Læs den officielle beskrivelse

Bucksmore Education History

Historien om Bucksmore Education begynder i 1979, da British Educationalist Michael Reise grundde en gymnasium på Buckswood Grange. 'Buckswood Summer Programs' blev også etableret som sommerskole for internationale studerende, der ønskede at lære engelsk.

Sommerkolen blev modelleret på amerikanske sommerlejre, med 'Rådgivere', der bor sammen med eleverne, lærer lektioner og leder udflugter og aktiviteter, giver et højere niveau af pastorær pleje, vejledning og venskab - giver eleverne mere end blot 'lærer' og 'aktivitet' ledere 'på en sommerskole.

I 1999 deltog engelsksprogskollegiet for internationale studerende væk fra Buckswood School for engelske studerende, og i 2003 blev en del af Oxford International Education Group (tidligere kendt som ISIS Education and Travel).

Under ledelse af Rory Wilkinson, nu vores virksomhedsformand, der overtog forvaltningen af Buckswood Summer Programs, startede virksomheden i en ny retning i 2007 og begyndte at ekspandere hurtigt og køre flere kurser på nye steder i hele landet.

At anerkende, at højtydende og vel motiverede individuelle studerende ønskede mere fra en britisk sommerskole end kun engelsksprog, udflugter og eftermiddagsaktiviteter, udviklede virksomheden mere udfordrende kurser som unge ledere, verdensuniversitetsforberedelse, kunstvalg og avancerede studier og placeret deres kurser for ældre studerende i mange Oxford og Cambridge University colleges. Virksomheden gav desuden flere valgmuligheder, flere aktiviteter, flere lektioner, flere udflugter, mere "wow" -faktor for sine yngre studerende.

For at undgå forvirring med den gamle Buckswood Grange School, rebranded virksomheden til 'Bucksmore Summer Programs' i 2009 og derefter til ' Bucksmore Education ' i 2012. I denne periode er de høje standarder, akademiske rigor, originalitet og fantastiske placeringer af Bucksmore kurser gav mærket et stigende ry, da flere og flere studerende ønskede at tilbringe deres somre på Bucksmore kurser. Med 'første engelsk sprogoplevelse i udlandet' kurser designet i 7 til 10 år til højt niveau lederskab og avancerede studier kurser for 15-17-årige, studerende dedikeret til Bucksmore kunne vende tilbage hvert år på et andet mere udfordrende kursus.

I 2014, efter at have erhvervet Homelingua, et hjemmeundervisningsfirma med base i Oxford, begyndte Bucksmore at tilbyde intensiv hjemmeundervisning udover sommerskoler og året rundt og dannede 'Bucksmore Homelingua'.

Bucksmore Education er fuld af historie og tradition, men også af originalitet og udfordring. Med 40 års erfaring til at perfektere og forbedre kvaliteten af vores prestigefyldte sommerskoler, er vi stolte over de sommerprogrammer vi tilbyder. Det er vores mål for hver enkelt af vores kurser at være det bedste kursus, som vores studerende nogensinde har været på.113660_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Oxford International Education Group

Bucksmore Education er en del af Oxford International Education Group, en akkrediteret Bucksmore Education , der driver uafhængige boarding schools, internationale colleges, pædagogiske ture og engelsksprogede centre i hele Storbritannien og Nordamerika for at skabe livsforbedrende oplevelser for studerende over hele verden. Vores kurser hjælper over 50.000 Storbritannien og internationale studerende opnår akademisk succes hvert år. Vi har opbygget stærke relationer med uddannelseskonsulenter over hele verden og er stolte af at levere de bedste programmer til deres studerende.

Akkreditering

Bucksmore Education er akkrediteret af Det britiske råd for levering af engelsksprogede programmer som en garanti for kvalitet til internationale studerende, der tager eller planlægger at tage et engelsksprogskursus i Storbritannien.

Det britiske råd inspicerer alle områder af en sommerskole, herunder velfærd, centerforvaltning, ressourcer og undervisning, ressourcer og undervisning i engelsk som fremmedsprog.

Priser

Efter vores seneste British Council inspektion blev Bucksmore Education tildelt titlen "Center of Excellence" af EL Gazette. Center of Excellence status tildeles for ekstraordinære britiske råds inspektionsresultater på områder som pastorale pleje, undervisning standard og overordnede ledelse.

I 2015 blev Bucksmore Young Leaders shortlisted for en prestigefyldt ELTon (engelsk sprogundervisning) Award. Selvom man snævert faldt til Oxford University Press, var Bucksmore Education den eneste sommerskoleudbyder, der skulle blive listet i en hvilken som helst kategori og kunne overvejes i samme klasse som andre højt respekterede akademiske organer demonstrerer excellence i Young Leaders kursus.

Medlemskab

Engelsk UK er den nationale sammenslutning af akkrediterede ELT-centre. Engelsk Storbritannien er verdens førende sprogundervisningssammenslutning med over 400 medlemmer - alle akkrediteret af Det britiske Råd - herunder private sprogskoler, uddannelsesmæssige trusts og velgørenhedsorganisationer og sprogcentre i højere læreanstalter og universiteter.

Bucksmore Education er medlem af ALTO. Association of Language Travel Organisations (ALTO) er verdens eneste globale handelsforening for velrenommerede købere og sælgere af sprogrejser.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Preparatory Year

Bucksmore Education

Global Universitets forberedelse giver eleverne en enestående mulighed for at forstå og forberede universitetsansøgningen på tværs af verdens førende lande for videregåen ... [+]

Global Universitets forberedelse giver eleverne en enestående mulighed for at forstå og forberede universitetsansøgningen på tværs af verdens førende lande for videregående uddannelse; USA, Canada, Det Forenede Kongerige, Singapore og Australien.

I en global by vil eleverne sammenligne processer og krav til adgang til førende institutioner, samtidig med at de udvikler deres egne applikationer. Ved kursets afslutning skal de studerende have besluttet sig for det kursus og de nationer, de ønsker at ansøge om, og vil have det første udkast til deres ansøgning klar til at blive indsendt.

Inkluderet i Bucksmore Young EntrepreneursFuld pension indkvarteringForsikringLufthavnstransportPersonlig rapportkortAdgang til attraktioner på udflugterFuldt aktivitetsprogramKursusdetaljer... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
August 2019
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bucksmore Education

På plads ved Corpus Christi College ved University of Cambridge rådgiver UK University Preparation (UKUP) eleverne om hvor og hvordan man skal søge på universitet. UKUP g ... [+]

På plads ved Corpus Christi College ved University of Cambridge rådgiver UK University Preparation (UKUP) eleverne om hvor og hvordan man skal søge på universitet. UKUP giver internationale studerende den bedst mulige chance for at ansøge om at lede britiske institutioner.

En blanding af 1: 1 tutorial, små gruppe klasser, UCAS ansøgning workshops og universitetsstil forelæsninger guide eleverne gennem ansøgningssystemet og give et indblik i livet som en bachelor på et top britisk universitet.

Inkluderet med UK University Preparation ProgramFuld pension indkvartering i en Cambridge University College.Forsikring.Lufthavnstransport.Personlig rapportkortBillet til en forestilling på Shakespeare's Globe Theatre.One-to-one tutorials med en specialistrådgiver.Traditionel University Formal Middag i College spisesal.... [-]
Det Forenede Kongerige Cambridge
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

Bucksmore Education

Ny i 2019, introducerer Bucksmore Boarding School Experience studerende i alderen 10 til 13 til liv i en uafhængig skole. I den grønne omgivelser på Tonbridge School, en ... [+]

Ny i 2019, introducerer Bucksmore Boarding School Experience studerende i alderen 10 til 13 til liv i en uafhængig skole. I den grønne omgivelser på Tonbridge School, en af Storbritanniens førende boardingskoler, vil eleverne forberede sig på den akademiske rigor på kostskoler og få erfaring med at leve med andre studerende.

Inkluderet i Bucksmore Boarding School ExperienceFuld pension indkvartering i en traditionel engelsk kostskole.Forsikring.Lufthavnstransport.Personlig rapportkortAdgang til attraktioner på udflugter.Fuldt aktivitetsprogram.Kursusdetaljer

Boarding School Experience omfatter:

20 timers engelskundervisning hver uge.2 heldagsudflugter, herunder besøg på førende boardingskoler.Fuld eftermiddag og aften aktivitetsprogram inklusive sportslige, kulturelle og sjove spil.Personlig rapportkortMock adgangseksamen.Maksimum klassestørrelse på 11 studerende.Kursus kravBucksmore Boarding School Experience kræver et minimum af mellemliggende (B1) niveau engelsk.Aldersgruppen for studerende på Bucksmore Boarding School Experience er 10-13.Kursusindhold... [-]
Det Forenede Kongerige Tonbridge
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bucksmore Education

Bucksmores mest intensive engelsksprogede program undervises gennem en kombination af generel engelsk, akademisk engelsk, CLIL (indholds- og sprogintegreret læring) og gr ... [+]

Bucksmore mest intensive engelsksprogede program, undervist i en kombination af generel engelsk, akademisk engelsk, CLIL (indholds- og sprogintegreret læring) og gruppeprojekter, der kulminerer med Bucksmore Assessment i slutningen af kurset.

Bemærk: En del af St Hildas grunde er under konstruktion i sommeren 2019. Dette vil ikke påvirke Bucksmores klasseværelser eller indkvartering.

Med 25 timers undervisning hver uge og en maksimal klassestørrelse på 11 studerende, er Bucksmore Oxford et intensivt engelsksprogligt kursus, der nedsætter elever i alderen 13-16 på engelsk.

Kombineret med et sjovt aktivitetsprogram er kurset perfekt til studerende, der ønsker at maksimere deres sprogkundskab væk fra et traditionelt sommerskoleundervisningsmiljø.... [-]

Det Forenede Kongerige Oxford
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bucksmore Education

Studerende på Advanced Studies Program (ASP) studerer to udfordrende universitetsniveau emner i små klasser med ikke mere end seks studerende undervist af lidenskabelige ... [+]

Studerende på Advanced Studies Program (ASP) studerer to udfordrende universitetsniveau emner i små klasser med ikke mere end seks studerende undervist af lidenskabelige og kyndige vejledere. Baseret på Oxford og Cambridge University undervisningsmetode og foregår i universitetshøjskoler, er ASP designet til at give eleverne en velafrundet uddannelsesmæssig og kulturel oplevelse. På grund af kursets udfordrende karakter er Advanced Studies Programmet tilgængeligt for indfødte eller avancerede studerende fra hele verden.

Inkluderet med CambridgeFull board indkvartering i en Cambridge eller Oxford University College.20 emner at vælge imellem for at studere i dybden.Maksimal klassestørrelse på 6.1: 1 session med din vejleder.6 workshops og 10 master klasser at vælge imellem.Forsikring.Lufthavnstransport.Adgang til attraktioner på udflugter.Fuldt aktivitetsprogram.... [-]
Det Forenede Kongerige Cambridge
June 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bucksmore Education

Studerende på Advanced Studies Program (ASP) studerer to udfordrende universitetsniveau emner i små klasser med ikke mere end seks studerende undervist af lidenskabelige ... [+]

Studerende på Advanced Studies Program (ASP) studerer to udfordrende universitetsniveau emner i små klasser med ikke mere end seks studerende undervist af lidenskabelige og kyndige vejledere. Baseret på Oxford og Cambridge University undervisningsmetode og foregår i universitetshøjskoler, er ASP designet til at give eleverne en velafrundet uddannelsesmæssig og kulturel oplevelse. På grund af kursets udfordrende karakter er Advanced Studies Programmet tilgængeligt for indfødte eller avancerede studerende fra hele verden.

Inkluderet i Oxford Advanced Studies ProgramFull board indkvartering i en Cambridge eller Oxford University College.20 emner at vælge imellem for at studere i dybden.Maksimum klasse størrelse af sessionen.sessioner med din vejleder.6 workshops og 10 master klasser at vælge imellem.Forsikring.Lufthavnstransport.Adgang til attraktioner på udflugter.Fuldt aktivitetsprogram.... [-]
Det Forenede Kongerige Cambridge
June 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bucksmore Education

STEM Experience nedsætter eleverne på engelsk i kombination med en række sjove, lærerige og praktiske workshops, der introducerer muligheden for 'Science, Technology, Eng ... [+]

STEM Experience nedsætter eleverne på engelsk i kombination med en række sjove, lærerige og praktiske workshops, der introducerer muligheden for 'Science, Technology, Engineering and Maths' som fremtidige muligheder for studerende.

Gennem sjove uddannelsesmæssige og praktiske workshops introduceres eleverne inden for fagområder som raketry, jetfremdrift, båddesign, flydesign og mekaniske våben.

Med 15 timers engelskundervisning hver uge og en maksimal klassestørrelse på 11 studerende plus 7,5 timers STEM-klasser om ugen, giver STEM Experience mulighed for, at de studerende kan forbedre deres engelsk både i klasseværelset og også med et virkelig internationalt fællesskab under eftermiddags workshops.... [-]

Det Forenede Kongerige Witley
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bucksmore Education

Bucksmore Three Capitals tour tager en sommer skole på vejen, da elever kombinerer engelsk sprogindlæring med rejser i Storbritannien. ... [+]

Bucksmore Three Capitals tour tager en sommer skole på vejen, da elever kombinerer engelsk sprogindlæring med rejser i Storbritannien.

30 timers engelskundervisning i løbet af to uger og gruppekulturelle projekter får eleverne mulighed for at udforske forskellene mellem alle tre lande. Med private busrejser mellem London, York, Edinburgh, Lake District og Cardiff, er de unge opdagelsesrejsende forsynet med den bedst mulige oplevelse.

Bucksmore Three Capitals tilbyder mulighed for studerende til at forbedre deres engelsk og forstå kulturelle forskelle i Det Forenede Kongerige.

Inkluderet i Bucksmore Three CapitalsFuld pension indkvartering.Vaskeri i Edinburgh.Forsikring.Lufthavnstransport.Privat busrejser.Personlig rapportkortIndgang til alle seværdigheder.West End Musical.Oversigt over destinationer... [-]
Det Forenede Kongerige Oxford
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bucksmore Education

Unge iværksættere ved University of Pennsylvania i Philadelphia introducerer elever i alderen 14-17 år til centrale forretningskoncepter. På dette prestigefyldte Ivy Leag ... [+]

Unge iværksættere ved University of Pennsylvania i Philadelphia introducerer elever i alderen 14-17 år til centrale forretningskoncepter. På dette prestigefyldte Ivy League-universitet, som er rangeret tiende i verden (Times World University Rankings, 2018), vil eleverne dykke i analyse, ledelse, marketing og økonomi. De vil sætte deres nye lærte færdigheder i aktion, konkurrere i teamudfordringer og opdage, hvem der har den mest iværksætteriske flair.

Inkluderet i Bucksmore Young EntrepreneursFuld pension indkvartering.Forsikring.Lufthavnstransport.Personlig rapportkortAdgang til attraktioner på udflugter.Fuldt aktivitetsprogram.Kursusdetaljer

Unge iværksættere omfatter:... [-]

USA Philadelphia
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bucksmore Education

Bucksmore Young Leaders er vores flagskib lederskab kursus, der giver eleverne de nøglefærdigheder, de har brug for til at blive fremtidige ledere af deres generation. Bu ... [+]

Bucksmore Young Leaders er vores flagskib lederskab kursus, der giver eleverne de nøglefærdigheder, de har brug for til at blive fremtidige ledere af deres generation. Bucksmore Young Leaders er tilgængelig for studerende i alderen 13-16 på Tonbridge School og 16-18 på Pembroke College.

Bucksmore Young Leaders tilbyder en udfordrende og moderne tilgang til at udvikle ikke kun elevernes sproglige evner, men deres tillid og lederskabspotentiale med 28 timers undervisning pr. Uge og maksimale klassestørrelser på 11 studerende.

For 2019 tilføjer vi mere indhold med gæstens højttalere fra førende mærker og akademiske workshops på ikoniske steder, herunder Royal Courts of Justice og Houses of Parliament.... [-]

Det Forenede Kongerige Oxford
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
2 - 6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Cowley Place
OX4 1DY Oxford, England, Det Forenede Kongerige