Ashburton Chefs Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Når du vælger en madlavning kursus du sørge for at vælge den bedste madlavning skole for din træning. Den Ashburton Chefs Academy har et ry for inspirerende madlavningskurser, fremragende kok vejledere, førsteklasses ingredienser og en fantastisk beliggenhed. Det er derfor, vi er blevet nomineret som "Cookery School of the Year" i Food and Travel Magazine Reader Awards for de sidste 3 år.

En track record for succes Vi har været med succes kører madlavningskurser 7 dage om ugen, 350 dage om året i de sidste 10 år, og er vurderet som en af ​​de mest succesfulde madlavning skoler i landet. Vi glæder os over 5000 studerende til vores kokkeskole om året.

Vi er blevet anerkendt med følgende priser:

Mad & Travel Magazine - Vinder af Cookery School of the Year 2013 Small Business Årets - Vinder WMN Business Awards 2013 Britiske Cookery School Udmærkelser -Folk s Choice Award Best Cookery School 2013 British Cookery School Awards -Vinder Bedste engelske Cookery School 2012 British Cookery School Awards -Vinder Best Large Cookery School 2012 Mad & Travel Magazine - Vinder af Cookery School of the Year 2012

Vigtigere er den feedback af vores studerende. Studerende opfordres til at bedømme vores præstationer ved afslutningen af ​​hvert kursus, de tager - over 3 år har vi en 99% positiv kundetilfredshed rating med over 80% af de studerende US 5 ud af 5 stjerner.

ET BREDT UDVALG AF planlagte kurser Vi tilbyder mere end 40 planlagte madlavningskurser fra halvdags kurser og weekendophold til professionelle kulinariske kvalifikationer. Du er sikker på at finde en vej til at opfylde dit niveau, og dit område af interesse. Hvad mere er, fordi vores tidsplan offentliggøres og fast i mindst de næste 6 måneder, kan du planlægge din madlavningskurser med tillid.

FLEKSIBEL læringssti der passer til dig Vi har skabt en unik vifte af kurser med definerede niveauer, der passer til dig, hvad din tidligere madlavning oplevelse. Uanset om du er ny cookery, en entusiastisk hjem kok eller en professionel kok, vil du finde et niveau af madlavning og en rute for uddannelse, der er perfekt for dig.

Professionel kok Tutorer Når du vælger en madlavning skole, du skal være sikker på, at den uddannelse, du vil modtage, er til den højeste standard. På Ashburton Chefs Academy, alle vores kok undervisere er professionelle kokke med stor erfaring i catering, der arbejder som hoved kokke i højt ratede restauranter.

De arbejder på fuld tid for madlavning skole og de er konstant at udvikle kurser til det højeste niveau. Vi mener, at kvaliteten af ​​uddannelse, der tilbydes af vores professionelle kok tutorer er uovertruffen blandt madlavning skoler, og er grunden til så mange af vores studerende kommer tilbage til os.

LILLE gruppe størrelser Vores gennemsnitlige klassestørrelse er 10 elever. Vores erfarne kok tutorer ved, at ikke alle lærer i samme tempo, eller på samme måde, og så mens du vil arbejde sammen som en gruppe og i par, vil du også modtage masser af individuel opmærksomhed fra din chef vejledere.

Hands-on træning På The Ashburton Chefs Academy tror vi den bedste måde at lære at lave mad, er ved faktisk madlavning ikke ser. Vores kurser er gearet til at maksimere mængden af ​​praktisk madlavning, du vil udføre i løbet af hver dag. Alle ingredienser er allerede forberedt for dig for begyndelsen af ​​hver dag, vaske op er sørget for, og et køkken assistent arbejder for at hjælpe kokken og studerende i løbet af dagen.

Vores køkkener er designet til at føle sig så tæt på et hjem køkken som muligt, og du kan være sikker på, at nogen færdigheder eller opskrifter du lærer hos os kan være lige så nemt gentages derhjemme som i et professionelt køkken.

BÆREDYGTIG, etiske, lokale, økologiske Fra dag ét har vi været forpligtet til at bruge den fineste kvalitet, etisk fremskaffede producerer vi kan. Kvaliteten af ​​ingredienser i Devon er fremragende, og vi er heldige at have nogle fantastiske leverandører lige på vores dørtrin i Ashburton.

Vores mad er dyrket og fremskaffede lokalt så meget som muligt for at reducere "food miles" og at støtte lokale producenter. Vi insisterer på at kende oprindelsen af ​​vores fødevarer, og at det er bæredygtigt og etisk produceret. Forskellen i kvalitet kan smages i hver parabol.

Praktisk madlavning DU VIL BRUGE Alle vores kurser er designet til at være så tilgængelig og praktisk som muligt for forberedelse derhjemme.

De ingredienser, vi anvender, er let stammer fra hverdagens leverandører, og du plejer at finde fokus på sjældne eller eksotiske ingredienser, der ofte tager længere tid at finde, end at gøre opskriften selv.

For alle 'out-of-the-ordinære "ingredienser, vil vi altid anbefale et andet alternativ, som du kan finde nemt. Vi er også bevidste om, at fødevarer budgetter har brug for at gå videre i disse dage, og udvikle vores opskrifter til at være overkommelige et samt lækker.

En godt sted at lære Studerende fortæller os, at de nyder den varme og venlige omgivelser på The Ashburton Chefs Academy og de kan lide følelsen af ​​ejerskab over den plads, de arbejder i, og opholder sig i. Der er masser af stille områder, både i og uden for pauser under og efter dit kursus, og i slutningen af ​​en spændende dag i køkkenet, den maleriske by Ashburton tilbyder nogle gode pubber, restauranter og butikker at udforske.

Placeringer

Exeter

Address
Old Exeter Road
Ashburton
Devon TQ13 7LG

Exeter, England, Det Forenede Kongerige