Birmingham City University International College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor BCUIC og Birmingham City University?

Sikkerhed

Hver campusbygning har en dedikeret sikkerhedsdisk, og adgang til bygningerne er kun tilladt for badgeholdere - nemlig universitetspersonale og studerende.

Student Services

BCUIC har sit eget studenttjenesteteam, der sikrer velfærd for enhver studerende. Holdet er vært for orientering og tilmelding i begyndelsen af hvert semester samt tilbyder handicapstøtte og læringsstøtte, hvor det er nødvendigt. Hvert semester arrangerer teamet også en række sociale aktiviteter, der hjælper studerende med at slå sig ind og få venner.

Din søn eller datter har også fordelen ved at få adgang til universitetets Ask Desk, der tilbyder støtte og rådgivning til studerende omkring økonomiske anliggender, sundhed og velvære og visa og indvandring. På både BCUIC og Birmingham City University er den studerendes velfærd prioritet.129007_pexels-photo-1543895.jpeg mentatdgt / Pexels

SIJ-programmet

BCUIC har et specielt program på plads for at sikre, at studerendes fremskridt overvåges. Hvis en studerendes deltagelse falder til under de krævede 85%, eller hvis de har adskillige sammenhængende fravær, advares Teams-teamet, og bekymringen løses uden tøven.

Akademisk støtte ydes gennem en række processer, herunder en-til-en-møder og individuelle læringsplaner (ILP'er), og chancerne for succes på universitetet forbedres yderligere med BCUICs obligatoriske modul til interaktiv læring og kommunikation (ILSC). Dette modul, der er indlejret i hvert BCUIC Pathway program, fokuserer på alle de akademiske færdigheder, der er nødvendige for succes på et britisk universitet - herunder tidsstyring, offentlig tale, research og henvisning korrekt.

Karrieremuligheder

Birmingham City University er i øjeblikket rangeret som nr. 7 i Storbritannien for ansættelsesevne, og 97% af de studerende er i beskæftigelse eller yderligere studier inden for seks måneder efter eksamen.

Størstedelen af kurserne inkluderer muligheder for arbejdsformidling, og universitetet har også en ansættelsesevne, der kaldes Graduate. Dette er et prisuddannelsesprogram, der registrerer studerendes ekstraundervisningsaktiviteter og giver dem mulighed for at arbejde hen imod bronze-, sølv- og guldniveau. Denne ordning er indbygget i enhver grad fra begyndelsen, så din søn eller datter vil være i stand til at begynde at udvikle deres professionelle profil fra første dag af BCUIC. Birmingham City University leverer fortsat karrieresupport i op til tre år efter studerendes graduering.

Dette inkluderer konsultationer med karriererådgivere og adgang til en online e-vejledningstjeneste.

Kvalificerede vejledere

Mange af universitetets 1.700 akademiske medarbejdere praktiserer fagfolk og førende eksperter i deres sektor. Din søn eller datter vil modtage førstehånds, opdateret viden direkte fra dem, der ved, uanset om de studerer sundhedsvidenskab, databehandling, erhverv, teknik eller kunst.

Dette ekspertise niveau afspejles i BCUICs team af tutorer, der er lige kvalificerede i deres respektive erhverv.

BCUICs Law Foundation-program leveres delvis af Karen Parker, en praktiserende barrister; vores kunst- og designprogrammer leveres af Kathryn Marchbank, en smykkedesigner, der tidligere har holdt forelæsning på den berømte School of Jewellery.

Anerkendte standarder

BCUIC var stolt over at modtage en 'prisværdig' rapport fra Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) i april 2018, og Birmingham City University blev tildelt 'Silver' status for sin kvalitet i undervisningen i regeringens ramme for uddannelsesekspertise (TEF) i Juni 2017.

BCUIC, Universitetshuset, City Center Campus

At være international studerende ved Birmingham City University fra Navitas på Vimeo.

BCUIC er placeret i University House på universitetets Centrum for Campus.

Når du studerer ved University House, befinder du dig i gåafstand fra universitetets største campus. Dette betyder, at du vil være godt integreret med mainstream-studerende og få let adgang til en række avancerede faciliteter - inklusive et bibliotek med over 135 millioner ressourcer.

Den optimale placering af University House betyder også, at du befinder dig kun en kort afstand fra nogle af Birminghams største attraktioner - såsom Bullring indkøbscenter og Selfridges, samt en national jernbanetjeneste på New Street togstation.

Placeringer

Birmingham

Address
Bartholomew Row,15
B5 5JU Birmingham, England, Det Forenede Kongerige

Programmer

Graduate Pathway
Undergraduate Pathway