Abbey College Cambridge

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Over 300 studerende fra 30 lande studerer med os. De er forenet med én ambition: at indtaste en af ​​de bedste universiteter i Storbritannien. Vores studerende, der arbejder sammen med vores velkvalificerede, professionelt personale, danner et kollegium samfund, der er dedikeret til fremragende præstation for alle.

Vores studerende taler om kollegiet som værende ligesom en familie. Fra dag ét, de er lavet til at føle sig meget velkommen, både i og uden for undervisningen. I vores indkvartering de få nye venner og trives i et virkelig rummeligt internationalt miljø.

Vores studerende 'track record taler for sig selv, og deres resultater har etableret vores college som en af ​​de allerbedste i Storbritannien. I 2015 vores A niveau studerende opnået en A / B pass sats på 82% og endnu mere fantastisk, en A -A pass sats på 61%.

Vores beliggenhed i byen Cambridge er en fusion af hverdagen og det ekstraordinære. Det er en by, der har formet vores historie og fortsætter med at sætte sit præg på vores fremtid.

Vores historie

Siden vores grundlæggelse i 1994 Abbey College Cambridge er blevet en af ​​de bedste gymnasierne for internationale studerende i Storbritannien.

Vi har udviklet og vedligeholdt en fremragende rekord af akademisk succes. Vores elevers særlige Et niveau pass satser betyder, at vi har været konsekvent placeret i toppen af ​​college liga tabeller siden 1997.

Vores kollegium samfund er vokset betydeligt i løbet af denne tid, og vi har nu 340 elever fra over 30 lande, der bliver undervist og støttet af 90 medarbejdere.

I løbet af denne vækst vores pædagogiske etos har været meget klar: fremragende præstation for alle. Vores pædagogiske tilbud har ændret sig siden 1994, fra at blive oprindeligt designet til A-niveau generobrede elever til nu at være en GCSE, Foundation og A-niveau kollegium med speciale i at opfylde behovet for internationale studerende.

Vores kollegium er udpeget som værende en "Outstanding School" af den britiske skole inspektorat, OFSTED, som et resultat af at opnå den højeste kvalitet i alle 12 vurderinger på undervisning og boarding kvalitet i kollegiet.

I juli 2016 foretog vi en ny fase i vores udvikling ved at flytte til et nyt enkelt sted, formål bygget campus. Vores nye college campus er tegnet af de ansatte i Abbey College Cambridge til at passe perfekt behovene hos vores elever.

Abbey College Cambridge er en bestanddel kollegium af Abbey DLD gruppen af ​​gymnasier, som igen er en del af Alpha Plus Group.

Overnatning

Siden september 2016 Fuld Board værelser vil være til rådighed på stedet på vores nye campus. Denne boarding indkvartering vil blive kendt som 'Abbey House ", og det vil supplere vores eksisterende overnatningsmuligheder bestemmelse.

Nøglefunktioner i vores Abbey House overnatningsmuligheder inkluderer:

120 Rummelige ensuite enkeltværelser til elever i alderen 13 + Sund og lækker morgenmad, frokost og middag måltider serveres i vores på campus kantine, med et bredt udvalg af måltid indstillinger På campus kaffe og snack bar Ofsted 'Enestående' vurderet bestemmelse boarding Wifi adgang i hele (inkluderet i boliglejen) Udpegede mandlige og kvindelige bolig gulve Fælles værelser og kommunale områder med tekøkken På stedet sikkerhed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen Nøglekort adgang betyder, at bolig gulve kun kan tilgås af studerende, der bor i dem

College Life

Vores studerende får de allerbedste faglige resultater. Vi opnår dette gennem strenge, men uformel undervisning, små klassestørrelser, hyppige test og ekspert lærere, der sætter interesser hver af vores studerende i centrum for alt, hvad de gør.

Vi mener, at de studerende, uanset alder, opnå store ting gennem deres egen intelligens, fantasi og initiativ. Men vi mener også, at vores rolle er at skabe de strukturer, hvor dette kan ske.

Vores studerende nå deres fremragende resultater, fordi vores lærere bekymrer sig om deres velfærd og fremskridt. De hjælper dem med at udvikle selvtillid og disciplin og motivation nødvendigt at konvertere deres indsats til resultater.

Personlige Underviserne overvåge akademiske fremskridt; de opfylder de studerende under deres pleje hver uge.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Foundation Year » Se Preparatory Year » Se Certificates » Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

GCSE kursus

på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Cambridge

Vores Abbey College Cambridge GCSE program undervises over perioder på et år, to år, og fra januar 2017 halvandet år. Vores studerendes GCSE resultater rangerer konsekvent langt over gennemsnittet Storbritannien. [+]

Vores Abbey College Cambridge GCSE program undervises over perioder på et år, to år, og fra januar 2017 halvandet år. Vores studerendes GCSE resultater rangerer konsekvent langt over gennemsnittet Storbritannien.

GCSEs repræsenterer det første skridt på vej mod en britisk universitet. Vores et og to år GCSE kurser både starter i september. Vores atten måneder GCSE kursus vil begynde i januar 2017.

To År GCSE Kurser

kunst og design biologi erhvervslivet undersøgelser kemi økonomi English Language (1. eller 2. sprog) historie matematik Fysik

Antal forsøgspersoner

Studerende studerer syv obligatoriske GCSE fag, Biologi, Business Studies, kemi, økonomi, engelsk sprog, matematik og fysik, og skal vælge en ottende emne fra enten Kunst & Design eller historie.... [-]


Foundation Year

International Foundation program

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Cambridge

Vi tilbyder de studerende tre Foundation Pathways at forberede dem til at studere på britiske universiteter. På alle 3 veje studerende komplet Core Færdigheder moduler i matematik, informationsteknologi, Præsentation & forskning færdigheder, og engelsk til akademiske formål. [+]

Vi tilbyder de studerende tre Foundation Pathways at forberede dem til at studere på britiske universiteter.

På alle 3 veje studerende komplet Core Færdigheder moduler i matematik, informationsteknologi, Præsentation & forskning færdigheder, og engelsk til akademiske formål.

Alle tre veje er designet til at give de studerende en grundig grundstødning i de centrale begreber og teorier, de vil mødes i løbet af deres universitetsstudier.

Vores Forretning, Økonomi og Regnskab fundament vej dækker regnskabs-, business undersøgelser, økonomi og matematik for erhvervslivet. Du vil udvikle en kritisk forståelse af organisationer, markeder, konkurrence og merværdi. Typiske universitetskurser adgang via denne vej omfatter Finansiering og Regnskab, Økonomi, Business Management, International Business, Banking og Marketing.... [-]


Kursus

Akademisk engelsk

på universitet Fuldtid Deltid August 2019 Det Forenede Kongerige Cambridge

Vi tilbyder en vifte af Akademisk engelsk kurser baseret på elevernes individuelle behov og ønsker. [+]

Vi tilbyder en vifte af Akademisk engelsk kurser baseret på elevernes individuelle behov og ønsker.

Hvad er Akademisk engelsk?

Engelsk er det primære globale sprog af erhvervslivet, den akademiske verden og internationale relationer, det er den globale lingua franca. En kurser på Abbey College Cambridge og i hele Storbritannien bliver undervist på engelsk, vil det også være undervisningssproget for de uddannelser, som du vil gå på at studere på universitetet.

Hvorfor studere Akademisk engelsk?

Mens de overordnede fordele at beherske det engelske sprog bringer er enorme, hvis dit primære mål er at blive accepteret i din valgte universitet i Storbritannien eller et andet engelsktalende land, vil du blive forpligtet til at godtgøre et bestemt niveau af færdigheder i engelsk. Dette er normalt påvises ved en score på en anerkendt engelsk test, såsom IELTS.... [-]


Preparatory Year

A-niveau kursus

på universitet Fuldtid 18 - 24 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Cambridge

Vores A-niveau kurser bliver undervist over 18 måneder eller to år. De to års kursus starter i september og 18 måneders kursus starter i januar. Studerende tager fire fag på deres første år og tre eller fire fag på deres andet år. [+]

Vores A-niveau kurser bliver undervist over 18 måneder eller to år. De to års kursus starter i september og 18 måneders kursus starter i januar. Studerende tager fire fag på deres første år og tre eller fire fag på deres andet år. Studerende med IELTS (eller tilsvarende) på under 6,5 vil også studere engelsk til akademiske formål i løbet af deres første år i A-niveau undersøgelse.

EMNER:

kunst og design biologi erhvervslivet undersøgelser kemi økonomi Engelsk litteratur historie Matematik og yderligere matematik Moderne fremmedsprog psykologi

A-niveau Adgangskrav

Kursus Start Dato og Længde: september (2 år), Januar (18 måneder) Engelsk Niveau (minimum): IELTS 5,5 (eller tilsvarende) Alder: 16 - 19 år på posten Kvalifikationer: 5 GCSE passerer i lønklasse C, eller tilsvarende ... [-]

Videoer

Why study at Abbey College Cambridge?