Anglolang Academy of English

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Traditionel britisk placering

Anglolang er en international skole engelsk sprog, der blev etableret i 1985 i den historiske turiststed i Scarborough på den smukke North Yorkshire kyst. Skolen ligger kun 15 minutters gang fra stranden og de fleste indkvartering. Det tilbyder en traditionel britisk placering for at studere og bekvem adgang til de vigtigste byer i England og Skotland.

Veletablerede Kvalitet engelsk skole

Skolen er et 19. århundrede herregård med en stor have. Tilbudte faciliteter inkluderer WiFi, interaktive whiteboards, biograf, stor orangeri café, bibliotek og studerende lounge.

Bred vifte af året rundt kurser, herunder Erasmus + Kurser

Anglolang s engelskkurser udvikle de nødvendige færdigheder til at kommunikere på engelsk med tillid. Vi tilbyder en bred vifte af året rundt kurser for voksne, herunder læreruddannelsen, IELTS forberedelse og Professional engelsk. Vi tilbyder kurser for familier og yngre studerende i løbet af sommeren.

Anglolang online

Alle Anglolang studerende kan få adgang Anglolang online - vores studerende zone, som tilbyder 24 timers adgang til gratis lektioner samt links til nyttige hjemmesider.

Indbydende indkvartering

Vi er meget omhyggelige, når du vælger din bolig og kan arrangere for dig at bo hos en engelsk familie, i en guest house, hotel eller indkvartering med egen forplejning.

Placeringer

Scarborough

Anglolang Academy Of English Language

Address
Anglolang Academy of English
20 Avenue Road

YO12 5JX Scarborough, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1723 367141