Læs den officielle beskrivelse

Eksperiment. Spørgsmål. Udfordring. Skab. Bare nogle af de ting, du vil blive opfordret til at gøre på vores sommer kurser.

Skrevet af vores kursushold, som underviser på vores fuldtidsuddannelser, og støttes af besøgende vejledere, specialteknikere og studerende, kan vores yderst praktiske kurser du udforske en række tilgange til kreativ tænkning og gøre i en række forskellige kunstarter formularer.

Udover at lære om kreative teknikker og processer sigter vores sommerkurser på at øge din tillid til dine kunstneriske evner, hvilket giver dig mulighed for at træffe en mere velinformeret beslutning om din fremtid.

Du kan tilmelde dig for at forbedre din kunstportefølje , som supplement til din universitetsansøgning, eller fordi du vil berige dit CV eller din interesse i den kreative verden.

Vores kurser tiltrækker unge studerende, kreative fagfolk og frilansere fra Storbritannien og over hele verden fra forskellige aldre, baggrunde og oplevelser.

Vores tre ugers kurser er åbne for alle entusiaster, der er 16 år og derover; Der er ingen øvre aldersgrænse.

Vores sommerkurser giver dig mulighed for at:

  • Udvikle nye kreative færdigheder og teknikker
  • Forbered dig på et kunstkursus på universitetet
  • Lær af kreative eksperter
  • Erfaring med at studere i et britisk kunstuniversitet
  • Forøg dine karrieremuligheder
  • Del ideer og færdigheder med studerende fra hele verden
  • Tilbring tid på et af Storbritanniens top sommer destinationer
  • Modtag portefølje rådgivning og universitets ansøgningsstøtte
  • AUB-certifikat for deltagelse

FAQS

Hvis dit spørgsmål ikke er dækket, skal du kontakte os på summercourses@aub.ac.uk eller ring 44 1202 363831/363823. Du kan også Skype os: summercoursesAUB.

Hvem kan deltage i et AUB sommer kursus?

Vores 3 ugers kurser er åbne for alle kreative entusiaster i 16 år og der er ingen øvre aldersgrænse.

Yngre studerende kan deltage i vores Creative Arts Summer School , designet til entusiastiske kreative i alderen 14 og 15 år.

Selv om mange af vores Summer Course studerende er i alderen 16-21, tiltrækker kurser studerende, kreative fagfolk og frilansere i alle aldre fra Storbritannien og hele verden med en række baggrunde og erfaringer.

Vores sommer kurser nyder godt af at inkludere en sådan blanding af mennesker, der kan lære og samarbejde sammen.

Er der særlige adgangskrav til sommerkurser?

Der er ingen formelle adgangskrav til vores sommerkurser, da vi ønsker, at elever og reklamer deler og lærer uanset deres baggrund eller tidligere erfaring.

Kurserne er meget praktiske og skrevet til dem med stor interesse for kreativitet; vi forventer simpelthen sommerstuderende at være begejstrede og villige til at lære som enkeltpersoner og som led i et hold.

Du behøver ikke nogen tidligere kvalifikationer til at deltage i vores kurser.

Hvilket sprog er kurset indeholdt i? Har jeg brug for et certifikat eller engelsk eller Ielts Test for at tage del?

Alle sommerkurser er undervist på engelsk.

Der er ingen formelle engelsk adgangskrav, men vi anbefaler, at du har et mellemniveau på engelsk for fuldt ud at udnytte din oplevelse på vores sommerkurser og være i stand til at kommunikere med din kursusleder og medstuderende.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din engelsk er god nok, bedes du kontakte os på summercourses@aub.ac.uk for råd.

Hvor mange mennesker vil være på mit kursus?

Vores kurser er imidlertid meget populære, for at du skal have en god kursusoplevelse og nok kontakt tid med din vejleder, holder vi vores klassestørrelser små.

Klassenumre varierer afhængigt af kursusfaget, men sommerkurser har typisk mellem 15-25 studerende pr. Kursus, med din kursusleder, kursusassistent og AUB-studentambassadører til støtte for dig.

Hvordan kan jeg bestille et sommer kursus?

Alle sommer kurser kan bookes nemt via vores online butik med et debet eller kreditkort.

Hvis du ikke kan betale online, vil vi bede dig om at udfylde et reservationsskema, og vi vil give dig vores bankkontooplysninger, så du kan arrangere en bankoverførsel (vær opmærksom på, at der vil være ekstra bankgebyrer at betale, hvis du vælger dette metode).

Du kan finde ud af mere om, hvordan du bestiller her .

Jeg er en international student - skal jeg have et visum for at tage et sommer kursus?

Hvis du ikke har et UK / EU / EØS-pas, skal du have et visum, der giver dig mulighed for at studere her for at tage et af vores kurser.

Flertallet af internationale studerende, der har til hensigt at studere en kort sommerkursus i Storbritannien, kan gøre det ved at bruge et kortfristet studievisum.

Det er dog dit ansvar at afgøre, om du skal ansøge om visum på forhånd og give tilstrækkelig tid til at få visum.

Du bør give tilstrækkelig tid til at få et visum, der kræves, før du deltager i vores sommerkursus, og universitetet vil udstede et bekræftelsesbrev til visumbevis ved modtagelse af fuld betaling.

Se venligst den britiske regerings visum

Alle visa og rejsedokumenter for at bekræfte adgangen vil blive kontrolleret enten ved ankomsten til universitetets indkvartering eller på den første dag ved registrering. Hvis du ikke har det korrekte visum, vil vi ikke være i stand til at lade dig deltage i kurset, og du vil heller ikke være berettiget til nogen refusion.

Hvis du ansøger om visum og har brug for dokumenter for at bekræfte dine rejse- og kursusarrangementer for at sikre dit visum, skal du være opmærksom på, at kursusbekræftelsesbreve til visumansøgninger kun vil blive udstedt, når kursusgebyr og indkvartering du har reserveret er betalt fuldt ud.

Hvad skal jeg betale for?

Vores sommer kurser er fuldt inklusiv med alle materialer og ressourcer inkluderet.

For dem, der bor i vores bolig, er alle måltider til rådighed, og derfor skal eleverne kun få ekstra penge til eget indkøb som gaver, personlige indkøb, ekstra snacks og weekendaktiviteter.

Hvis du bor lokalt eller har valgt at booke bare sommerferien og arrangere din bolig uafhængigt, skal du tillade tilstrækkelige midler til frokost og andre måltider, aktiviteter eller personlige indkøb, der kræves.

Hvad får jeg i slutningen af ​​kurset?

Du vil blive udstedt med et AUB-certifikat for deltagelse ved afslutningen af ​​kurset.

Du kan bruge dette til at bevise arbejdet, som kan tilføjes til din portefølje eller CV. Du er også berettiget til at ansøge om hjemmehøjskreditter for at sætte dig i forbindelse med enhver undersøgelse, du gør i øjeblikket (f.eks. Som en studerende udenlandsstuderende ved et andet universitet eller en studerende, der tager IB for CAS-kreditter).

Afhængigt af sommerkurset, du har taget, får du også mulighed for at tage med dig det arbejde, der er produceret i din tid.

For eksempel vil Makeup-elever have skitsebøger og et sæt digitale udskrifter af færdige stilarter fra photoshoots. Film- og animationsstuderende vil have korte film. Modestudenter kan tage hjem deres færdige modebeklædningsgenstand såvel som deres mode folier mv.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Dette kursus er specielt designet til unge studerende, der har stor interesse for kunst, design og medier, der ønsker at udvikle deres kunstneriske talenter. I løbet af t ... [+]

Om

Mandag 15. juni - fredag 7. august 2019 (2 uger) Alder 14.-17

TegningIllustrationGrafisk designModeDigital fotografi3D Design / ModelMakingAnimationPrint MakingBlandede medierAdobe pakkerPorteføljeforberedelse

Dette kursus er specielt designet til unge studerende, der har stor interesse for kunst, design og medier, der ønsker at udvikle deres kunstneriske talenter. I løbet af to uger leverer sommerskolen et spændende hands-on kursus, der kombinerer kreativ undervisning med stimulerende workshops og praktiske sessioner, så eleverne kan udforske kreative Pathways og udvikle evner til deres fremtid. Du vil blive opfordret til at eksperimentere med en række kunstemner, så du får mulighed for at udforske din egen kreative stil og din forståelse af den kreative proces, fra idéudvikling til færdigt stykke.... [-]

Det Forenede Kongerige Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Du får mulighed for at arbejde med standardudstyr i vores dedikerede animationsstudier, herunder professionelle standardarmaturer og lysbokse. Vores vejledere vil guide d ... [+]

Om

21. juli - 7. august 2020 (3 uger)

Udforsk animationsprocessen og lav din egen animerede kortfilm.

Kursus højdepunkter omfatter:

12 AnimationsprincipperNarrative og StoryboardingTegningsteknikker og udviklingScriptwriting og storyboardingCut Out TeknikkerStop bevægelsesdukkerpixilationTraditionel 2D-animationLayout og baggrundCreative Post Production EditingFilm screening og kritik

Få et indblik i animations- og produktionsdesignets verden ved at udforske håndtegnede teknikker, udskæringer og stop-motion samt udvikle observations- og designfærdigheder gennem øvelser i skitse, filmhistorie, storyboarding, scriptwriting og ide pitching.

Gennem en række workshops, seminarer og praktiske sessioner vil du blive introduceret til de 12 principper for animation i teori og praksis, udforske animationsgrundlaget gennem 2D animationsøvelser og lære traditionelle og moderne teknikker.... [-]

Det Forenede Kongerige Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Dette kursus er en ideel introduktion til britisk arkitektur og design, baseret på de kreative processer som "tænker og gør" for at forbedre din forståelse af arkitektoni ... [+]

Om

21. juli - 7. august 2020 (3 uger)

Et meget praktisk kursus, som omfatter en række studieture for at indføre principperne om britisk arkitektur og design.

Kursus højdepunkter omfatter:

Principper for arkitektonisk designRumlig bevidsthedByplanlægningKurset studieture herunder Stonehenge, BathProjekt: Gamle vs ModerneForskning og skitsebog sessionerReagerer på en arkitektonisk kortEksperimentelt design og store installationerArkitektoniske materialer, strukturer og konstruktionDigital tegningLaser Cutting og CAD softwareUdvikling af en 3D-model

Dette kursus er en ideel introduktion til britisk arkitektur og design, baseret på de kreative processer som "tænker og gør" for at forbedre din forståelse af arkitektonisk design.... [-]

Det Forenede Kongerige Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Gennem en blanding af praktiske workshops, demonstrationer og forskning, vil du udforske make-up og hårdesign til historisk og moderne drama. Du eksperimenterer med speci ... [+]

27. juli - 7. august 2020Om

Opdag hvordan du planlægger, skaber og anvender en række make-up-stilarter og specialeffekter til film, tv og teater.

Kursus højdepunkter omfatter:

Lær nøgleteknikker og -processer med kreativ make-upAvant Garde eksperimenteringCasualty Simulation MakeupUdvikling af et tegnZombie Workshop: Latex og Special Effects1920'erne, 1940'erne og 1960'erne Makeup-stilarterParyk og PeriodehårAldrende virkningerBrug industristandardudstyr i professionelle make-up-studierSerie photoshoots til at optage dine oprettede stilarter for at tilføje til porteføljen

Gennem en blanding af praktiske workshops, demonstrationer og forskning, vil du undersøge sminke og hårdesign til historisk og nutidigt drama. Du vil eksperimentere med specielle effekter og prostetiske make-up til film og tv og lære om make-up og paryk arbejde til live forestillinger. Når du bygger dit design og tekniske færdigheder, lærer du også at planlægge og skabe færdige udseende til mode styling og fotografering skud. Du vil lære og øve en række grundlæggende tekniske og kreative teknikker for at øge din selvtillid og vil blive opfordret til at eksperimentere; udvidede praktiske sessioner giver dig mulighed for at skabe dit eget udseende og udvikle din egen stil.... [-]

Det Forenede Kongerige Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Den britiske filmindustri er fortsat en af ​​verdens største udbydere af filmunderholdning og beder om passion, kreativitet, teknisk evne, vision, forskning og engagement ... [+]

Om

21. juli - 7. august 2020 (3 uger)

Fra scriptwriting til færdig film, en chance for at lære om filmenes grundlæggende grundlag.

Kursus højdepunkter omfatter:

Lav en kort film fra første ide til postproduktionLær de grundlæggende elementer i filmskabelseStoryboard Development: Narrative TechniquesSkriftskrivning og udvikling af udkastProduktion DesignStøbning og repetitionerThe Art of Directing; Arbejder med skuespillereLyser en sceneKamera vinkler og skud valg2 - 3 dage levende filmoptagelseRedigerings- og postproduktionsteknikkerLyd redigeringFilm screening med en gruppekritik

Den britiske filmindustri er fortsat en af ​​verdens største udbydere af filmunderholdning og beder om passion, kreativitet, teknisk evne, vision, forskning og engagement. Ideelt for dem med interesse i at forfølge film- eller medierelaterede studier, vil dette intense og hurtige kursus give dig chancen for at udforske en række roller inden for filmprocessen og udvikle en forståelse af både de kreative og tekniske aspekter ved at lave en film.... [-]

Det Forenede Kongerige Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ideelt for dem, der overvejer yderligere studier eller karriere i mode, vil dette kursus introducere nøglekoncepter i mode design og opfordre dig til at udvikle din egen ... [+]

Om

27. juli - 7. august 2020 (2 uger)

Udforsk nøglekoncepter inden for modedesign og tekstiler med mulighed for at eksperimentere med en lang række stoffer og teknikker.

Fra skissebog og modeforskning til forståelse af farvepaletter, registrering af modeformer og forståelse af stofmanipulation, vil en række praktiske workshops og inspirerende undersøgelsessessioner forbedre din designviden, kritisk opmærksomhed og udvikle dine modeillustrationsevner. Du bliver guidet gennem den kreative designproces og opmuntret til din egen stil.

Baseret i vores fuldt udstyrede modestudioer og med vejledning fra vores specialiserede tutorer lærer du at oversætte dine visuelle ideer ved hjælp af et væld af materialer og teknikker, herunder eksperimentering med digital trykning. Afslutningen af kurset vil kulminere i en fotosession af dine tøj ved hjælp af vores professionelle modeller og en make-up kunstner. Du forlader en række polerede fotos, der er ideelle til at tilføje til din portefølje.... [-]

Det Forenede Kongerige Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

I løbet af 3 uger producerer du arbejde til din fysiske og digitale portefølje, der udforsker emner, herunder tegning og illustration, grafisk design, mode, fotografi, fi ... [+]

Om

21. juli - 7. august 2020 (3 uger)

Få erfaring i forskellige kunstemner, udforske dit kreative udtryk og udvikle en omfattende portefølje af dit arbejde for at vise dine kunstneriske evner.

Kursus højdepunkter omfatter:

Praktiske workshops og temaprojekterSketchbooks: kreativ ide udviklingTypografi og design, eksperimenter i komposition og collageTegning og illustration, grafisk designMode og tekstilerFotograferingArkitektur og 3D DesignMixed Media og Print MakingLayout og Portfolio ShowcasePorteføljeanmeldelse

Få erfaring i forskellige kunstemner og udvikle tillid til dine kreative evner med dette varierede og stimulerende kursus.

I løbet af 3 uger producerer du arbejde til din fysiske og digitale portefølje, der udforsker emner, herunder tegning og illustration, grafisk design, mode, fotografi, film, arkitektur, blandede medier og trykning.... [-]

Det Forenede Kongerige Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Bournemouth er et populært sted for turister og besøgende, især i de travle sommermåneder, hvor mange hoteller opkræver omkring £ 100 per nat for indkvartering, som ikke ... [+]

Om

Få din bolig, mad, sociale aktiviteter og mere til meget mindre end prisen på et hotel.

Bournemouth er et populært sted for turister og besøgende, især i de travle sommermåneder, hvor mange hoteller opkræver omkring £ 100 pr. Nat for overnatning, som ikke omfatter mad eller andre udgifter.

Vores boligprogram tilbyder fremragende værdi for pengene for at sikre, at du har alt taget hånd om at understøtte din tid, mens du studerer dit sommer kursus med os.

Du kan vælge at booke vores sommerresidensprogram ved siden af dit 2 eller 3-ugers sommerkursus, der inkluderer universitetsophold, morgenmad og frokost plus vores livlige sociale aktivitetsprogram for at få mest muligt ud af din tid om aftenen og weekender.... [-]

Det Forenede Kongerige Bournemouth
August 2019
Engelsk
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Tegning er en væsentlig del af hver kunst og designspecialisme, også for dem, der ønsker at arbejde i den kreative industri, og er kernen i, hvad vi gør her på AUB. ... [+]

27. juli - 7. august 2020

Tegning er en væsentlig del af hver kunst og designspecialisme, også for dem, der ønsker at arbejde i den kreative industri, og er kernen i, hvad vi gør her på AUB.

Uanset om du er en spirende illustrator, eller bare ønsker at forbedre dine tegneevner for at støtte andet kreativt arbejde, giver dette nye kursus dig mulighed for at sidde fast i en række forskellige medier, til at producere spændende og originalt arbejde og udvikle din tegning teknikker. Du vil have chancen for at deltage i en bred vifte af tegne-workshops ledet af en bred vifte af inspirerende vejledere. Du bliver presset til at eksperimentere, lære af dine fejltagelser og udvikle en kritisk forståelse af dit arbejde.... [-]

Det Forenede Kongerige Bournemouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Arts University Bournemouth - Summer Courses