Boston College UK

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 50 år, Boston College har været af høj kvalitet videreuddannelse til tusindvis af studerende.

Hvor er vi?

Kollegiet er beliggende tæt på centrum af Boston med tre campusser i umiddelbar nærhed af hinanden. På vores vigtigste campus - Rochford, vil du finde vores dedikerede sjette formular center og universitet sammen med workshops og industrien stylet klasseværelser vores erhvervsuddannelser. Peter Paine er vores Sport og scenekunst center og Sam Newsom er vores dedikerede musik center.

Vores Kurser

Kollegiet indeholder over 400 kurser, til og med grad-niveau, herunder en bred vifte af erhvervsuddannelseskurser samt A / AS niveauer, GCSEs og eksamensbeviser. Uanset din alder, kan du vælge noget, der vil udvide din horisont og give dig selvtillid til at lykkes.

vores studerende

Hvert år kollegiet hilser nogle 8.000 studerende gennem dørene. Omkring 1.500 af disse studier med os på fuld tid, op til 200 er internationale studerende fra hele verden og 200 mere studerer på et videregående niveau. Vores deltidsstuderende varierer fra afgangselever og lærlinge til voksenelever og degree studerende.

Vision

"At være en genial kollegium, der forvandler folks liv og gør et fremragende bidrag til den økonomiske, sociale og kulturelle liv i Lincolnshire."

Værdier

Boston College er et rummeligt organisation, der er baseret på følgende værdier:

Trust Åbenhed Respekt Udfordring Ærlighed

Ligestilling og mangfoldighed

Fremme ligestilling, mangfoldighed og inklusion, så det er centralt for vores college kultur er en af ​​vores vigtigste strategiske mål. Det vil hjælpe med at opfylde vores vision "At være en genial kollegium, der forvandler folks liv og gør et fremragende bidrag til den økonomiske, sociale og kulturelle liv i Lincolnshire".

Udforsk denne side for at se, hvordan vi arbejder med vores studerende, medarbejdere og samarbejdspartnere til at fremme ligestilling gennem vores politikker og procedurer, sammen med et varieret udbud af projekter og aktiviteter.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se A-levels » Se Foundation Year » Se Preparatory Year » Se kurser » Se Health Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

A-levels

A-niveauer (studieforberedende / adgang program)

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Det Forenede Kongerige Boston

A-niveauer er en traditionel vej til britiske universiteter. Studerende tager fire AS forsøgspersoner i det første år, og kan fortsætte med tre fag i det andet år, hvis de ønsker at gå videre til universitetet. [+]

Find nye muligheder og studere dine A-niveauer på Boston College

A-niveauer er en traditionel vej til britiske universiteter. Studerende tager fire AS forsøgspersoner i det første år, og kan fortsætte med tre fag i det andet år, hvis de ønsker at gå videre til universitetet. Emner på tilbud er: Kommunikation og Kultur, økonomi, Engelsk litteratur, Filmvidenskab, Regering og politik, historie, lov, Matematik og Yderligere Matematik.

Studerende er i stand til at udvikle sig til bedste universiteter herunder: York, Durham, Nottingham, Kings College London, Warwick, Birmingham, Manchester, Sheffield, Leeds og Leicester.

Studere A-niveauer på Boston College åbner døren til nye emner og muligheder, du måske ikke har oplevet før. Ikke alene har vi tilbyde traditionelle fag som matematik, engelsk litteratur og historie, men også forskellige muligheder som Filmvidenskab, sociologi, psykologi.... [-]


Foundation Year

International adgang til videregående uddannelse (fundament program)

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Boston

Den internationale Adgang til HE kursus er et særligt etårigt kursus for studerende, der ønsker at forberede sig til indrejse i en britisk universitet. Formålet med kurset er at give dig den nødvendige viden og færdigheder til at lykkes i det britiske University systemet. Det sikrer, at dit engelsk vil være god nok til at klare University niveau undersøgelse. [+]

Den internationale adgang til højere uddannelse kursus er et særligt etårigt kursus for studerende, der ønsker at forberede sig til indrejse i en britisk universitet.

Formålet med kurset er at give dig den nødvendige viden og færdigheder til at lykkes i det britiske University systemet. Det sikrer, at dit engelsk vil være god nok til at klare University niveau undersøgelse. Du vil lære at gøre god brug af biblioteker og læringsressourcer og du vil bruge tid på at forbedre din undersøgelse færdigheder, så du kan tage gode noter, skrive essays og rapporter, lave præsentationer og forberede eksamen.

Se hvorfor de studerende fra hele verden vælger at studere på Boston College ... [-]

Kursus

Business HND niveau 5

på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Boston

Den Edexcel Btec Level 5 HND giver større bredde og specialisering end niveau 4 HNC. Strukturen af ​​programmet giver en innovativ og kreativ pensum, der dækker kerneområder som erhvervsklimaet, business kommunikation og information, markedsføring og menneskelige ressourcer - alt grundlæggende for succes erhvervsorganisationer. [+]

Den Edexcel Btec Level 5 HND giver større bredde og specialisering end niveau 4 HNC. Strukturen af ​​programmet giver en innovativ og kreativ pensum, der dækker kerneområder som erhvervsklimaet, business kommunikation og information, markedsføring og menneskelige ressourcer - alt grundlæggende for succes erhvervsorganisationer.

Hvad vil jeg gøre?

Den Edexcel Btec Level 5 HND består af 16 enheder: otte obligatorisk og otte specialiserede enheder.

De obligatoriske enheder er: - Erhvervsklimaet - Adm finansielle ressourcer og beslutninger - Organisationer og adfærd - Marketing principper Specialiserede enheder kan omfatte: - Projektledelse

Adgangsbegrænsninger ... [-]

Engelsk som fremmedsprog

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 34 uger August 2019 Det Forenede Kongerige Boston + 1 mere

Vi tilbyder kurser fra september til juni. Du kan deltage i 2 uger eller for et helt akademisk år (34 uger). [+]

Vi tilbyder kurser fra september til juni. Du kan deltage i 2 uger eller for et helt akademisk år (34 uger). Du vil studere engelsk i 20 timer om ugen, plus vi har moderne faciliteter og venlige og erfarent personale. Hvilken bedre sted at lære engelsk end i England - hjemsted for det engelske sprog!

Mange studerende vælger at studere engelsk i England, fordi de mener det giver dem den bedst mulige start på at erhverve de sproglige færdigheder, både for universitetet og internationale job markedet i fremtiden.

Hos Boston College, kan du

Hvad vil jeg gøre?

Du har to muligheder: - Enten at studere engelsk som en fuldtids kursus, eller - Kombiner engelsk med andre fag. For eksempel kan du tage engelsk med økonomi eller Filmvidenskab eller Sport eller Media. ... [-]


Preparatory Year

Business studies - studieforberedende uddannelse

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Boston

Denne adgang til Business Studies program er designet til voksne interesseret i at foretage en karriere i Business og Marketing, Law, Computing, eller Finans felter. [+]

Det Adgang til Business Studies program er beregnet til voksne interesseret i at foretage en karriere i Business og Marketing, Law, Computing, eller Finans felter.

Dette kursus er tilgængelig i Boston.

En vellykket gennemførelse af kurset kunne også føre til fremskridt på akademiets University Level kurser. Du kunne studere HNC / HND i Business, Rejser og Turisme Management på døren og på op til halvdelen af ​​udgifterne til universitet gebyrer.

Hvad vil jeg gøre?

Den Diploma er opnået ved at opnå 24 Niveau 3 point i Business.

Du vil også vælge 2 mere linjefag at vinde 15 point. Disse emner omfattede Law, Matematik og Computing.

Ved siden af ​​disse 3 vigtigste fag skal du også vinde 3 Niveau 3 point i Study Skills: Forskning og stedfæstelse og 3 Niveau 3 point i det for akademiske formål.... [-]


Videnskab - universitetets adgang program

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Boston

Denne adgang til Science program er designet til voksne interesseret i at foretage en karriere i felterne Science eller Engineering. [+]

Det Adgang til Science program er beregnet til voksne interesseret i at foretage en karriere i felterne Science eller Engineering.

Dette kursus er tilgængelig i Boston.

En vellykket gennemførelse af kurset kunne også føre til progression på akademiets University Level kurser. Du kunne studere HNC / HND i Applied Science eller computersystemer og Udvikling på dit dørtrin og med op til halvdelen af ​​udgifterne til universitet gebyrer.

Hvad vil jeg gøre?

Den Diploma er opnået ved at opnå 18 Niveau 3 point i 3 hovedfag. Du kan vælge disse fra følgende fag, biologi, fysik, matematik, kemi eller Computing.

Du vil også komplet 3 Niveau 3 point i Study Skills: Forskning og stedfæstelse og 3 Niveau 3 point i det for akademiske formål.... [-]


Videoer

Experience College, Experience Boston College