Læs den officielle beskrivelse

Vores missionerklæring:

At udvikle den næste generation af reklamer gennem innovative, praktiske, ansættelsesorienterede træning.

Vores visionserklæring:

At være den førende kollegium for de kreative industrier.

Access Creative College

 • er et nationalt kreativt college
 • fokuserer på at give et kreativt alternativ til sjette formular eller FE college i 16-18 år, men glæder sig over ældre elever
 • har et voksende tilbud på højere uddannelser
 • opererer på otte steder i hele England
 • blev grundlagt i 1992 og fejrede 25 års kreativ uddannelse i 2017.
 • er det nye mærke til Access to Music Ltd.

Vores seneste inspektioner

I maj 2016 blev Access tildelt en 'God' klasse i en fuld Ofsted-inspektion. Inspektører fremhævede følgende hovedresultater:

 • Vejledere bruger deres omfattende og opdaterede industrielle og kommercielle erfaringer til at levere læringsoplevelser af høj kvalitet.
 • Eleverne drager fordel af omfattende berigelsesaktiviteter og arbejdsoplevelsesmuligheder med fremragende arbejdsgivere.
 • Eleverne modtager specielt velegnet skræddersyet individuel støtte, der hjælper dem med at gøre fremskridt og opnå godt.
 • Eleverne udvikler deres selvtillid og er stærkt motiverede til at få specialkompetence i musikbranchen.

Adgang blev tildelt Grade 1 Udestående af Uafhængige Skoleinspektorat (marts 2017). De fandt, at 'kursusbestemmelse, undervisning og læring er fremragende og overstiger forventninger'.

Uddannelse

Adgang fungerer i samarbejde med tildeling af organer, såsom RSL, i udvikling af kvalifikationer og med andre gymnasier og uddannelsesudbydere.

Vi har også en række forbindelser direkte inden for branchen for at give vores elever en god start.

Ligestilling, Mangfoldighed

Adgang har til formål at fremme ligestilling og mangfoldighed i alt, hvad vi gør ved:

 • skabe et positivt og indbydende miljø for folk at lære, arbejde og engagere sig i deres bredere samfund
 • behandle alle mennesker retfærdigt og med respekt og give dem alle lige muligheder for at lære og fremskridt
 • opmuntre folk fra forskellige baggrunde til fortsat at lære og at nå deres potentiale i livet;
 • overholder lovgivningen og forskrifterne og støtter lovkrav
 • afspejler vores engagement i lighed og mangfoldighed i alle vores kurser og aktiviteter;
 • arbejder proaktivt for at bekæmpe forskelsbehandling, fremme og fremme ligestilling og fejre mangfoldighed.

Adgang understreger inklusivitet, åbenhed og retfærdighed, der giver et positivt syn på de mange forskelle, såvel som ligheder, som kan påvirke, hvordan folk interagerer med hinanden.

Vi værdsætter de evner og færdigheder, som alle individer bringer med dem. Vores kurser og muligheder er designet til at være tilgængelige for alle uanset køn, race, handicap, fysisk evne, mental kapacitet, uddannelse, seksuel orientering, religiøs tro, værdier, alder, personlighed, oplevelser og kultur.

handicap

Adgang er forpligtet til at fremme og støtte læring for hver enkelt person.

Vi støtter derfor fuldt ud rettighederne for studerende med handicap og indlæringsvanskeligheder / handicap til at deltage i deres læringssted og modtage støtte som passende og gennemførligt. Vi arbejder for at give et inkluderende læringsmiljø med en læseplan, der sikrer, at alle enkeltpersoners læringsbehov opfyldes på passende vis.

Adgang til musik bifalder målene i ligestillingsloven (2010). Vores ensartede ligestillingsordning giver en vigtig ramme for at opnå partnerskab mellem handicappede og offentlige organer for at skabe bedre tjenester, karriere, mere rummelige miljøer og lokalsamfund.

Hvis du mener, at du har et handicap, har en læringsproblemer eller en særlig personlig støtte, arbejder vi sammen med dig for at sikre, at der foretages rimelige tilpasninger for at imødekomme dine behov.

Vores indlæggelsesproces giver dig mulighed for at identificere dine supportbehov på et tidligt tidspunkt, så vi kan indføre enhver støtte, du måtte have brug for.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

Access Creative College

Hvis du ønsker at få lyd og teknologi færdigheder til at fungere som professionel producent og lyd ingeniør, så er denne fundament grad tilbydes i partnerskab med Notting ... [+]

Hvis du ønsker at få lyd og teknologi færdigheder til at fungere som professionel producent og lyd ingeniør, så er denne fundament grad tilbydes i partnerskab med Nottingham Trent University for dig!

Forfin din produktionskompetencerDu vil foretage en grundig undersøgelse af lydproduktionsprocesser, fra indvielse til endelig mastering, sammen med udviklingen af ​​vigtige musikalske færdigheder. Herfra producerer du en masse kreativt arbejde.UDVIK OPTAGELSE OG MIXING SKILLIGHEDERLær, hvordan man konstruerer lydoptagelsesprojekter, både i studiet og på stedet. Du vil undersøge lyd manipulation teknologier og forbedre lytte færdigheder til blanding.Undersøg SCIENCE OF SOUNDGribe fat i videnskaben bag lyden. Du vil studere lydteori, analoge og digitale lydprincipper, rum- og instrumentakustik samt design og anvendelse af lydsystemer.INTERAKT MED MUSIK INDUSTRIENDu vil forstå den moderne musikindustri, arbejde på kommissioner fra kunder og på selvstyrede projekter, som vil udvikle din branchepraksis.Grunde til at vælge USALeveres i partnerskab med 2017 University of the Year, Nottingham Trent University (NTU), som har fremragende tilfredshed og beskæftigelsesfrekvens.Praktisk, fagligt indhold. Foundation grader er mindre 'akademiske' end fulde grader.Fleksible undersøgelsesmuligheder - du kan hoppe af og til.Du kan fylde op i fuld grad med Nottingham Trent University, som kan føre til en Masters.Adgangskrav er lavere end i fuld grad - 64 UCAS point, der er en bestået / bestået / fortjent karakter på et Level 3 RSL eller BTEC forlænget eksamensbevis.Industripraksis er integreret i begge programmer med unikke industrimulighederDrage fordel af at være studerende med NTU, herunder medlemskab af studerende og adgang til online biblioteksfaciliteter.Dedikeret bibliotek.Professionelle miljøer og undervist af professionelle fagfolk.Industri standard udstyr.Udvikle... [-]
Det Forenede Kongerige Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Access Creative College

Hvis du ønsker at få musik og erhvervskompetencer til at fungere som professionel musiker eller vokalist, så er denne grundkurs, der tilbydes i samarbejde med Nottingham ... [+]

Hvis du ønsker at få musik og erhvervskompetencer til at fungere som professionel musiker eller vokalist, så er denne grundkurs, der tilbydes i samarbejde med Nottingham Trent University, for dig!

BYGGET EN SAMMENSÆTNINGDu vil engagere dig i en række sammensætnings- og arrangementsprojekter, der arbejder på egen hånd og med andre. Du vil også komponere et stykke musik til visuelle medier.Udvikle optagelsesevnerLær hvordan du arbejder effektivt i optagelsesstudiemiljøer, samarbejder med andre musikere, lydingeniører og producenter. Du vil også få en forståelse for udviklingen af ​​optagelsesteknologi og hvordan dette har påvirket musikken.ENHANCE DIT MUSICIANSKABDu vil fokusere på at udvikle din musik, herunder syn læsning, lyttefærdigheder og improvisation. Du vil udføre i forskellige situationer, både solo og i grupper, og du vil integrere brugen af ​​teknologi til at forbedre dine præstationer.INTERAKT MED MUSIK INDUSTRIENDu vil forstå den moderne musikindustri, arbejde på kommissioner fra kunder og på selvstyrede projekter, som vil udvikle din branchepraksis.Grunde til at vælge osLeveres i partnerskab med 2017 University of the Year, Nottingham Trent University (NTU), som har fremragende tilfredshed og beskæftigelsesfrekvens.Praktisk, fagligt indhold. Foundation grader er mindre 'akademiske' end fulde grader.Fleksible undersøgelsesmuligheder - du kan hoppe af og til.Du kan fylde op i fuld grad med Nottingham Trent University, som kan føre til en Masters.Adgangskrav er lavere end i fuld grad - 64 UCAS point, der er en bestået / bestået / fortjent karakter på et Level 3 RSL eller BTEC forlænget eksamensbevis.Industripraksis er integreret i begge programmer med unikke industrimulighederDrage fordel af at være studerende med NTU, herunder medlemskab... [-]
Det Forenede Kongerige Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Access Creative College

Hvis du er en allerede erfaren musikartner, er Artist Development-programmet den perfekte måde at forfine din musik og mærke til forberedelse til professionelt arbejde. ... [+]

Hvis du er en allerede erfaren musikartner, er Artist Development-programmet den perfekte måde at forfine din musik og mærke til forberedelse til professionelt arbejde.

På mange måder er det som at arbejde med A

EVALUER DIN AKTAnalyser objektivt dit repertoire, mærke og publikum.Forfin din musikUdvikle dit live og optaget repertoire og lær at kommunikere og underholde.UDVIK DIN MÆRKEForbedre dit brand image og kommunikation med dit publikum.SHOWCASE DIN AKTFremvis resultaterne af udviklingsprocessen og forberede sig på fagligt arbejde eller videreuddannelse.Start din kreative karriere

At vælge dette kunstnerudviklingsniveau 4 kursus er en måde at finjustere din rejse ind i kreative industrier.... [-]

Det Forenede Kongerige Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Access Creative College

Hvis du elsker at skabe, producere og blande musik ved hjælp af teknologi, er dette niveau 2 musikteknologi kursus en perfekt måde at begynde at udvikle dine evner på. ... [+]

Hvis du elsker at skabe, producere og blande musik ved hjælp af teknologi, er dette niveau 2 musikteknologi kursus en perfekt måde at begynde at udvikle dine evner på.

FORBEDR DIN MUSICIANSKABUdvikle din forståelse af, hvordan musik virker.SKRIVEStart med at skrive dine egne numre ved hjælp af DAW'er og arrangere melodier af andre kunstnere, der arbejder i fuldt udstyrede Apple Mac tech-suiter ved hjælp af Logic.MIX LIVEOpsæt og mix lyd i både live og studio opsætninger.UDVIKLIGE VIRKSOMHEDSKUNDERLær om at arbejde i musikbranchen.Start din kreative karriere

At vælge dette niveau 2 musikteknologi kursus er starten på din rejse ind i den kreative industri.

Den kreative sektor er et af de hurtigst voksende områder i den britiske økonomi og et godt og spændende sted at arbejde.... [-]

Det Forenede Kongerige Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Access Creative College

Hvis du elsker at skabe, producere og blande musik ved hjælp af teknologi, er dette niveau 3 musikproduktionskursus en perfekt måde at udvikle dine færdigheder til kreati ... [+]

Hvis du elsker at skabe, producere og blande musik ved hjælp af teknologi, er dette niveau 3 musikproduktionskursus en perfekt måde at udvikle dine færdigheder til kreativt arbejde eller universitet.

FORBEDR DIN MUSICIANSKABUdvikle din forståelse af, hvordan musik virker.SKRIVEMaster kunsten at skabe spor ved hjælp af DAWs og remix melodier af andre kunstnere, der arbejder i fuldt udstyrede Apple Mac tech suiter ved hjælp af LogicDJ DIN MUSIKUdforsk muligheden for at DJ din musik ved live events.UDVIKLIGE VIRKSOMHEDSKUNDERFå færdighederne til at fremme dig selv og din musik inden for branchen.Start din kreative karriere

At vælge dette niveau 3 musikproduktionskursus giver dig færdigheder til at gå på universitet eller i kreativt arbejde.... [-]

Det Forenede Kongerige Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Access Creative College

Hvis du elsker videnskaben om lyd og blanding, manipulering og mastering af musik i optagestudier og live arenaer, så er dette niveau 3 Sound Engineering kursus den perfe ... [+]

Hvis du elsker videnskaben om lyd og blanding, manipulering og mastering af musik i optagestudier og live arenaer, så er dette niveau 3 Sound Engineering kursus den perfekte måde at udvikle dine færdigheder til kreativt arbejde eller universitet.

Videnskabens videnskabUdvikle din forståelse af, hvordan lyd og akustik fungerer.STUDIO SOUNDFå færdigheder i optagelse fra studieteknik gennem til miking, blanding og mastering.LIVE SOUNDArbejde i en række levende lydmiljøer, indstille PA og overvåge og mestre kunsten med levende blanding.UDVIKLIGE VIRKSOMHEDSKUNDERFå de færdigheder til at fremme dig selv i branchen.Start din kreative karriere

Valg af Sound Engineering Level 3 kursus vil give dig færdigheder til at gå på universitet eller i kreativt arbejde.... [-]

Det Forenede Kongerige Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Access Creative College

Hvis du elsker computerspil og gerne vil lave designs til din egen, så er dette Level 3 Games Art-kursus den perfekte måde at forberede sig på for en kreativ karriere ell ... [+]

Hvis du elsker computerspil og gerne vil lave designs til din egen, så er dette Level 3 Games Art-kursus den perfekte måde at forberede sig på for en kreativ karriere eller et universitet.

DESIGN MILJØER, OBJEKTER OG KARAKTERISTIKOpret digital konceptkunst til tegn, objekter og miljøer ved hjælp af Autodesk Maya / Mudbox og Adobe Photoshop.LÆR, HVORDAN BYGER DU 3D-VERDENSERFå fat i at bygge spil-klar tegn, animationer og miljøer.SKAB SPIL FRA START TIL AFSLUTNINGOplev den fulde spiludviklingscyklus ved hjælp af 3D-spilmotorer som Unreal Engine 4 og Unity.UDVIKLIGE VIRKSOMHEDSKUNDERForstå, hvordan spil og medieindustrier arbejder, og hvordan man kan markedsføre dig selv med succes.Start din kreative karriere... [-]
Det Forenede Kongerige Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Access Creative College

Hvis du elsker computerspil og gerne vil udvikle og programmere din egen, så er denne Level 3 Games Technology-kursus den perfekte måde at forberede sig på for en kreativ ... [+]

Hvis du elsker computerspil og gerne vil udvikle og programmere din egen, så er denne Level 3 Games Technology-kursus den perfekte måde at forberede sig på for en kreativ karriere eller et universitet.

LÆR GRUNDLAGERNE AF SPIL DESIGNLær om de grundlæggende designprincipper og teknikker til at skabe spil og interaktive applikationer ved hjælp af Autodesk Maya og Adobe Photoshop.ARBEJD MED AVANCERET GAMES ENGINESBekendtgør dig med avancerede 3D-spilmotorer, såsom Unreal Engine 4 og Unity, ved hjælp af scripting og node-baserede systemer.TEST DINE EGNE SPILOpret test cases og oplev bugs tracking, fokus test og kvalitetssikring.UDVIKLIGE VIRKSOMHEDSKUNDERForstå, hvordan spil og medieindustrier arbejder, og hvordan man kan markedsføre dig selv med succes.Start din kreative karriere... [-]
Det Forenede Kongerige Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Access Creative College

Hvis du elsker computerspil og gerne vil begynde at producere din egen, så er dette Level 2 Games Development kursus perfekt til dig. ... [+]

Hvis du elsker computerspil og gerne vil begynde at producere din egen, så er dette Level 2 Games Development kursus perfekt til dig.

LÆR OM SPILForstå hvordan branchen opererer.CREATE ART FOR GAMESOpret kunst og animation til spil og medier ved hjælp af Autodesk, Adobe Photoshop, Illustrator og InDesign.FÅ OPFØLGELSEN SOM EN SPELUDVIKLERPlanlæg, tonehøjde, oprette og teste et spilprojekt ved hjælp af Autodesk og GameMaker.UDVIKLIGE VIRKSOMHEDSKUNDERFå business savvy ved at oprette en personlig portefølje hjemmeside for at fremme dit eget arbejde som professionel.Start din kreative karriere

At vælge dette Games Development Level 2 kursus er starten på din rejse ind i den kreative industri.... [-]

Det Forenede Kongerige Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Access Creative College

Hvis du elsker alt om video produktion og fotografering og gerne vil arbejde på dette område, så er dette niveau 3 kursus den perfekte måde at forberede sig på universite ... [+]

Hvis du elsker alt om video produktion og fotografering og gerne vil arbejde på dette område, så er dette niveau 3 kursus den perfekte måde at forberede sig på universitet eller kreativt arbejde.

PLAN, SKYDDPlanlæg og script video koncepter i samarbejde med kunder hvor det er nødvendigt. Direkte video skud, arbejder med skuespillere / featured folk for at få de bedste resultater. Rediger og producer videoen ved hjælp af Adobe Premiere, tilføj grafik og effekter i Adobe After Effects.BILLEDE EN FOTOGRAFISK PORTFOLIOUdvikle en portefølje af iøjnefaldende billeder ved hjælp af DSLR-kameraer og billedmanipulation / -organisation ved hjælp af Adobe Photoshop og Lightroom. Anvend disse til webapplikationer.UDVIKLIGE VIRKSOMHEDSKUNDERLær om video- og fotografisektoren og kreativ forretningspraksis.Start din kreative karriere... [-]
Det Forenede Kongerige Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk