Bosworth Independent College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge Bosworth?

Etableret i 1977 som et lille selvstudiekollege, i dag er Bosworth et førende uafhængigt boardingskole i Storbritannien. Vores fremragende akademiske resultater, etablerede universitetsforbindelser og omsorgsfuld og støttende etos har resulteret i et misundelsesværdigt ry. Undervisning på alle niveauer er præget af entusiasme og lidenskab, og vi er stolte over at være et ikke-selektivt kollegium med dokumenteret rekord, både lokalt og oversøisk, for at øge elevernes ambitioner.

Bosworth har over 310 studerende med hver især frem til at opfylde deres individuelle akademiske potentiale. Med en varieret nationalitetsmix hvert år finder Bosworth-studerende regelmæssigt sig sammen med klassekammerater med forskellig kulturel, social og religiøs baggrund. Dette sikrer, at de forlader kollegiet som afrundede personer med en glimrende mulighed for at lykkes i den bredere verden. Bosworth kan tilbyde den bredde af viden og erfaring, der kræves for at eleverne kan udmærke sig.

Bosworth sikrer akademiske programmer i alderen 14-19, og sørger for en tilpasset tidsplan for hver elev. Der er meget få begrænsninger på fagkombinationer på GCSE og A-niveau, og med gennemsnitlige klassestørrelser på otte får hver elev den individuelle opmærksomhed, de har brug for for at nå deres akademiske potentiale. Som kollegiet bygger på sin succesfulde fortid ser det frem til fremtiden at uddanne britiske, europæiske og internationale studerende inden for sin kultur af præstation.

Independent Schools Association (ISA)

Frem til 2015 blev Bosworth inspiceret af Ofsted, en regeringsafdeling med ansvar for at inspicere skolernes standarder. Du kan læse vores seneste inspektionsrapport på Ofsted hjemmeside. Vi har nu sluttet sig til Independent Schools Association, så eventuelle fremtidige inspektioner kommer under ISI (Independent Schools Inspectorate). Medlemmer af ISA-værdien innovation og inspiration bygger på de bedste traditioner for at fremme integritet, høje standarder, industri og ansvar.

Fiona Pocock, Principal, sidder også på bestyrelsen for IHE (Independent Higher Education) http://independenthe.com/about-us/our-board/

Bosworth Værdier

Vores mål er at opdrage og uddanne hver elev i vores samfund uanset hans eller hendes evne, kultur, etnicitet eller social baggrund. Vi søger at opmuntre hver elev til at vokse i tillid, at dyrke en livslang nysgerrighed for verden omkring os, at kommunikere med entusiasme, arbejde sammen og bidrage til vores samfund med engagement og kreativitet. Vi tilstræber at fremme akademisk ekspertise tempereret af omsorg og omsorg for dem omkring os.

Principals Meddelelse

Det er de mennesker, der gør Bosworth Independent College unikke. De studerende, lærere og medarbejdere arbejder sammen som et team for at sikre, at vi opnår de allerbedste akademiske resultater inden for et omsorgsfuldt, sikkert og godt miljø. Vi tilbyder struktur afbalanceret med fleksibilitet, vejledning tempereret med forståelse og ubarmhjertig opmuntring, tilbydes med varme og optimisme. Hvert medlem af kollegiet skal føle sig værdsat og respekteret, når vi lærer og vokser sammen.

Vores elever deler de høje og realistiske ambitioner, vi har for dem, samtidig med at de bidrager til velfærd i hele vores globale samfund. Vi nyder en rig og forskelligartet identitet, hvor vi fremmer ekspertise og fejrer individuelle præstationer, herunder sjov og originalitet. Vores studerende gør det godt inden for et nærende og medfølende miljø, der er fyldt med positive resultater.

Jeg håber meget, at du har mulighed for at besøge Bosworth Independent College. Jeg vil elske dig at opleve vores indbydende atmosfære, hvor elever trives.

Fiona Pocock MA PGCE

Principal

College Life

Bosworth Hall og tre af vores overvågede pensionater har udsigt over en 5 hektar stor park kaldet The Racecourse. Det er ideelt til udendørs sport, hvor fodbold er den mest populære. I samme omgang har vi brug for en sportshal hvor eleverne om aftenen og i weekenden kan deltage i en række indendørs sportsgrene: badminton, basketball, volleyball, bordtennis og 5-a-side-fodbold.

Hver uge afholder vi en berigelsesmøde, og eleverne kan vælge at deltage i en række forskellige aktiviteter. Disse varierer hvert udtryk, men omfatter aktiviteter som: yoga, fodbold, fotografering, kunst, madlavning, strikning, mandarin, perlehåndværk, løb, yoga, debattering, guitar og skak.

Bosworths Studenteråd er stærkt involveret i at arrangere vinter- og sommerbolle samt arrangere årlige fundraising events. De, der deltager i Studenterådet, har meget sjov. Andre aften- og weekendaktiviteter er til rådighed for studerende at deltage i, og disse omfatter rockskole, pilates, selvforsvarskurser samt lørdagsture til områder af interesse i Storbritannien, f.eks. Oxford og Cambridge.

Vi kan arrangere individuelle musikundervisning i College for en række forskellige instrumenter fra begyndere til eksamensniveau. Grade eksamener kan organiseres på Northampton School of Music. Rockskoleelever udfører også altid på jul og sommer koncerter sammen med andre talentfulde studerende, der ønsker at deltage.

Hvert år udvikles nye arrangementer og aktiviteter; disse er meget ofte drevet af interesserne hos nye studerende, der opfordres til at stå for valg til Studenterådet. Vores hjemmeside indeholder yderligere detaljer om elevaktiviteter og arrangementer, vi holder eller deltager i.

A-niveau Resultatdag 2017

Vi er meget glade for at rapportere årets resultater har endnu engang overgået det britiske nationale gennemsnit med 74,6% at opnå A * til B-grader og 89,4% opnåede A * til C-grader.

Fiona Pocock, Principal ved Bosworth stater,

"Vi er glade for, at så mange af vores elever har modtaget så tilfredsstillende resultater som følge af deres hårde arbejde, ikke at forglemme deres forældres støtte og ledelsen af ​​teamet her hos Bosworth. Vi oplevede en usædvanlig nervøs vente i sommer, fordi det var første cyklus ved hjælp af en revideret specifikation i mange fag, især videnskaber. Det er testamente til den dedikerede planlægning af vores lærere og vores eksepsjonelle beslutsomhed om, at resultaterne er så meget behagelige. Vi brister med stolthed og bare en lille lettelse! "

Vi er så stolte af alle vores elever, som nu kan gå videre til næste fase af deres akademiske karriere, hvor vi ønsker dem fortsat succes og nysgerrighed for at fortsætte med at lære. Vi ved, at vi kan stole på dem for at repræsentere os godt.

Placeringer

Northampton

Address
Nazareth House
Barrack Road
Northampton

NN2 6AF Northampton, England, Det Forenede Kongerige

Programmer