Læs den officielle beskrivelse

Om Accent International

Accent International

Executive og Professionel træning

Accent er en lille, specialiseret organisation. Selvom vi arbejder med store selskaber, vi aldrig har mere end 25 kursister på vores kurser på Bicton College. Dette er bevidst, fordi vi mener, at vi er nødt til at begrænse antallet af mennesker til at gøre det muligt for os at give en personlig, skræddersyet service og reagere på deltagernes behov.

Vores deltagere er modne voksne - ledere og fagfolk, der har brug for at gøre hurtige fremskridt på specifikke områder.

Vores uddannelser er i General engelsk, Forretning engelsk eller Specialist engelsk.

Generelt engelsk kan omfatte Socialisering, Rejser, General Communications, studieformål.

Forretning engelsk kan se på General Business Language eller workfocused emner som økonomi, salg, marketing, HR, Produktion, Logistik mv

Specialist engelsk kan undersøge områder som regnskab, Banking, Construction, Engineering, forsikring, jura, medicin, Petroleum, Pharmaceuticals, Teknologi.

Specifikke færdigheder kan dække møder, forhandlinger, præsentationer, rapportskrivning, Interkulturel Awareness, der deltog i konferencer.

Indledning

Accent blev grundlagt i 1988 som en specialist rådgivning og engelsk sprogundervisning organisation for virksomheder, ledere, ledere og fagfolk. Siden da har vi arbejdet tæt sammen med erhvervskunder og enkeltpersoner fra hele verden til at levere uddannelse løsninger til sprogproblemer og hjælpe dem til at udnytte de muligheder, der er tilgængelige på globalt plan.

Engelsk er uden tvivl det sprog, international kommunikation i erhvervslivet og professionelle verden. Virksomheder og enkeltpersoner, der føjer engelsk til deres andre evner er pludselig i stand til at udføre internationalt - åbne nye markeder, globaliseret aktiviteter, skaber ægte tværkulturel kommunikation, læring fra andre lande og styrke både virksomhedens fremtidsudsigter og også karrierer.

Accent arbejder i de områder af specialiserede engelsk sprogundervisning, in-selskab programmer, total-intensive kurser, lederuddannelse, kursus design, en-til-en, lille gruppe og kombinationen uddannelse formater, specialiserede seminarer, simuleringer, behovsanalyse og rådgivning.

FILOSOFI

Filosofien bag Accent kan sammenfattes som, "Personlige, faglige, kvalitet uddannelse".

Personlig - for selv om Accent arbejder internationalt, vores center er lille og antallet af deltagere er nøje begrænset. På den måde kan vi give personlig opmærksomhed og design kurser, der passer til individuelle behov.

Professionel - fordi Accent bruger kvalificerede og erfarne undervisere, der normalt har kvalifikationer og erfaring i specialiserede områder såsom business, finans, videnskab eller IT - ud over sproget undervisningsmæssige kvalifikationer.

Kvalitet - fordi Accent er forpligtet til kvalitet - i uddannelse, i materialer, i vores faciliteter, i en bolig og i klient-virksomhedens relationer. Vi tror på, at alle dele af et træningsprogram er lige vigtige - fra den første kontakt til den endelige rapport.

Practicum - fordi Accent er vant til at arbejde med forretningsfolk, virksomheder og fagfolk. Alle vores ydelser er baseret på uddannelseskoncepter, ikke undervisning. Atmosfæren på en Accent kursus er helt anderledes end en skole - tilgangen, relationer og miljø er velegnede til alvorlige, modne voksne med en professionel behov for engelsk.

Garanti for kvalitet

Accent er anerkendt som effektive af British Council - som regelmæssigt inspicerer os og sikrer, at høje standarder fortsat opfyldes. Accent er også medlem af English UK, som er den faglige organisation af det engelske sprog Industri og giver en anden kvalitet skærm. Endelig er vi medlemmer af BusinessEnglishUK som er specialist organisation for Business engelske udbydere.

Dette er dine anerkendte garantier for kvalitet.

Den virkelige garanti er imidlertid tilfredshed for vores kunder og kursister, hvor lang tid, vi har arbejdet med virksomheder og deltagere, der vender tilbage efter mere træning med Accent.

Et fokus på uddannelse Excellence

Accent blev grundlagt af en træner - og ekspertise i uddannelse er kernen af ​​organisationen. Vores team af undervisere er stærkt understøttet af et kontor personale, som giver infrastrukturen og platformen til at gøre det muligt for vores undervisere til at producere høj kvalitet programmer for hver eneste kursist.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Accent International

De fleste mennesker deltage i kurser på Accent fordi de har brug engelsk i deres arbejde. Hos Accent vi modtager mænd og kvinder fra et meget stort udvalg af virksomheder ... [+]

De fleste mennesker deltage i kurser på Accent fordi de har brug engelsk i deres arbejde. Hos Accent vi modtager mænd og kvinder fra et meget stort udvalg af virksomheder og erhverv - fra Banking til Pharmaceuticals, fra Engineering til Medicine, fra forsikring til jernbaner, fra Space Corporations til advokater.

Faktisk fra Automotive Industries til Zoologer - vi bogstaveligt talt arbejder fra A til Z. Hvert kursus er anderledes og speciel og to Finance Managers, for eksempel har forskellige behov. Der er dog en række specialer, som synes at være mere i efterspørgslen end andre, og denne indlægsseddel er at give dig en idé om dem. Denne liste kun en prøve. Som du vil se på bagsiden af ​​denne folder, kan vi normalt levere en specialist program - uanset dine specifikke behov.... [-]

Det Forenede Kongerige East Budleigh
Engelsk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
Accent International

Bestemt sprog til specifikke behov ... [+]

Bestemt sprog til specifikke behov

To-ugers programmer

Engelsk for Medicin

For læger og lægestuderende, dette kursus ser på det sprog af generelle og specifikke områder i Medicine. Fra almen praksis, gennem specialiseringer såsom Oncology, dermatologi, Gynækologi, Obstetrik, Cardiac-, Thoracic-, dog lige begejstrede og NeuroSearch, kirurgi og mange andre tekniske, komplekse og følsomme sprogområder.

Engelsk for lov

For advokater, advokater, notarer, advokater og jurastuderende, specialisten engelsk for lov er en kompleks, men nødvendig færdighed. Hvorvidt der er fokus på civile, Criminal, Company, Familie, Chancery, International Fiscal, Offentlig eller menneskerettigheder lov, dette kursus hjælper med det specifikke sprog og færdigheder er nødvendige. ... [-]

Det Forenede Kongerige East Budleigh
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Accent International

Designet til dine behov. Specialer fra AZ. ... [+]

Designet til dine behov. Specialer fra AZ.

Individuelle intensive kurser

Individuelle intensive kurser giver de mest personlige, skræddersyede og individuelt designede programmer engelsk sprogundervisning tilbydes af Accent.

Kursus indhold

Kursets indhold på et individuelt program er præcis, hvad kursisten ønsker! Underviserne vil rådgive, men i sidste ende, at beslutningen er med deltageren. På en ndil.idual program, kan du studere både generelle og også Specialist engelsk. General engelsk kan omfatte arbejde på nøjagtighed og flydende i tale, lytte, læse og skrive, eller en hvilken som helst af disse. Det kan fokusere på kommunikative evner, eller det kan koncentrere sig om nøjagtighed i forståelse eller læse engelsk til individuelle behov. Specialist engelsk kan eiclude mange forskellige arbejdsområder - alle områder af virksomheden, for eksempel, eller professionelle områder som medicin, jura, reklame, Pharmaceuticals, Engineering, etc. Herudover arbejde med specifikke færdigheder såsom møder, forhandlinger. Præsentationer kan Telefonsprog eller Rapport Writi-ig være uddannet på individuelle kurser - som led i en større plan eller som et særligt fokus for en uges program. ... [-]

Det Forenede Kongerige East Budleigh
Engelsk
Fuldtid
Deltid
40 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Accent International

Designet til dine behov. Specialer fra AZ. ... [+]

Designet til dine behov. Specialer fra AZ.

Kombination Kurser

Kombination Kurser tilbyder et blandet program af nogle individuel træning og nogle lille gruppe træning.

Individuel Del af kombinationsforløb

Denne komponent fokuserer på de individuelle behov hos kursisten. Det kan afhjælpe personlige grammatiske problemer, koncentrere sig om individuel udtale eller forbedre fluency, for eksempel. Det kan give intensivt arbejde fokuseret på en bestemt færdighed kræves f.eks lytte, læse eller skrive. Endelig kan det blive afsat til meget specifikke engelsk - for finansiering, markedsføring, jura, teknik, medicin, osv Kombination kurser giver en vifte af individuel træning per dag. ... [-]

Det Forenede Kongerige East Budleigh
Engelsk
Fuldtid
40 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Accent International

Designet til dine behov. Specialer fra AZ. ... [+]

Designet til dine behov. Specialer fra AZ.

Lille Group Kurser

Lille gruppe kurser er i mindst to og højst 4 deltagere på et tilsvarende niveau. Grupper er opdrættet på grundlag af de modtagne oplysninger i ansøgningsskemaet og indledende behovsanalyse. Lejlighedsvis, vil en deltager blive ringede til at kontrollere niveauet. Under vurderingen på den første dag, er kurset sammensætning bekræftet eller ændret ved kursets vejleder.

Small Group Kursus indhold

Small Group kurser kan være i General eller Business engelsk. Kurset består normalt af fire moduler - de første koncentrater på nøjagtighed og derfor ser på korrekt brug af grammatik og ordforråd, den anden fokuserer på Forståelse - eller Receptive Skills - og hjælper par6cOants at forbedre deres lytning og læsning; den tredje ser på kvalifikationer og tilbyder uddannelse i møder, telefonering, socialt samvær, præsentationer, osv og den sidste komponent igen fremhæver Kommunikation og arbejder inden for områderne fluency, udtale, intonation og tillid. Indholdet af hver lille gruppe kursus er ikke fast, men, og reguleres i henhold til de krav, medlemmerne af gruppen. Det er hele tiden gennemgået og ændres om nødvendigt.... [-]

Det Forenede Kongerige East Budleigh
Engelsk
Fuldtid
40 timer
på universitet
Læs mere på dansk

A Quick Look - Accent International Language Consultancy

The Philosophy and The Reality - Accent International