Læs den officielle beskrivelse

Vi er en Engelsk skole I hjertet af East London, et pulserende og quirky område med en multikulturel oplevelse.

Vi tilbyder en række engelskkurser, der er designet til at passe til dine behov og imødekomme dine evner. Lektionerne er dynamiske og kommunikative, så du kan praktisere alt, hvad du lærer og bruger det på daglig basis.

Vores professionelle, entusiastiske og tilnærmelsesvise lærere hjælper dig med at nå dine engelsksprogede mål og vil altid støtte dig i din tid med os for at få det bedste ud af din læringserfaring.

Vores medarbejdere er her for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have og guide dig gennem din tid på skolen. Vi har flersproget personale, som altid vil være til rådighed for at hjælpe dig og gøre dit ophold nemmere.

Vi håber du nyder din tid i London, og at du nyder godt af alt, hvad denne by har at tilbyde.

Hvad vil du opnå, når du studerer hos os?

  • Forbedre dine sprogkundskaber og niveau i engelsk gennem løbende praksis og engagerende aktiviteter.
  • Brug engelsk præcist med korrekt udtale og grammatik.
  • Bliv mere selvsikker i dit faglige og professionelle liv.
  • Lær om andre kulturer. Takket være vores internationale atmosfære vil du være i stand til at skabe nye venner fra forskellige lande.
  • Lær livskompetencer, som vil være værdifulde dag for dag, forbedre dine karrieremuligheder og nå dine mål.
  • Undervises af erfarne og professionelle lærere, altid der for at hjælpe dig med at forbedre din engelsk.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Bethnal Student Academy

Vores generelle engelsk kurser er tilgængelige for studerende på alle niveauer: fra begyndere (A1) til færdighed (C2). Vores kurser vil hjælpe dig med at udvikle dine eng ... [+]

Generel engelsk kursus Vores generelle engelsk kurser er tilgængelige for studerende på alle niveauer: fra begyndere (A1) til færdighed (C2) . Vores kurser vil hjælpe dig med at udvikle dine engelske færdigheder, så du kan forbedre din tale og flydende. Vores mål er at øve kommunikationsfærdigheder med fokus på tale, lytning og udtale. Vores undervisningsmetode sikrer, at du får masser af muligheder for at bruge din engelsk, og vi er altid tilgængelige for at give dig ekstra øvelse. Vi ønsker, at du nyder din læringserfaring, og også for at sikre, at det vi lærer dig i lektioner er relevant og nyttigt uden for klasseværelset. Vi accepterer studerende på 16 år eller derover *. Vores engelsk kurser løber hele året rundt *. BSA opretholder maksimalt 20 studerende pr. Klasse med gennemsnitlige klassestørrelser på 12 studerende. Du kan vælge, hvor længe du vil studere. Vi tilbyder dig forskellige muligheder fra 1 uge af lektioner til så mange uger som du ønsker. Du kan vælge at studere 9 **, 15, 20, 25 eller 30 timer om ugen. ... [-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
9 - 30 timer
på universitet
Læs mere på dansk