Accent International

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Accent International

Accent International

Executive og Professionel træning

Accent er en lille, specialiseret organisation. Selvom vi arbejder med store selskaber, vi aldrig har mere end 25 kursister på vores kurser på Bicton College. Dette er bevidst, fordi vi mener, at vi er nødt til at begrænse antallet af mennesker til at gøre det muligt for os at give en personlig, skræddersyet service og reagere på deltagernes behov.

Vores deltagere er modne voksne - ledere og fagfolk, der har brug for at gøre hurtige fremskridt på specifikke områder.

Vores uddannelser er i General engelsk, Forretning engelsk eller Specialist engelsk.

Generelt engelsk kan omfatte Socialisering, Rejser, General Communications, studieformål.

Forretning engelsk kan se på General Business Language eller workfocused emner som økonomi, salg, marketing, HR, Produktion, Logistik mv

Specialist engelsk kan undersøge områder som regnskab, Banking, Construction, Engineering, forsikring, jura, medicin, Petroleum, Pharmaceuticals, Teknologi.

Specifikke færdigheder kan dække møder, forhandlinger, præsentationer, rapportskrivning, Interkulturel Awareness, der deltog i konferencer.

Indledning

Accent blev grundlagt i 1988 som en specialist rådgivning og engelsk sprogundervisning organisation for virksomheder, ledere, ledere og fagfolk. Siden da har vi arbejdet tæt sammen med erhvervskunder og enkeltpersoner fra hele verden til at levere uddannelse løsninger til sprogproblemer og hjælpe dem til at udnytte de muligheder, der er tilgængelige på globalt plan.

Engelsk er uden tvivl det sprog, international kommunikation i erhvervslivet og professionelle verden. Virksomheder og enkeltpersoner, der føjer engelsk til deres andre evner er pludselig i stand til at udføre internationalt - åbne nye markeder, globaliseret aktiviteter, skaber ægte tværkulturel kommunikation, læring fra andre lande og styrke både virksomhedens fremtidsudsigter og også karrierer.

Accent arbejder i de områder af specialiserede engelsk sprogundervisning, in-selskab programmer, total-intensive kurser, lederuddannelse, kursus design, en-til-en, lille gruppe og kombinationen uddannelse formater, specialiserede seminarer, simuleringer, behovsanalyse og rådgivning.

FILOSOFI

Filosofien bag Accent kan sammenfattes som, "Personlige, faglige, kvalitet uddannelse".

Personlig - for selv om Accent arbejder internationalt, vores center er lille og antallet af deltagere er nøje begrænset. På den måde kan vi give personlig opmærksomhed og design kurser, der passer til individuelle behov.

Professionel - fordi Accent bruger kvalificerede og erfarne undervisere, der normalt har kvalifikationer og erfaring i specialiserede områder såsom business, finans, videnskab eller IT - ud over sproget undervisningsmæssige kvalifikationer.

Kvalitet - fordi Accent er forpligtet til kvalitet - i uddannelse, i materialer, i vores faciliteter, i en bolig og i klient-virksomhedens relationer. Vi tror på, at alle dele af et træningsprogram er lige vigtige - fra den første kontakt til den endelige rapport.

Practicum - fordi Accent er vant til at arbejde med forretningsfolk, virksomheder og fagfolk. Alle vores ydelser er baseret på uddannelseskoncepter, ikke undervisning. Atmosfæren på en Accent kursus er helt anderledes end en skole - tilgangen, relationer og miljø er velegnede til alvorlige, modne voksne med en professionel behov for engelsk.

Garanti for kvalitet

Accent er anerkendt som effektive af British Council - som regelmæssigt inspicerer os og sikrer, at høje standarder fortsat opfyldes. Accent er også medlem af English UK, som er den faglige organisation af det engelske sprog Industri og giver en anden kvalitet skærm. Endelig er vi medlemmer af BusinessEnglishUK som er specialist organisation for Business engelske udbydere.

Dette er dine anerkendte garantier for kvalitet.

Den virkelige garanti er imidlertid tilfredshed for vores kunder og kursister, hvor lang tid, vi har arbejdet med virksomheder og deltagere, der vender tilbage efter mere træning med Accent.

Et fokus på uddannelse Excellence

Accent blev grundlagt af en træner - og ekspertise i uddannelse er kernen af ​​organisationen. Vores team af undervisere er stærkt understøttet af et kontor personale, som giver infrastrukturen og platformen til at gøre det muligt for vores undervisere til at producere høj kvalitet programmer for hver eneste kursist.

Placeringer

East Budleigh

Address
Accent International Language Consultancy
Bicton College,
East Budleigh
Devon,
EX9 7BY,
England

East Budleigh, England, Det Forenede Kongerige