CAE

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Efterspørgslen efter nye piloter har aldrig været større. Med den kommercielle luftfart forventes at være dobbelt i størrelse i løbet af de næste 20 år, eksisterer der en spændende mulighed for unge mænd og kvinder, der stræber efter en karriere over skyerne som flyselskaber.

CAE estimerer 255.000 nye flyselskaber vil være nødvendige i løbet af de næste 10 år for at opretholde væksten i den kommercielle lufttransportindustri. Hurtig flådeudvidelse og højpensionernes pensionsrenter skaber et yderligere behov for at udvikle 180.000 første officerer til nye flyselskabers kaptajner, mere end i noget tidligere årti. Disse tal betyder, at over 50% af piloterne, der vil flyve verdens kommercielle fly i 10 år, endnu ikke har startet deres træning. Der skal være 70 nye typegodkendte piloter, der starter deres karriere med flyselskaber hver dag i de næste 10 år!

Hvem er CAE ?

70 års ekspertise
Lær at flyve med CAE og gøre din drøm om at blive en pilot en realitet. CAE er en global leder inden for uddannelse inden for civil luftfart, forsvar og sikkerhed og sundhedsmarkeder. Underbygget af en 70-årig rekord af branchens førstegang er vi træningspartner til valg af verdens luftfartsselskaber og den globale leder inden for fuldstrømssimulatorfremstilling. Lær med os og vær en CAE pilot for livet!
CAE træningsprogrammer spænder hele livscyklussen for en professionel pilot, så vi kan give dig den træning, du har brug for i hele din karriere, fra kadet til kaptajn. Det er en del af, hvorfor mere end 120.000 piloter træner med os hvert år. Med 50 træningssteder over hele verden har CAE verdens største civile luftfartstræningsnetværk, der tilbyder træning på bredeste dækning af in-production og in-service flymodeller.
CAE leder branchen i pilotplacering
For at opfylde uddannelsesbehovet hos over 300 flyselskaber over hele verden, ser mange til os for at rekruttere det allerbedste talent for deres flyselskab. Med mange luftfartskademier placeret over hele verden og vores rekrutteringsydelser inden for luftfart, placerer ingen anden organisation flere piloter med flere flyselskaber end CAE .

CAE er det største ab initio flyvetræningsnetværk i verden med førsteklasses flyskoler på følgende steder:

 • Bruxelles, Belgien
 • Gondia, Indien
 • Madrid, Spanien
 • Melbourne, Australien
 • Oxford, UK
 • Perth, Australien
 • Phoenix - Falcon Field, USA
 • Rae Bareli, Indien

Med udgangspunkt i over 85 års pilotuddannelseskompetencer tilbyder CAE Cadet Pilot Training-programmer fokuseret ab initio-træning til håbende piloter over hele kloden. Programmerne omfatter CPL, ATPL og MPL træningsruter, som alle kombinerer førsteklasses grundskolekurser med højkvalitets flyveinstruktion leveret i overensstemmelse med de nationale luftfartsmyndigheders krav. CAE har en ressource på over 170 fly og har ressourcer og ekspertise til at træne op til 2.000 cadetpiloter årligt.

Hvorfor CAE

 • Levende Campus Life
 • Stramt fællesskab
 • Great Flight School Locations
 • Den nyeste flyflåde
 • Tusindvis af tilfredse kadetter
 • Løbende Career Support
 • Interaktiv læring
 • CAE Global Training Network
 • CAE Parc Pilot Resources

CAE træningsoplevelsen

Vores flyveinstruktører

At give kadetter med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe dem med at flyve kommercielle flyruter på en sikker og effektiv måde. Vores programmer undervises af praktiske, eksperte flyveinstruktører, der bringer mange års erfaring i klasseværelset læringsmiljø.

Sikkerhed

Vores faciliteter er udstyret med den nyeste teknologi, der anvender de nyeste industrielle retningslinjer og regler. CAE er det første luftfartshøjskole i verden til at drive fly udstyret med brugerdefinerede flight data management systemer og trafikbevidsthed teknologi. Disse systemer registrerer data, lyd og video under flyvning, så de studerende kan debriefe umiddelbart efter en flyvning og tillade CAE at samle statistiske tendenser til langsigtede sikkerheds- og præstationsfordele.

Familie føler

Vores elever fortæller os, at familien føler, at resonerer i vores akademier, virkelig sætter os adskilt fra andre luftfartskademier. Vores team af dedikeret kundeservice og instruktørpersonale giver dig mulighed for at føle sig hjemme og støtte dig i hele din træning med pleje og personlig på en undervisningslektion. Vi er lidenskabelige over hvad vi gør, og vi er forpligtet til at gøre din pilot drøm til en realitet.

Placeringer

Oxford

CAE Oxford Aviation Academy

Address
CAE Oxford Aviation Academy HQ
Oxford Airport,Kidlington,

OX5 1QX Oxford, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1865 841234

Steenokkerzeel

Address
CAE Oxford Aviation Academy Brussels
Brussels Airport - Building 201
Tervuursesteenweg

1820 Steenokkerzeel, Flandern, Belgien

Gondia

Address
CAE Oxford Aviation Academy Gondia
National Flying Training Institute (NFTI)
c/o Airport Authority of India
Birsi Airport
PO Paraswada

441-614 Gondia, Maharashtra, Indien

Madrid

Address
Polígono Industrial N°2
La Muñoza, Barajas Madrid
Spain

28042 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Phoenix

Address
Phoenix, Arizona, USA