Arts University Bournemouth - Summer Courses

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Eksperiment. Spørgsmål. Udfordring. Skab. Bare nogle af de ting, du vil blive opfordret til at gøre på vores sommer kurser.

Skrevet af vores kursushold, som underviser på vores fuldtidsuddannelser, og støttes af besøgende vejledere, specialteknikere og studerende, kan vores yderst praktiske kurser du udforske en række tilgange til kreativ tænkning og gøre i en række forskellige kunstarter formularer.

Udover at lære om kreative teknikker og processer sigter vores sommerkurser på at øge din tillid til dine kunstneriske evner, hvilket giver dig mulighed for at træffe en mere velinformeret beslutning om din fremtid.

Du kan tilmelde dig for at forbedre din kunstportefølje , som supplement til din universitetsansøgning, eller fordi du vil berige dit CV eller din interesse i den kreative verden.

Vores kurser tiltrækker unge studerende, kreative fagfolk og frilansere fra Storbritannien og over hele verden fra forskellige aldre, baggrunde og oplevelser.

Vores tre-ugers kurser er åbne for alle entusiaster fra 13, 15 og 18 år; der er ingen øvre aldersgrænse.

Vores sommerkurser giver dig mulighed for at:

  • Udvikle nye kreative færdigheder og teknikker
  • Forbered dig på et kunstkursus på universitetet
  • Lær af kreative eksperter
  • Erfaring med at studere i et britisk kunstuniversitet
  • Forøg dine karrieremuligheder
  • Del ideer og færdigheder med studerende fra hele verden
  • Tilbring tid på et af Storbritanniens top sommer destinationer
  • Modtag portefølje rådgivning og universitets ansøgningsstøtte
  • AUB-certifikat for deltagelse

FAQS

Hvis dit spørgsmål ikke er dækket, skal du kontakte os på summercourses@aub.ac.uk eller ring 44 1202 363831/363823. Du kan også Skype os: summercoursesAUB.

Hvem kan deltage i et AUB sommer kursus?

Vores sommerkurser er åbne for alle kreative entusiaster

Yngre studerende kan deltage i vores kreative kunst sommerskole , designet til entusiastiske kreative i alderen 14-16 (juni kursus) og i alderen 13-14 år (juli kursus).

Kurserne tiltrækker studerende, kreative fagfolk og freelancere i alle aldre fra Storbritannien og over hele verden med en lang række baggrunde og erfaringer.

Vores sommer kurser nyder godt af at inkludere en sådan blanding af mennesker, der kan lære og samarbejde sammen.

Er der særlige adgangskrav til sommerkurser?

Der er ingen formelle adgangskrav til vores sommerkurser, da vi ønsker, at elever og reklamer deler og lærer uanset deres baggrund eller tidligere erfaring.

Kurserne er meget praktiske og skrevet til dem med stor interesse for kreativitet; vi forventer simpelthen sommerstuderende at være begejstrede og villige til at lære som enkeltpersoner og som led i et hold.

Du behøver ikke nogen tidligere kvalifikationer til at deltage i vores kurser.

Hvilket sprog er kurset indeholdt i? Har jeg brug for et certifikat eller engelsk eller Ielts Test for at tage del?

Alle sommerkurser er undervist på engelsk.

Der er ingen formelle engelsk adgangskrav, men vi anbefaler, at du har et mellemniveau på engelsk for fuldt ud at udnytte din oplevelse på vores sommerkurser og være i stand til at kommunikere med din kursusleder og medstuderende.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din engelsk er god nok, bedes du kontakte os på summercourses@aub.ac.uk for råd.

Hvor mange mennesker vil være på mit kursus?

Vores kurser er imidlertid meget populære, for at du skal have en god kursusoplevelse og nok kontakt tid med din vejleder, holder vi vores klassestørrelser små.

Klassenumre varierer afhængigt af kursusfaget, men sommerkurser har typisk mellem 15-25 studerende pr. Kursus, med din kursusleder, kursusassistent og AUB-studentambassadører til støtte for dig.

Hvordan kan jeg bestille et sommer kursus?

Alle sommer kurser kan bookes nemt via vores online butik med et debet eller kreditkort.

Hvis du ikke kan betale online, vil vi bede dig om at udfylde et reservationsskema, og vi vil give dig vores bankkontooplysninger, så du kan arrangere en bankoverførsel (vær opmærksom på, at der vil være ekstra bankgebyrer at betale, hvis du vælger dette metode).

E-mail sommercourses@aub.ac.uk for en reservationsformular.

Du kan finde ud af mere om, hvordan du bestiller her .

Jeg er en international student - skal jeg have et visum for at tage et sommer kursus?

Hvis du ikke har et UK / EU / EØS-pas, skal du have et visum, der giver dig mulighed for at studere her for at tage et af vores kurser.

Flertallet af internationale studerende, der har til hensigt at studere en kort sommerkursus i Storbritannien, kan gøre det ved at bruge et kortfristet studievisum.

Det er dog dit ansvar at afgøre, om du skal ansøge om visum på forhånd og give tilstrækkelig tid til at få visum.

Du bør give tilstrækkelig tid til at få et visum, der kræves, før du deltager i vores sommerkursus, og universitetet vil udstede et bekræftelsesbrev til visumbevis ved modtagelse af fuld betaling.

Se venligst den britiske regerings visum

Alle visa og rejsedokumenter for at bekræfte adgangen vil blive kontrolleret enten ved ankomsten til universitetets indkvartering eller på den første dag ved registrering. Hvis du ikke har det korrekte visum, vil vi ikke være i stand til at lade dig deltage i kurset, og du vil heller ikke være berettiget til nogen refusion.

Hvis du ansøger om visum og har brug for dokumenter for at bekræfte dine rejse- og kursusarrangementer for at sikre dit visum, skal du være opmærksom på, at kursusbekræftelsesbreve til visumansøgninger kun vil blive udstedt, når kursusgebyr og indkvartering du har reserveret er betalt fuldt ud.

Hvad skal jeg betale for?

Vores sommer kurser er fuldt inklusiv med alle materialer og ressourcer inkluderet.

For dem, der bor i vores bolig, er morgenmad og frokost (mandag - fredag) til rådighed, og derfor skal studerende kun bruge ekstra penge til deres aften- og weekend måltider. Det anbefales at medbringe ekstra, hvis du planlægger at shoppe gaver, personlige køb, ekstra snacks og weekendaktiviteter.

Hvis du bor lokalt eller har valgt at booke bare sommerferien og arrangere din bolig uafhængigt, skal du tillade tilstrækkelige midler til frokost og andre måltider, aktiviteter eller personlige indkøb, der kræves.

Hvad får jeg i slutningen af ​​kurset?

Du vil blive udstedt med et AUB-certifikat for deltagelse ved afslutningen af ​​kurset.

Du kan bruge dette til at bevise arbejdet, som kan tilføjes til din portefølje eller CV. Du er også berettiget til at ansøge om hjemmehøjskreditter for at sætte dig i forbindelse med enhver undersøgelse, du gør i øjeblikket (f.eks. Som en studerende udenlandsstuderende ved et andet universitet eller en studerende, der tager IB for CAS-kreditter).

Afhængigt af sommerkurset, du har taget, får du også mulighed for at tage med dig det arbejde, der er produceret i din tid.

For eksempel vil Makeup-elever have skitsebøger og et sæt digitale udskrifter af færdige stilarter fra photoshoots. Film- og animationsstuderende vil have korte film. Modestudenter kan tage hjem deres færdige modebeklædningsgenstand såvel som deres mode folier mv.

Placeringer

Bournemouth

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig