Airways Aviation

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med et globalt netværk af Pilot Training akademier, Simulator / Assessment Centre og Foundation skoler, er Airways Aviation veletableret som en førende international flyvetræning organisation.

Opererer i 15 steder i hele Europa, Mellemøsten, Asien og Australien, Airways Aviation giver internationale flyselskaber med direkte adgang til de mest højtuddannede og bedst uddannede kommercielle piloter. Takket være vores 30 plus års verdensklasse erfaring flyvetræning, er organisationen perfekt placeret for at støtte nationale og internationale studerende og for at imødekomme den hastige vækst i efterspørgslen efter kommercielle piloter globalt.

Vi tilbyder håbefulde piloter Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) eller Civil Aviation Safety Authority (CASA) godkendte uddannelsesforløb og bruge partnerskaber med luftfartsindustrien for at aktivere vores højt motiverede graduate piloter til at flytte ind flyselskab karriere.

Airways Aviation er forpligtet til at levere høj kvalitet i undervisningen og læringsresultater, sammen med en uforglemmelig oplevelse til lands og i luften. Vi leverer fuldt udstyret, specialbyggede klasseværelser og studerendes områder, og vedligeholde en verdensklasse flåde af fly for at sikre, at vores studerende og ansatte flyve sikkert og trygt.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomas » Se kurser » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Diplom of Aviation (Commercial Pilot Licence-Airplane) - Gold Coast, Australien

på universitet Fuldtid 52 uger February 2019 Australien Bilinga

I Australien tilbyder vi vores internationale studerende et Diploma of Aviation (Commercial Pilot License - Airplane) som den hurtigste og mest direkte vej til en karriere inden for luftfart. Dette intensive kursus er godkendt af Luftfartssikkerhedsautoriteten (CASA) og er designet i samarbejde med industrien for at sikre, at du efter færdiggørelsen er udstyret med de færdigheder og viden, du skal flyve som en professionel pilot. [+]

I Australien tilbyder vi vores internationale studerende et Diploma of Aviation (Commercial Pilot License - Airplane) som den hurtigste og mest direkte vej til en karriere inden for luftfart. Dette intensive kursus er godkendt af Luftfartssikkerhedsautoriteten (CASA) og er designet i samarbejde med industrien for at sikre, at du efter færdiggørelsen er udstyret med de færdigheder og viden, du skal flyve som en professionel pilot. Piloter med et flyvebevis (Commercial Pilot License - flyvemaskine) arbejder i en bred vifte af brancher - fra landbrug og turisme til luftovervågning og passagertransport.

Dette kursus omfatter både flyundervisning og teoriuddannelse - det betyder at du vil mestre det praktiske, mens du er involveret i den teoretiske./>... [-]


Kursus

EASA Modular Training - Flyselskab Pilot License - UK

på universitet Deltid 85 - 90 uger Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Oxford Spanien Huesca + 2 mere

Airways Aviation 's EASA modulære træningsmuligheder giver eleverne et fleksibelt deltids ATPL alternativ til vores fuldtids integrerede kursus. Du kan foretage hvert enkelt selvstændigt kursus (eller modul) på et tidspunkt, der passer dig, opbygge dine færdigheder og kvalifikationer, mens du går. [+]

Airways Aviation 's EASA modulære træningsmuligheder giver eleverne et fleksibelt deltids ATPL alternativ til vores fuldtids integrerede kursus. Du kan foretage hvert enkelt selvstændigt kursus (eller modul) på et tidspunkt, der passer dig, opbygge dine færdigheder og kvalifikationer, mens du går.

KURSSTRUKTURSTAGE 1 - Private Pilot License (PPL) Strukturede Timer Bygning Natkvalifikation

SPANIEN

En PPL er en licens til at flyve et fly til privat brug. Du vil gennemføre mindst 45 timers flyvning, og du skal desuden færdiggøre en konstrueret timer bygning på 150 flyvetimer (70 timer som pilot i kommandoen), før du kan starte en CPL. En natkvalifikation er en avanceret flyvetræningsrating for piloter at flyve om natten. Dette modul består af 4 timer dobbelt flyvetid og 1 time solo flyvetid.... [-]


Kursus: EASA Integreret Pilotuddannelse - Flyselskab Pilot Licens - UK

på universitet Fuldtid 80 - 85 uger January 2019 Det Forenede Kongerige Oxford Spanien Huesca + 2 mere

Airways Aviation EASA Integreret pilotuddannelsesordning er kendt som Elite Pathways Programmet, der er udviklet til at imødekomme den voksende industri behov for kyndige, højt kvalificerede og ansættelsesgivende kandidater. [+]

Airways Aviation EASA Integreret pilotuddannelsesordning er kendt som Elite Pathways Programmet, der er udviklet til at imødekomme den voksende industri behov for kyndige, højt kvalificerede og ansættelsesgivende kandidater.

Vores pensum er designet i samråd med førende flyselskaber og nøgleindustrielle organer og er fuldt tilpasset IATA Training and Qualification Initiative.

Dette fuldt integrerede program vil tage dig fra ingen luftfartserfaring (ab initio) til en EASA-licenseret, industriel klar pilot.

KURSSTRUKTURFASE 1 - ATPL Teori

DET FORENEDE KONGERIGE

Den første fase af træningen består af 36 uger ATPL teori. Du vil gennemføre en række moduler, herunder generel flyviden, luftlov og IFR-kommunikation gennem flyets ydeevne og operationelle procedurer. Du vil også deltage i vores flyforberedelsestræning leveret af de nuværende flyselskaber.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire
OX5 1RA Oxford, England, Det Forenede Kongerige
Telefon undefined

Adresse, linje 1 Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo
22111 Huesca, Aragon, Spanien

Adresse, linje 1 Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit
4225 Bilinga, Queensland, Australien