Læs den officielle beskrivelse

Alle kurser finder sted på Ditchley Park i Oxfordshire, en af ​​Syd Englands fineste landhuse.

Du kunne ikke bede om et bedre miljø for at lære dine butling færdigheder. En række scener fra de populære tv-serier Downton Abbey Blev filmet her, og du vil føle, at du gnider skuldre med disse figurer, mens du lærer at mestre alle moderne færdigheder hos en moderne butler.

"Ditchley Park er bygget i 1722 og præsenterer et stykke perfekt bevaret engelsk historie. Det er et smukt og tidløst sted. Du ville ikke tro på skønheden i det, medmindre du ser det med dine egne øjne."

  • Damien McMorran, historiker Dens komfort og fremragende faciliteter gør det til den perfekte baggrund for at lære alt, hvad der er nødvendigt for at blive en førsteklasses butler eller betjent. Formålet med skolen er at hæve standarder og instruere nye trainee butlers om, hvordan de skal udføre deres opgaver med tillid, lidenskab og flair.
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Butler Valet School

Vi dækker præcis de samme emner som på 4 ugers kursus, men i mindre detaljer og i et hurtigere tempo for de studerende, der har en vis viden, men ønsker at fokusere på be ... [+]

2 ugers kursusprogram

£ 5.160 + moms (inklusiv overnatning, morgenmad og alle måltider i skolen). For delegerede med nogle tidligere erfaringer.

Vi dækker præcis de samme emner som på 4 ugers kursus, men i mindre detaljer og i et hurtigere tempo for de studerende, der har en vis viden, men ønsker at fokusere på bestemte områder og udvikle visse færdigheder.

UGE 1

DETTE VEK GIVER INTENSIV HÅNDTERING AF ERFARING OG PRAKSIS I BUTLER'S PUNKTER.

1.Hvordan du opfører dig, klæder og taler til arbejdsgivere og gæster.

2.Hvordan du skal hilse på gæster, skal du være opmærksom på deres behov og gøre dem velkommen.

3.Bekendt med husholderskeens og andre medarbejderes opgaver og forstå hvordan man arbejder sammen 4.Lær hvad der sker i spisekammeret, f.eks. Pleje af fin krystal, sølv og kina.... [-]

Det Forenede Kongerige Witney
August 2019
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Butler Valet School

Dette detaljerede og intensive kursus lærer dig, hvordan du skal være en butler om 4 uger. Hr. Fink vil starte helt fra bunden personlig dele sine evner og viden og træne ... [+]

4 ugers kursusprogram

£ 7,950 + moms (inklusiv overnatning, morgenmad og alle måltider i skolen). Dette detaljerede og intensive kursus lærer dig, hvordan du skal være en butler om 4 uger. Hr. Fink vil starte helt fra bunden personlig dele sine evner og viden og træne dig til et verdensklasse niveau. Det anbefales stærkt til dem, der ikke har nogen tidligere erfaring, eller skifter fra gæstfrihed til privat service.

Hver kursusplan varierer lidt afhængigt af de begivenheder, der finder sted på Ditchley Park i løbet af året.

UGE 1

DETTE VEK GIVER INTENSIV HÅNDTERING AF ERFARING OG PRAKSIS I BUTLER'S PUNKTER.

1.. Hvordan man opfører sig, klæder og taler til arbejdsgivere og gæster.... [-]

Det Forenede Kongerige Witney
August 2019
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk