kursusoversigt:

Den AAT Advanced Diploma i Regnskab dækker en række komplekse regnskabsmæssige opgaver, herunder opretholdelse omkostnings- regnskaber og udarbejdelse af rapporter og afkast. Studerende vil lære og beherske finansielle processer, herunder regnskabsprincipper og koncepter, avanceret bogføring, endelige regnskab, moms spørgsmål i erhvervslivet, regnskabsforvaltning koster teknikker og etiske praksis for revisorer. Denne kvalifikation leverer yderligere software færdigheder gennem regneark uddannelse til regnskab.

Denne kvalifikation består af seks obligatoriske enheder (390 guidede læring timer). Formålet med denne kvalifikation er at sikre, at eleverne er godt forberedt til at komme videre ind i en forretning, finans eller professionel regnskabs karriere eller i videre uddannelse.... [-]


Luftfartsteknik [2 års forlænget eksamensbevis]

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Barry

Kurset, svarende til 3 A - Levels (herunder 90 Credit Diploma) vil fuldføre din uddannelse som en potentiel luftfartstekniker eller give mulighed for progression på videregående uddannelse, herunder BSc (Hons) Aeronautical Engineering. [+]

Kvalifikationer:

BTEC 90 Kredit Diploma I Luftfartsteknik

Kursusoversigt:

Kurset, svarende til 3 A - Levels (herunder 90 Credit Diploma) vil fuldføre din uddannelse som en potentiel luftfartstekniker eller give mulighed for progression på videregående uddannelse, herunder BSc (Hons) Aeronautical Engineering.

Dette kursus giver dig mulighed for yderligere at forbedre dine analytiske færdigheder ved at gennemføre et omfattende projekt, forbedret af en række yderligere flyemner.

Emnerne kan omfatte:

menneskelige faktorer Aircraft Mechanical Science Aircraft Materialer og hardware Flyvekonstruktionskoncept Ingeniørprojekt Elektriske principper Yderligere matematik til teknikere ... [-]

Electrical & Electronic Engineering [1 Year Subsidiary Diploma]

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

[+]

Foreninger:

Kvalifikationer:

Emnerne kan omfatte:

Sundhed og sikkerhed i Engineering Arbejdsplads Elektriske og elektroniske principper Matematik for teknikere

Adgangskrav:

Undervisning og vurdering:

Skriftlig og praktiske opgaver

[-]

Computing [1 Year - Foundation Diploma]

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

[+]

Kvalifikationer:

Webudvikling

Dette er et program, der kører sideløbende med dit kursus for at sikre en transformerende rejse. Programmet vil være med til at give dig til at komme ind i en verden af ​​arbejde eller universitet med selvtillid, færdigheder og faglige netværk er nødvendige for at udnytte deres potentiale.

Som alle vil arbejde sammen og bygge videre på deres studier for at hjælpe dem med at udvikle de færdigheder og tillid, de behøver for at lykkes i deres fremtidige karriere.

Adgangskrav:

[-]

Grafisk design [2 års forlænget eksamensbevis]

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

Dette BTEC Extended Diploma i Grafisk Design kursus tilbyder en bred vifte af tilgange til digitalt interaktivt design, mens du bruger den nyeste apple macs og Adobe software til at generere stimulerende resultater. Du vil udvikle en række avancerede færdigheder, der passer til dit eget individuelle område af interesse og kreativt potentiale. [+]

kvalifikationer:

Udvidet Diplom i Grafisk Design Fuldtidsniveau 3

Kursusoversigt:

Dette BTEC Extended Diploma i Grafisk Design kursus tilbyder en bred vifte af tilgange til digitalt interaktivt design, mens du bruger den nyeste apple macs og Adobe software til at generere stimulerende resultater. Du vil udvikle en række avancerede færdigheder, der passer til dit eget individuelle område af interesse og kreativt potentiale.

Kurset er projektledet og studiebaseret med en indsprøjtning af levende projekter og konkurrencer for at tilskynde til innovation og kreativitet, der giver dig mulighed for at reagere kreativt på enhedsprojektkomponenter og til at smage specialområder inden for grafisk design. I løbet af året vil en række fagdiscipliner blive praktiseret uden behov for yderligere eksamener. Alle projekter er baseret på principperne for professionel praksis, mens man overvejer resultatet, æstetik og brugerinteraktivitet.... [-]


Btec diplom i erhvervslivet

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

EDEXCEL Level 3 BTEC Extended Certificate og BTEC Diploma i Business kursus er en praktisk, arbejdsrelateret kvalifikation. Dette kursus svarer til to A-niveauer. Studerende lærer ved at gennemføre projekter og opgaver, der er baseret på realistiske arbejdspladsforhold, aktiviteter og krav. [+]

Kvalifikationer:

Edexcel Level 3 BTEC Udvidet Certificate in Business [ved udgangen af ​​år 1] og Diploma in Business [ved udgangen af ​​år 2] - BTEC Diploma svarer til 2 'A' LEVELS

Kursusoversigt:

EDEXCEL Level 3 BTEC Extended Certificate og BTEC Diploma i Business kursus er en praktisk, arbejdsrelateret kvalifikation. Dette kursus svarer til to A-niveauer. Studerende lærer ved at gennemføre projekter og opgaver, der er baseret på realistiske arbejdspladsforhold, aktiviteter og krav.

EDEXCEL Level 3 Extended Certificate er studeret i det første år og består af 4 enheder:

udforskning Forretning Udvikling af en marketingplan Personlig og Business Finance Plus 1 valgfri enhed ... [-]

Anvendt Videnskab (Retsvidenskab) - Nationalt Diplom

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

BTEC Level 3 National Diploma i Anvendt Videnskab er en kvalifikation for post-16-studerende, der ønsker at fortsætte deres videnskabsuddannelse gennem praktisk og praktisk læring, og hvis mål er at udvikle sig enten til universitet eller beskæftigelse inden for videnskabssektoren. [+]

kvalifikationer:

BTEC National Diploma i Anvendt Videnskab

Kursusoversigt:

BTEC Level 3 National Diploma i Anvendt Videnskab er en kvalifikation for post-16-studerende, der ønsker at fortsætte deres videnskabsuddannelse gennem praktisk og praktisk læring, og hvis mål er at udvikle sig enten til universitet eller beskæftigelse inden for videnskabssektoren. Kurset er ideelt for elever, der har interesse i at være laboratorieteknikere; arbejder i retsmedicinsk, analytisk eller medicinsk videnskab bliver sygeplejerske eller paramedicinsk eller til elever, der ønsker at studere generel / anvendt videnskab på universitetet.

Dette er et toårigt kursus. Den opnåede kvalifikation ved udgangen af ​​de to år svarer til to A-niveauer.... [-]


Kreativt medieproduktionskursus

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

Dette kreative medieproduktionskursus giver erhvervsrelevant uddannelse og uddannelse til dem, der har til hensigt at arbejde, eller som allerede arbejder i den kreative mediesektor. [+]

Kvalifikationer:

90 Credit Diploma i Creative Media Heltid Niveau 3 - År 1 Udvidet Diploma i Creative Media Level 3 i år 2 Væsentlige færdigheder Wales 6 Kvalifikationer i løbet af 2 år samt en BTEC Work Skills Qualification

Kursusoversigt:

Dette kreative medieproduktionskursus giver erhvervsrelevant uddannelse og uddannelse til dem, der har til hensigt at arbejde, eller som allerede arbejder i den kreative mediesektor.

Kurset giver dig mulighed for at opnå et nationalt anerkendt niveau 3 erhvervsuddannelse, som giver dig mulighed for enten at gå ind i beskæftigelsen i den kreative mediesektor eller at komme videre til højere uddannelse. Kvalifikationen giver dig mulighed for at udvikle færdigheder, viden og forståelse, der er relevant for medieindustrien. Det giver også mulighed for at udvikle en række færdigheder og teknikker, der er afgørende for en vellykket præstation i arbejdslivet.... [-]


Musikteknologi [1 års diplom]

på universitet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

90-studie-diplomet i Musikteknologi er et 1-årigt fuldtids kursus for alle interesserede i en karriere inden for musikindustriens tekniske side. Du vil studere en bred vifte af emner, som vil udvikle dine evner og forberede dig til beskæftigelse. Du vil arbejde på forskellige projekter, som vil give dig realistiske, arbejdsbaserede scenarier for at udvikle dine branchefærdigheder. [+]

kvalifikationer:

90 Kredit Diploma i Musikteknologi Fuldtidsniveau Niveau 3Som en del af kurset vil alle studerende studere den walisiske baccalaureat og udvikle centrale færdigheder og blive optaget til akkreditering. Den walisiske baccalaureat og nøglefærdigheder er vigtige overførbare færdigheder for livet generelt, og de point, der opnås gennem akkreditering, anerkendes af højere læreanstalter.

Kursusoversigt:

90-studie-diplomet i Musikteknologi er et 1-årigt fuldtids kursus for alle interesserede i en karriere inden for musikindustriens tekniske side. Du vil studere en bred vifte af emner, som vil udvikle dine evner og forberede dig til beskæftigelse. Du vil arbejde på forskellige projekter, som vil give dig realistiske, arbejdsbaserede scenarier for at udvikle dine branchefærdigheder. Kurset er velegnet til folk i alle aldre, der ønsker at udvikle og fremme deres færdigheder i musikproduktion, live arrangement organisering og markedsføring, sammensætning og arrangement og musik industri praksis.... [-]


Scenekunst - 90 kredit btec diplom

på universitet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

Denne Performing Arts, 90 Credit Diploma kursus er for dem, der er interesseret i at optræde eller arbejde i scenekunstbranchen. Det giver mulighed for at studere for en nationalt anerkendt Performing Arts-kvalifikation, som giver dig mulighed for at udvikle mange færdigheder, der kræves til performance i teatermediet. [+]

Kvalifikationer:

90 Kredit Diploma i scenekunst fuldtidsniveau 3

Kursusoversigt:

Denne Performing Arts, 90 Credit Diploma kursus er for dem, der er interesseret i at optræde eller arbejde i scenekunstbranchen. Det giver mulighed for at studere for en nationalt anerkendt Performing Arts-kvalifikation, som giver dig mulighed for at udvikle mange færdigheder, der kræves til performance i teatermediet. Der er også mulighed for at udvikle færdigheder til tv-præstationer.

Som en del af kurset vil alle studerende studere den walisiske baccalaureat og udvikle centrale færdigheder og blive optaget til akkreditering. Den walisiske Baccalaureat og Nøglefærdigheder er vigtige overførbare færdigheder til livet generelt, og de point, der opnås gennem akkreditering, anerkendes af højere læreanstalter.... [-]


Engineering with CAD [2 Year Extended Diploma]

på universitet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

[+]

Kvalifikationer:

Emnerne kan omfatte:

Elektriske principper elektronik Programmerbare logiske controllere

Adgangskrav:

Undervisning og vurdering:

Næste skridt:

UNIVERSITET [-]

Diploma in Business Administration

på universitet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

[+]

Karriere Ready

Programmet vil være med til at give dig til at komme ind i en verden af ​​arbejde eller universitet med selvtillid, færdigheder og faglige netværk er nødvendige for at udnytte deres potentiale.

Som alle vil arbejde sammen og bygge videre på deres studier for at hjælpe dem med at udvikle de færdigheder og tillid, de behøver for at lykkes i deres fremtidige karriere.

Adgangskrav:

Undervisning og vurdering:

Næste skridt:

UNIVERSITET Beskæftigelse [-]

Diplom inden for finansiering, risiko og investering (niveau 3)

på universitet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

Formålet med CISI Level 3 Diploma in Finance, Risk & Investment er at give kandidaterne en forståelse af de centrale karakteristika, mekanismer og påvirkninger på de finansielle markeder og institutioner, og omfatter en grundstødning i dataanalyse, investeringsvurderingen og regnskabsvæsen og rolle og ansvar for finansielle tjenesteydelser i samfundet som helhed. [+]

Kvalifikationer:

Diplom i Finans, Risiko og Investering - Niveau 3 - Chartered Institute of Securities and Investment - (A Level Equivalent)

Kursusoversigt:

Formålet med CISI Level 3 Diploma i Finans, Risiko og Investering er at give kandidater en forståelse af nøglekarakteristika, mekanismer og indflydelse på de finansielle markeder og institutioner og omfatter en grundforbindelse i dataanalyse, investeringsvurdering og regnskab samt rolle og ansvaret for finansielle tjenesteydelser i samfundet som helhed.

Diplomaet består af følgende fire enheder: Enhed 1 - Penge, økonomier og usikkerhed **

Karakteren af ​​penge Økonomien Regeringer og økonomi Den internationale dimension (Handel og Exchange) Analyse og tolkning af data (statistik, Sampling) Risiko og usikkerhed ... [-]

Rejse og turisme - [1 år 90 studiebevis]

på universitet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

Dette BTEC Diploma i rejse og turisme Niveau 3 er det første år af et toårigt kursus for at opnå et Diploma i rejse og turisme niveau 3 kvalifikation. [+]

Kvalifikationer:

BTEC Diploma i Rejser & Turisme Niveau 3 Agored Cymru Conversational French Level 1 Essential Skills Wales - Kommunikation

Kursusoversigt:

Dette BTEC Diploma i rejse og turisme Niveau 3 er det første år af et toårigt kursus for at opnå et Diploma i rejse og turisme niveau 3 kvalifikation. Dette kursus er designet til at imødekomme behovene hos elever, der allerede arbejder eller vil arbejde i:

Overseas Resort Reps UK som rejsemål The Business of Travel og turisme Long-Haul Rejsemål Arbejdsplads for rejse og turisme Krydstogtselskaber Konference begivenheder

De enheder, der danner kvalifikationen, giver eleverne mulighed for at lære, udvikle og udøve de færdigheder, der er nødvendige for beskæftigelse og / eller karriereudvikling inden for rejse- og turistsektoren.... [-]


Sport Performance and Excellence (QCF) - Med Futsal [2 års forlænget eksamensbevis]

på universitet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

Eleverne vil arbejde for færdiggørelse af et BTEC Level 3 Extended Diploma i Sport (Performance and Excellence), som er en 3 A Level tilsvarende kvalifikation. Mange enheder, der er involveret i BTEC-kvalifikationen, vil blive gennemført under de praktiske sessioner, der involverer op til 5 timers ugentlige træningssessioner. [+]

kvalifikationer:

Udvidet Diplom Sport (CCFC) Fuldtid Niveau 3

Kursusoversigt:

Eleverne vil arbejde for færdiggørelse af et BTEC Level 3 Extended Diploma i Sport (Performance and Excellence), som er en 3 A Level tilsvarende kvalifikation. Mange enheder, der er involveret i BTEC-kvalifikationen, vil blive gennemført under de praktiske sessioner, der involverer op til 5 timers ugentlige træningssessioner.

Futsal er et spændende, hurtigt småsidet fodboldkamp, ​​hvor spillet lægger stor vægt på teknisk dygtighed og evne i situationer med højt tryk og er efterfølgende en fremragende yngleplads til fodboldkompetencer, der kan oversættes til 11-a-siden format af spillet.... [-]


Sport

på universitet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

Denne sports- og øvelsesvidenskab udvidet diplom niveau 3 følger på fra BTEC-undervisningsdiploma for sport og øvelse. Det svarer til tre A-niveauer og vil passe alle med interesse for sport og videnskaben bag den og dem der ønsker at komme videre på en karriere inden for sport. [+]

kvalifikationer:

Udvidet Diplom SportYderligere kvalifikationer til rådighed omfatter - Football Leaders Award, Level 2 Gym Instructor tildele en National Pool Lifeguard Qualification (NPLQ)

Kursusoversigt:

Denne sports- og øvelsesvidenskab udvidet diplom niveau 3 følger videre fra BTEC-undervisningsdiploma for sport og øvelse. Det svarer til tre A-niveauer og vil passe alle med interesse for sport og videnskaben bag den og dem der ønsker at komme videre på en karriere inden for sport. Du vil have mulighed for at udføre praktiske sportsaktiviteter hver uge, og hver elev vil gennemføre en relateret stilling som en del af deres kvalifikation.

Emner kan omfatte:

Sports massageAnatomi og fysiologiSport ernæringBiomekanikSportsskaderMotion, sundhed og livsstilForskningsmetoderFitness test... [-]

Interactive Media / Design [2 Year Extended Diploma]

på universitet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

[+]

Kvalifikationer:

Emner studerede omfatter:

grafisk design illustration

Adgangskrav:

Undervisning og vurdering:

Næste skridt:

UNIVERSITET Beskæftigelse [-]

Videoer

CAVC International

Kontakt

Cardiff and Vale College

Adresse, linje 1 Cardiff and Vale College City Centre Campus Dumballs Road Cardiff CF10 5FE Wales - UK
Cf10 5FE Cardiff, Wales, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside http://www.cavc.ac.uk/
Telefon +44 (0)29 2090 8004