Læs den officielle beskrivelse

Vi er en non-selektiv, co-uddannelse, selvstændig skole i hjertet af Manchester centrum. De fleste af vores 220 elever studerer A-niveauer, GCSEs eller på vores International Foundation Programme. I vores venlige, sikker, støttende miljø studerende opnå deres mål og med held gå videre til deres valgte universitet. Vi tilbyder en unik alternativ til traditionelle skoler med fleksible programmer og personlig læring og samtidig opretholde en stærk akademisk etos.

Vores historie

Abbey College Manchester blev grundlagt i 1990 og er en del af Alpha Plus gruppen af ​​uafhængige skoler og gymnasier.

Abbey College Manchester er nu fejrer sit 25 års jubilæum i 2015 og har et udviklet et stærkt omdømme lokalt, nationalt og internationalt for undervisning af høj kvalitet, små klassestørrelser og en stærk tutor support system.

En række kurser, der passer behovene i de enkelte studerende tilbydes: To År A-niveauer; Et År Intensiv generobre A-niveauer; Et år Forretning BTEC; Et og to år International Foundation programmer (Business and Engineering) og et år GCSEs.

Skolen er beliggende i et moderne fem etagers bygning i hjertet af Manchester centrum. Alle klasseværelser, suiter og laboratorier er veludstyrede og ressourcer, og give en undervisning og læring miljø til at hjælpe eleverne opfylde deres forhåbninger.

Faciliteter

Abbey College Manchester har en række moderne udstyr og ressourcer til at hjælpe levere høj kvalitet undervisning til de studerende.

Alle vores klasseværelser gavn af state-of-the-art faciliteter, adgang til moderne teknologier, herunder interaktive whiteboards, bærbare computere og touch-skærme. Alle afdelinger er udstyret med specialiserede værelser og lærebøger til rådighed for alle kurser.

Eleverne har deres egen personlige computer login og adgang til den studerende delte drev, hvor undervisningsressourcer er gemt. Praktisk arbejde og efterforskning er central for undervisning i biologi, kemi og fysik, og så hvert emne der undervises i et moderne, fagspecifik laboratorium. Hvert værelse er udstyret til de højeste standarder og er godt rustet til at tillade levering af en bred vifte af eksperimenter og demonstrationer for at stimulere elevernes læring.

Kreativitet blomstrer i kollegiet med Kunst & Design og Fotografi undervist i dedikerede, veludstyrede værelser. Eleverne opfordres til at udtrykke sig ved hjælp af teknikker, der spænder fra 3D-modellering, tekstiler, skulptur og fotografi samt konventionelle maleri og tegning. Der er også et mørkt rum, hvor billeder kan forbedres og udvikles af de studerende. En stor undersøgelse center er til rådighed som en tavs og overvåget undersøgelsesområdet. Her kan eleverne bruge deres egne eller college laptops for personligt arbejde. Der er trådløs forbindelse til rådighed her og omkring kollegiet.

Undervisning og læring

Undervisning og læring er stringent, mens at være kreativ og lydhør over for enkelte studerendes behov.

Små klasser

Vi mener, at små klasser og undervisning af høj kvalitet er nøglen til succes. Denne fremgangsmåde er meget personlig og betyder, at de studerende er fokuseret på deres studier og får masser af opmærksomhed fra lærere til at maksimere resultater og opfylde potentiale. Sideløbende små klassestørrelser vi skabe et venligt miljø ved at have en ikke ensartet politik og skabe relationer, hvor alle er på fornavn.

Ekspert lærere

Vores engagerede lærere har et glimrende kendskab til deres fag og specifikationerne og som eksaminatorer for de store undersøgelse boards de er godt positioneret til at tilbyde vejledning og støtte til at udvikle eksamen teknik. Lærere nedbryde emner i håndterbare sektioner så eleverne kan arbejde lettere i retning af de kvaliteter, de har brug for. Studerende er forberedt grundigt til offentlige undersøgelser og gain vigtige undersøgelse færdigheder.

At studere i kollegiet

Alle studerende har skemalagt, superviseret undersøgelse indbygget i deres programmer. I vores studiecenter studerende arbejder stille og roligt, og det bygger en kultur af koncentration og respekt for læringsbehov andre.

Vurdering og overvågning

Små klasser betyder lærerne kan bruge mere tid vurdere den enkelte studerendes arbejde og give mundtlig og skriftlig feedback på en 12:59 grundlag. Lærere vurderer studerende indsats og opnåelse ofte. Rapporterne sendes hjem hver halvdel sigt og omfatter skriftlige bemærkninger og data for fremmøde, akademiske resultater og studerende indsats både i klasseværelset og i deres egen tid. Elever og lærere reflektere over aktuelle arbejde og hæve standarderne ved at aftale mål på områder som faglig viden, time management, revision teknikker og fremskridt på kurser. Dette vil til gengæld bygger tillid og rejser standarder.

Deltagelse

Fremmøde overvåges gennem daglig registrering og ved starten af ​​hver lektion. Forældre / værger bliver kontaktet, hvis en studerende ikke er til stede i klassen.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

A-levels

Abbey College Manchester

Der er over 130 elever i sjette form, er de fleste af dem at tage tre eller fire A-niveauer på en toårig program for AS og A2. Tilmelding er afhængig af tilfredsstillende ... [+]

Der er over 130 elever i sjette form, er de fleste af dem at tage tre eller fire A-niveauer på en toårig program for AS og A2. Tilmelding er afhængig af tilfredsstillende GCSE kvaliteter normalt herunder en række A *, A, B og C kvaliteter sammen med en god reference fra den tidligere skole.

Hvis du har studeret som niveauer andre steder og ønsker at slutte sig til os for A2 Niveauer, vil vi give vores bedste råd om, hvilke kurser at tage. Nogle gange kan det være nødvendigt at overføre undersøgelse boards. Dette er normalt en nem opgave, og vi kan rådgive dig yderligere om dette emne. Skolen har erfaring med held muliggør elevernes overgang til den øverste sjette år.

... [-]
Det Forenede Kongerige Manchester
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Certificate

Abbey College Manchester

Skolen tilbyder en unik og meget succes året GCSE program for studerende, der ønsker at overføre midt GCSE i år 11. Studerende er i stand til at tage op til 6 fag og kurs ... [+]

Skolen tilbyder en unik og meget succes året GCSE program for studerende, der ønsker at overføre midt GCSE i år 11. Studerende er i stand til at tage op til 6 fag og kurset er leveret i sin helhed i et år. Det forventes, at under normale omstændigheder studerende vil være fyldt 16 eller under den 1. september i det år eller foreslåede undersøgelse.

Eleverne har en base og en dedikeret og erfaren leder af året at overvåge en vellykket gennemførelse af kurset. Studerende af lovpligtige skolealderen har skemalagt Personal, social- og sundhedsuddannelser (PSHE) og sport.

Efter at have afsluttet deres GCSEs er mange studerende inviteres til at deltage i vores to årige A Level programmer.... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Foundation Year

Abbey College Manchester

Dette er en fuld tid kursus designet til at forberede internationale studerende til direkte adgang til de fleste britiske universiteter. Disse universiteter bl.a. Bristol ... [+]

Dette er en fuld tid kursus designet til at forberede internationale studerende til direkte adgang til de fleste britiske universiteter. Disse universiteter bl.a. Bristol, Bath, Manchester, Sheffield, Leeds, Birmingham, Aston, Nottingham, York, Southampton, University College London, Salford og Queen Mary. Det er normalt leveres over et år. Men det kan også blive gennemført i løbet af 18 måneder eller to år for de studerende, der ville passe et langsommere tempo eller ikke studeret på hvad der svarer til niveau 3 (dvs. A-niveau) før.

Det er fuldt akkrediteret af NCFE i overensstemmelse med UK Visa Immigration (UKVI) krav.

Veje

Studerende har et valg af fire veje, som hver omfatter Core Skills og Pathway Specifikke moduler:... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Abbey College Manchester

Engelsk er det primære globale sprog af erhvervslivet, den akademiske verden og internationale relationer, det er den globale lingua franca. En kurser på Abbey College Ca ... [+]

Hvad er Akademisk engelsk?

Engelsk er det primære globale sprog af erhvervslivet, den akademiske verden og internationale relationer, det er den globale lingua franca. En kurser på Abbey College Cambridge og i hele Storbritannien bliver undervist på engelsk, vil det også være undervisningssproget for de uddannelser, som du vil gå på at studere på universitetet.

Hvorfor studere Akademisk engelsk?

Mens de overordnede fordele at beherske det engelske sprog bringer er enorme, hvis dit primære mål er at blive accepteret i din valgte universitet i Storbritannien eller et andet engelsktalende land, vil du blive forpligtet til at godtgøre et bestemt niveau af færdigheder i engelsk. Dette er normalt påvises ved en score på en anerkendt engelsk test, såsom IELTS.... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

Abbey College Manchester - The Gold Standard in Education