Læs den officielle beskrivelse

Traditionel britisk placering

Anglolang er en international skole engelsk sprog, der blev etableret i 1985 i den historiske turiststed i Scarborough på den smukke North Yorkshire kyst. Skolen ligger kun 15 minutters gang fra stranden og de fleste indkvartering. Det tilbyder en traditionel britisk placering for at studere og bekvem adgang til de vigtigste byer i England og Skotland.

Veletablerede Kvalitet engelsk skole

Skolen er et 19. århundrede herregård med en stor have. Tilbudte faciliteter inkluderer WiFi, interaktive whiteboards, biograf, stor orangeri café, bibliotek og studerende lounge.

Bred vifte af året rundt kurser, herunder Erasmus + Kurser

Anglolang s engelskkurser udvikle de nødvendige færdigheder til at kommunikere på engelsk med tillid. Vi tilbyder en bred vifte af året rundt kurser for voksne, herunder læreruddannelsen, IELTS forberedelse og Professional engelsk. Vi tilbyder kurser for familier og yngre studerende i løbet af sommeren.

Anglolang online

Alle Anglolang studerende kan få adgang Anglolang online - vores studerende zone, som tilbyder 24 timers adgang til gratis lektioner samt links til nyttige hjemmesider.

Indbydende indkvartering

Vi er meget omhyggelige, når du vælger din bolig og kan arrangere for dig at bo hos en engelsk familie, i en guest house, hotel eller indkvartering med egen forplejning.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Anglolang Academy of English

Anglolang intensive engelsk & IELTS kursus er perfekt for studerende, der håber at studere på et britisk universitet eller i fremtiden, men som ikke har en høj ... [+]

Anglolang intensive engelsk & IELTS kursus er perfekt for studerende, der håber at studere på et britisk universitet eller i fremtiden, men som ikke har et højt nok niveau i engelsk.

Dette kursus omfatter 25 timer holdundervisning hver uge i små multinationale klasser. Kombinationen af ​​morgen klasser, der fokuserer på de fire færdigheder samt grammatik og ordforråd udvikling og eftermiddag klasser, der fokuserer på IELTS eksamen strategier, hjælper eleverne til at opnå den score, de har brug for i IELTS test. Derfor giver dem mulighed for at komme videre til unversity graden af ​​deres valg.

IELTS kurser kan bookes for 4 uger eller mere.

Den mindste sprog, der kræves for dette kursus er Elementary (A1).... [-]

Det Forenede Kongerige Scarborough
Åben tilmelding
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Anglolang Academy of English

Ved at opleve en række praktiske pædagogiske teknikker, vil deltagerne udvide deres egne arbejdsforhold klasseværelset idéer mens forfriskende og udvikle deres engelsk ... [+]

Dette kursus er for lærere, der gerne vil øge deres bevidsthed og brug af teknologi i en undervisningssammenhæng. Morgen sessioner fokus på den sproglige udvikling, hvor deltagerne får tillid til at bruge engelsk. Eftermiddagen metode sessioner introducere friske og kommunikative tilgange til at bruge teknologi i undervisningen.

Ved at opleve en række praktiske pædagogiske teknikker, vil deltagerne udvide deres egne arbejder klasseværelset idéer mens forfriskende og udvikle deres engelsk sprogfærdighed.

Ved udgangen af ​​kurset vil deltagerne have: - øget deres bevidsthed om, hvordan teknologien kan anvendes i klasseværelset - Erhvervet nye ideer til at motivere deres elever - samlet en portefølje af undervisningsressourcer - Fælles ideer og erfaringer - Øget bevidsthed om, hvordan kulturelle baggrunde kan påvirke klasseværelset dynamik - skabt et netværk af pædagogiske kontakter inden for Europa Dette kursus er tilgængelig på regelmæssige tidspunkter i løbet af året. Selv om det er en to-ugers naturligvis er det muligt at tilslutte kun en uge.... [-]

Det Forenede Kongerige Scarborough
Åben tilmelding
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Anglolang Academy of English

Anglolang sommerferie kursusafgifter inkluderer: 4 timers holdundervisning hver morgen (maksimalt 15 elever pr klasse), et organiseret socialt program hver eftermiddag, e ... [+]

Have det sjovt og lære

Anglolang sommerferie kursusafgifter inkluderer: - 4 timers holdundervisning hver morgen (maksimalt 15 elever pr klasse) - en organiseret socialt program hver eftermiddag - en heldags studiebesøg til et sted af interesse hver onsdag (en pædagogisk tur, som er del af det faglige program) Studerende kan også deltage i en valgfri weekend heldags udflugter med en guide til en merudgift på omkring £ 25 - £ 35.

Eksempler på eftermiddag aktiviteter Sea Life Centre - Sea Cruise - Scarborough Slot - Indendørs swimmingpool - Indendørs Skåle - Idrætscenter - Scarborough Art Gallery - Minigolf - Kunstworkshop Bemærk venligst, at i løbet af sommeren programmet ... [-]
Det Forenede Kongerige Scarborough
Kontakt skolen
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Anglolang Academy of English

Med mere end tyve års erfaring med uddannelse af lærere, Anglolang tilbyder dynamisk, motiverende og yderst praktiske kurser for primære, sekundære og tertiære lærere. Må ... [+]

Med mere end tyve års erfaring med uddannelse af lærere, Anglolang tilbyder dynamisk, motiverende og yderst praktiske kurser for primære, sekundære og tertiære lærere. Målet med vores to ugers kursus er at give stimulerende praktiske pædagogiske ideer og udvikle engelsk sprogfærdighed.

Metodologi sessioner kan omfatte: - Ordforråd læring, optagelse og genbrug - Learner autonomi - motivere eleverne til at tale - Projektarbejde i klasseværelset - Brugen af ​​drama og rollespil - Forskellige måder at undervise grammatik Dette kursus er tilgængelig på regelmæssige datoer i løbet af år.

Erasmus +

Folk, der arbejder inden for en skole eller uddannelsesinstitution kan være berettiget til Erasmus + midler til dette kursus. Hvis du er en lærer fra EU-medlemsstat eller et land uden for EU-programmet (tidligere jugoslaviske, Liechtenstein, Schweiz, Makedonien, Norge, Tyrkiet og Island), skal din institution ansøge om Erasmus + finansiering.... [-]

Det Forenede Kongerige Scarborough
Åben tilmelding
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk

About the School

Accomodation

Scarborough

Nightlife!