Bournemouth & Poole College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En bred vifte af programmer

Bournemouth og Poole College er en stor offentlig institution, der tilbyder en bred vifte af videreuddannelse og videregående uddannelser. Hvert år vælger omkring 300 udenlandske studerende fra mange forskellige baggrunde og lande at studere hos os.

Som en af ​​de største statsfinansierede videregående uddannelseskollegier i Storbritannien tilbyder vi dig fremragende faciliteter og undervisningshold og tilbyder en bred vifte af faglige og tekniske kurser, der giver adgang til universitetet, medlemskab af internationalt anerkendte faglige organisationer og forberedelse til verden af ​​arbejde.

Livsstil og valg

Bournemouth og Poole College uddanner omkring 20.000 studerende hvert år, herunder internationale studerende fra hele Mellemøsten, Europa, Asien, Latinamerika, Afrika og Stillehavsområdet. Uanset om du forbereder dig på universitetet, udvikler dine faglige eller tekniske færdigheder eller studerer sprog, vil du modtage en højkvalitets uddannelse og kvalifikationer, som anerkendes af universiteter og arbejdsgivere over hele verden.

Lokalområdet er et meget populært valg af destination for internationale studerende og tilbyder en fremragende livsstil; Når du studerer hos os, er du garanteret en værdifuld og mindeværdig oplevelse.

Den bedste pleje til internationale studerende

Fra det øjeblik du ankommer til lufthavnen, til den dag du forlader os, kan du være sikker på den bedste pleje og støtte. Collegeet er blevet tildelt den prestigefyldte Beacon Award til støtte for internationale studerende.

Tilbyder engelsk sprogundervisning og studiefærdigheder

College er et af Storbritanniens centre for engelsk sprogundervisning. Du vil blive undervist af førende eksperter og få adgang til nogle af de bedste læringsfaciliteter i landet, herunder omfattende biblioteker, lydbøger og supportmaterialer. Vi tilbyder fleksible engelsksprogsprogrammer med regelmæssige startdatoer og engelsk sprogunderstøttelse, mens du studerer på et almindeligt kursus.

Studie med britiske studerende

Som den største statsskole i regionen vil du studere sammen med tusindvis af britiske studerende. Dette giver en glimrende mulighed for at forbedre din engelsk og lære om britisk liv og kultur.

Store placering

Den lokale region, herunder byerne Bournemouth og Poole, er kendt som et større britisk turistmål og strandferie. Klimaet er godt, og der er aktiviteter for alle at nyde, herunder fremragende shopping, natteliv, restauranter og selvfølgelig de 7 miles af strande og et bredt udvalg af vandsport.

Der er hurtige tog til London, der tager omkring en time og fyrre minutter, og vores position i det sydlige England giver fremragende muligheder for kulturelle udflugter til London, Bath, Oxford og Thorpe Park for blot at nævne nogle få.

Placeringer

Bournemouth

Address
International Operations
The Bournemouth and Poole College
The Lansdowne
Dorset

BH1 3JJ Bournemouth, England, Det Forenede Kongerige