Brookfield Aviation

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM OS

Hvem er vi, og hvad gør vi?

Brookfield Aviation er verdens førende leverandør af piloter, ingeniører og personalechefer løsninger til luftfartsindustrien på verdensplan.

Siden vores etablering i 1993 vores track record for hurtig respons og levering af specialiserede færdigheder med meget kort varsel er andet at nogen og vores tjenester er udnyttet verdensomspændende af luftfartsselskaber, fly leasingselskaber, uddannelse og vedligeholdelsesorganisationer. Vi går meget langt for at opfylde ethvert krav, at vores kunder til stede, enten på kort, mellemlang eller lang sigt opgave.

Med vores evne til at levere med kort varsel, en bred vifte af velkvalificerede og meget erfarne flyvebesætningen / vedligeholdelsespersonale for de fleste vestlige fly, hjælper vi supplerer vores kunders faste medarbejdere, mens nye fly er implementeret i flåder eller typekonvertering uddannelse afsluttes . Dette giver også kunder til at tage op muligheder vedrørende uplanlagte arbejdsbyrder og krav til ekstra personale i højsæsonen operationer.

Vi har også arbejdet med nyetablerede operatører forsyne dem med kvalificerede og erfarne besætninger, instruktører og censorer, højt kvalificerede og erfarne ingeniører, der giver og hjælpe med alle relevante documentation.We stolte af at yde fremragende kundeservice med ordentlig pleje og opmærksomhed til kunder og personale både. Vi giver gode råd, tilbyder interessante og udfordrende opgaver, til tiden betalinger, personlig opmærksomhed og kontinuitet i arbejdet til individuelle piloter og vedligeholdelsespersonale.

Vores fortid har oplevet enorm vækst og vores fremtid ser lysere som hvert år passerer. Vi løbende bevæge sig længere ud i verden, og den bedre kendt vi bliver, jo flere klient flyselskaberne har lyst til at benytte vores tjenester, svarende til mere flybesætninger / vedligeholdelse personale, der ønsker at arbejde for us.Longevity bringer stabilitet, og det er denne stabilitet, at flere og flere kunder, flyvning besætning og vedligeholdelse personale er kommet til at stole på.

Placeringer

Epsom

Brookfield Aviation International

Address
Brookfield Aviation International
P.O. Box 279, Epsom, Surrey
KT19 8YX, England

Epsom, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1372 747044