Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN TIL ABBEY ROAD INSTITUTE.

Abbey Road Institute er træningspladsen for den næste generation af musikproducenter og lydingeniører.

Ved at udnytte den ekspertise og innovation, der er skabt på Abbey Road Studios og samarbejde med eksperter i industrien, underviser vi et fagligt etårigt avanceret diplom inden for musikproduktion og lydteknik.

Vi arbejder tæt sammen med ingeniører og producenter for at skabe en bred, hands-on og cutting-edge læseplan. Dette forbereder vores studerende til at starte en karriere i musikbranchen, så unik som de er. Hvad forener vores elever og hold er en kærlighed til musik og en passion for at skabe.

BRUG DIN MUSIKPRODUKTION OG LYDEKONSURENT MED OSS.

Vores elever lærer fra kreative forkant producenter, tekniske eksperter, forretningsfolk og etablerede og erfarne navne på tværs af musikbranchen. At vælge at studere på Abbey Road Institute er en livsskiftende beslutning og en gang i en levetid oplevelse.

Vores kandidater er fremtiden for musik og optagelsesbranchen.

A LOOK INSIDE OUR STUDIO

Vores flagskibsskole, Abbey Road Institute London, baseret på Abbey Road Studios i North West London, lanceret i september 2015. Skolen er integreret i Abbey Road Studios-bygningen og tilbyder vores studerende et dedikeret undervisningsrum og skræddersyet studieplads til arbejde i 7 dage om ugen. Vi er stolte over at være vært for vores skole i et dynamisk undervisningsrum, der understøtter alle områder af kurset. Du arbejder med toppen af ​​sortimentet, branchestandardudstyr i vores professionelle studier.

Oversigt over rummet

I løbet af kurset har du adgang til både vores undervisnings- og forretningsstudier i forskellige faser afhængigt af de moduler du arbejder på. Vores specialbyggede faciliteter omfatter et levende optagelsesrum og professionelt standard kontrolrum, to produktionsrum, et blanderum og et foredragsrum med individuelle arbejdsstationer.

Studerende har adgang til instituttets studie både som led i den tidsplanerede undervisning samt uden for klassetiden for selvstændigt styret optagelse, produktion og blanding. Hver elev har adgang til en kraftig computer arbejdsstation til rådighed før, under og efter klassen.

Du kan starte dit projekt i studiet og fortsætte med at optage, redigere og blande i klasseværelset arbejdsstationer eller produktionssuiter eller blandesal. Abbey Road Institute studerende kan være sikre på at de lærer på det allerbedste industri standard udstyr i klasseværelset og studiet. Vores studier har et bredt udvalg af software og hardware, der muliggør forskellige hybridopsætninger, som både er praktiske og egnede til det moderne lydproduktionsmiljø.

Praktisk tid tildeles individuelt og fuldt tilsyn med vores kvalificerede medarbejdere. Praktiske sessioner kan bookes af studerende hver uge eller månedligt under institutets driftstimer. Der er ingen grænse for, hvor meget praktisk tid en studerende kan bestille under hans / hendes kursus, med forbehold for tilgængelighed.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

Abbey Road Institute

Den Advanced Diploma i Music Production and Sound Engineering er designet af branchen for branchen og omfatter en krævende teknik, musikproduktion og business pensum. Vi ... [+]

En lyd kursus 80 år undervejs. Lær af mestrene.

Den Advanced Diploma i Music Production and Sound Engineering er designet af branchen for branchen og omfatter en krævende teknik, musikproduktion og business pensum. Vi har en læreplads tilgang til træning, hvor praktisk, "hands-on" færdigheder udvikles og understøttes af relevant teori leveret af branchefolk.

Ved hjælp af en unik undervisningsmetode kaldet Progressive Kontinuerlig læring (PCL) vi bryde moduler ned i korte emner og levere dem i en progressiv logisk måde, der kombinerer teori og praksis. Dette adskiller sig fra mere traditionelle stilarter undervisning, hvor programmer er leveret via selvstændige, isolerede moduler.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk