British School of Marketing International

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ansøg om et stipendium her!

Vores mission

BSMI tilbyder faglige og akademiske kurser inden for business og marketing, der er skræddersyet til at sikre, at unge og eksisterende fagfolk er forberedt på universitetsstudier og karriere i den udviklende globale digitale økonomi.

Vision Statement

Vores vision på BSMI er at give akademiske marketing og business kurser som forberedelse til universitet og højere uddannelse og faglige kurser for dem i karriere. Vi stræber efter at vokse skolen ved at øge vores eksisterende højere uddannelsespartnerskaber og yderligere forbinde med universiteter rundt om i verden. Med vores angivne mål om at blive en Tier 4 UK skole vil BSMI fortsætte med at omdanne studerende og fagfolk til globale markedsførere og virksomhedsledere gennem studiet fra instituttet til post-graduate niveau.

BSMI byder studerende velkommen fra alle verdens hjørner for at fremme deres karrieremuligheder. Studerende kan vælge fra faglige kurser inden for erhvervsøkonomi, digital markedsføring, kundeservice, lederskab og ledelse og industri skræddersyede karriere programmer.

106052_pexels-photo-785667.jpeg

Om os

British School of Marketing International er en erhvervs- og marketingspecialskole, der tilbyder eleverne Pathway programmer til britiske universiteter, professionelle kurser og karriereprogrammer inden for erhvervs- og marketingrelaterede majors samt engelsksprogskurser. Vi har et stærkt samarbejde med britiske universiteter, som gør det muligt for vores studerende at komme frem til det første eller sidste år på universitetet.

British School of Marketing er en ung, dynamisk skole. Vi er stolte af vores afslappede, gæstfri atmosfære og tror, ​​at eleverne også vil tage hjem nogle fantastiske minder fra at studere hos os. Dette familiemiljø gør det muligt for os at overvåge elevens progression, mens vi studerer hos os.

Denne skole bliver regelmæssigt inspiceret af Det britiske råd og opfylder de standarder, der kræves for akkreditering til at undervise i engelsk som fremmedsprog.

BSMI tilbyder eleverne en række praktikopstillinger, hvor de kan forbedre deres engelsk og bygge videre på de faglige færdigheder, der er opnået fra BSMIs karriereorienterede programmer. British School of Marketing International er baseret i hjertet af Bournemouth. Skolen består af to klasseværelser, baseret på anden sal, egnet til femten plus studerende. Begge klasser består af whiteboards, og man har en computer og projektor. På grund af udvidelsen fra begyndelsen af ​​2019 vil BSMI have yderligere fire klasseværelser på øverste etage af bygningen.

BSMI har et computerrum til elever til at bruge hele dagen. Computerene kører MS Word, PowerPoint og Excel, og er ideelle for eleverne at udføre projektarbejde og præsentationer.

Bournemouth er en pulserende kystby, der har været imødekommende internationale studerende i årtier. BSMI har udsigt over Bournemouths centrale haver, som finder vej ned til sandstranden mindre end en kilometer væk. Inden for gåafstand fra skolen er biografer, butikker, et teater, fitnesscentre samt lokale busser, er Bournemouth jernbanestation en kort busrejse væk. Bournemouths strand har vundet mange priser for sin rene sand og vand. Bournemouth er cirka to timer fra London med tog, bus eller bil og omkring samme afstand fra Oxford og designermærkerne i Bicester Village.

Vi ser frem til at byde studerende velkommen fra alle verdenshjørner til BSMI.

Placeringer

Bournemouth

Address
4 Westover Rd
BH1 2BY Bournemouth, England, Det Forenede Kongerige