Abbey College Manchester

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi er en non-selektiv, co-uddannelse, selvstændig skole i hjertet af Manchester centrum. De fleste af vores 220 elever studerer A-niveauer, GCSEs eller på vores International Foundation Programme. I vores venlige, sikker, støttende miljø studerende opnå deres mål og med held gå videre til deres valgte universitet. Vi tilbyder en unik alternativ til traditionelle skoler med fleksible programmer og personlig læring og samtidig opretholde en stærk akademisk etos.

Vores historie

Abbey College Manchester blev grundlagt i 1990 og er en del af Alpha Plus gruppen af ​​uafhængige skoler og gymnasier.

Abbey College Manchester er nu fejrer sit 25 års jubilæum i 2015 og har et udviklet et stærkt omdømme lokalt, nationalt og internationalt for undervisning af høj kvalitet, små klassestørrelser og en stærk tutor support system.

En række kurser, der passer behovene i de enkelte studerende tilbydes: To År A-niveauer; Et År Intensiv generobre A-niveauer; Et år Forretning BTEC; Et og to år International Foundation programmer (Business and Engineering) og et år GCSEs.

Skolen er beliggende i et moderne fem etagers bygning i hjertet af Manchester centrum. Alle klasseværelser, suiter og laboratorier er veludstyrede og ressourcer, og give en undervisning og læring miljø til at hjælpe eleverne opfylde deres forhåbninger.

Faciliteter

Abbey College Manchester har en række moderne udstyr og ressourcer til at hjælpe levere høj kvalitet undervisning til de studerende.

Alle vores klasseværelser gavn af state-of-the-art faciliteter, adgang til moderne teknologier, herunder interaktive whiteboards, bærbare computere og touch-skærme. Alle afdelinger er udstyret med specialiserede værelser og lærebøger til rådighed for alle kurser.

Eleverne har deres egen personlige computer login og adgang til den studerende delte drev, hvor undervisningsressourcer er gemt. Praktisk arbejde og efterforskning er central for undervisning i biologi, kemi og fysik, og så hvert emne der undervises i et moderne, fagspecifik laboratorium. Hvert værelse er udstyret til de højeste standarder og er godt rustet til at tillade levering af en bred vifte af eksperimenter og demonstrationer for at stimulere elevernes læring.

Kreativitet blomstrer i kollegiet med Kunst & Design og Fotografi undervist i dedikerede, veludstyrede værelser. Eleverne opfordres til at udtrykke sig ved hjælp af teknikker, der spænder fra 3D-modellering, tekstiler, skulptur og fotografi samt konventionelle maleri og tegning. Der er også et mørkt rum, hvor billeder kan forbedres og udvikles af de studerende. En stor undersøgelse center er til rådighed som en tavs og overvåget undersøgelsesområdet. Her kan eleverne bruge deres egne eller college laptops for personligt arbejde. Der er trådløs forbindelse til rådighed her og omkring kollegiet.

Undervisning og læring

Undervisning og læring er stringent, mens at være kreativ og lydhør over for enkelte studerendes behov.

Små klasser

Vi mener, at små klasser og undervisning af høj kvalitet er nøglen til succes. Denne fremgangsmåde er meget personlig og betyder, at de studerende er fokuseret på deres studier og får masser af opmærksomhed fra lærere til at maksimere resultater og opfylde potentiale. Sideløbende små klassestørrelser vi skabe et venligt miljø ved at have en ikke ensartet politik og skabe relationer, hvor alle er på fornavn.

Ekspert lærere

Vores engagerede lærere har et glimrende kendskab til deres fag og specifikationerne og som eksaminatorer for de store undersøgelse boards de er godt positioneret til at tilbyde vejledning og støtte til at udvikle eksamen teknik. Lærere nedbryde emner i håndterbare sektioner så eleverne kan arbejde lettere i retning af de kvaliteter, de har brug for. Studerende er forberedt grundigt til offentlige undersøgelser og gain vigtige undersøgelse færdigheder.

At studere i kollegiet

Alle studerende har skemalagt, superviseret undersøgelse indbygget i deres programmer. I vores studiecenter studerende arbejder stille og roligt, og det bygger en kultur af koncentration og respekt for læringsbehov andre.

Vurdering og overvågning

Små klasser betyder lærerne kan bruge mere tid vurdere den enkelte studerendes arbejde og give mundtlig og skriftlig feedback på en 12:59 grundlag. Lærere vurderer studerende indsats og opnåelse ofte. Rapporterne sendes hjem hver halvdel sigt og omfatter skriftlige bemærkninger og data for fremmøde, akademiske resultater og studerende indsats både i klasseværelset og i deres egen tid. Elever og lærere reflektere over aktuelle arbejde og hæve standarderne ved at aftale mål på områder som faglig viden, time management, revision teknikker og fremskridt på kurser. Dette vil til gengæld bygger tillid og rejser standarder.

Deltagelse

Fremmøde overvåges gennem daglig registrering og ved starten af ​​hver lektion. Forældre / værger bliver kontaktet, hvis en studerende ikke er til stede i klassen.

Placeringer

Manchester

Abbey College Manchester

Address
5-7 Cheapside
Off King Street

M2 4WG Manchester, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 161 817 2700