Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge Able Manchester:

Opret en skræddersyet engelsk kursus!

ABLE Manchester tilbyder en unik tilgang til engelsk udvikling ved at tilbyde alle studerende mulighed for at skabe en skræddersyet kursus, som giver dem mulighed for at opfylde deres læringsmål, om de være professionelle, personlige eller faglige.

Tilføj mig på skype til at diskutere starter i dag: skype: alicja_golub

-Affordable Kurser-

ABLE Manchester er forpligtet til at give de studerende ikke kun fremragende sprogundervisning, men også værdi for pengene, hvorfor vi har en klar prisstruktur og særdeles overkommelige priser startende fra £ 5 for en time. Hver studerende har mulighed for at skabe en skræddersyet kursus, som giver dem mulighed for at opfylde deres læringsmål.

-Experienced, Professionel Tutors-

ABLE Manchester er forpligtet til at give de studerende ikke kun fremragende sprogundervisning, men også værdi for pengene, hvorfor vi har en klar prisstruktur og særdeles overkommelige priser startende fra £ 5 for en time.

Studerende fortæller:

"Tilgangen på ABLE Manchester er fantastisk - i den korte tid jeg var på skolen, jeg var i stand til at forbedre min samlede engelskkundskaber, mens virkelig bygger på min Business English." -Robert Chojecki "Ved at kombinere KUNNE Manchesters kurser sammen jeg var i stand til at nå mit mål om at opnå en Band 7 i IELTS hurtigere end jeg nogensinde troede muligt. "-Diego Natali

Engelsk sprogkurser i Manchester City Centre:

Hver studerende har mulighed for at skabe en skræddersyet kursus, som giver dem mulighed for at opfylde deres læringsmål.

Manchester har det hele, og det er langt billigere end at leve i London! To verdensklasse fodboldklubber, tre udestående universiteter, centrum for den industrielle revolution, nogle af de bedste britiske bands gennem tiderne, fabelagtige shopping, uforglemmelige natteliv, fantastiske restauranter og en helt unik blanding af moderne og gotisk arkitektur. Easy Transport Manchester er en kompakt by, som gør at omgå nemt med en af ​​de bedste offentlige transport i Storbritannien.

En Multikulturel Capital Manchester er en af ​​de hyggeligste byer i Storbritannien, som kombinerer det nordlige charme med en levende multikulturel atmosfære. En fantastisk beliggenhed i England Manchester placering betyder, at større byer og attraktioner - Liverpool, Leeds, York, North Wales og Lake District er mindre end en time og en halv væk, hvilket gør dagsture og weekend besøg let og enkel.

Minutter væk fra lufthavnen links Manchester Lufthavn er kun 20 minutters togrejse fra byens centrum og Liverpool Lufthavn ligger mindre end en time væk.

ABLE Manchester kan arrangere en række indkvartering der passer til dine behov og budget!

Homestay

Dette er en fantastisk mulighed for at opleve livet i en rigtig engelsk familie. At leve med en engelsk familie betyder, at du kan have en ægte engelsk nedsænkning erfaring som du får chancen for at øve dine sprogfærdigheder med modersmål uden for klassen.

Alle vores homestay familier er fuldt undersøgt og skal bestå en omfattende interview proces. Hos ABLE Manchester vi kun bruge værtsfamilier, der har masser af erfaring hosting internationale studerende. Vi bruger en masse tid matcher de studerende med den rigtige værtsfamilie for at sikre de studerende har den bedste mulige ophold.

Homestay er opdelt i to kategorier - standard og udøvende - og er tilgængelig på en fuld eller halvpension.

Student Residence

Dette er ideelt for dem, der ønsker at leve i et ungt og dynamisk miljø med andre studerende. Vores kollegier ligger tæt på byens centrum, så det er let at komme til skolen. Denne type indkvartering tilbyder fremragende værdi for pengene, som de studerende er tæt på masser af faciliteter og kan spare på transportomkostningerne.

Student boliger er ideelle for folk, der ønsker at have en vis frihed, som du kan komme og gå som du vil og har også mulighed for at lave mad til dig selv. Bor i en bolig er perfekt til folk, der elsker at socialisere, da du typisk vil leve med 5-6 andre mennesker og meget ofte de vil være fra hele verden, så du bor i en virkelig international indstilling!

Student boliger har eget soveværelse med en-suite badeværelse og fælles køkken og stue.

Studerende Lejlighed

ABLE Manchester er den eneste engelske sprog akademi i Manchester for at kunne tilbyde sine elever eksklusiv brug af en studerende lejlighed. Lejligheden ligger 20 minutter væk fra skolen og indeholder tre soveværelser med dobbeltsenge med fælles badeværelse og køkkenfaciliteter. Nyligt renoveret, lejligheden er en yderst overkommelig mulighed for studerende, der kommer for at studere på ABLE Manchester.

Denne lejlighed er kun besat af ABLE Manchester studerende, så du kan komme til at kende dine samboer, før du ankommer - vi også forsøge at holde en blanding af nationaliteter i lejligheden, så du kan taler kun engelsk derhjemme. Dette er ideelt for folk, der er på udkig efter en billig løsning, men ønsker sikkerhed for at leje fra en pålidelig kilde. Lejligheden er ejet af ABLE Manchester, så kan lejes på både en langsigtet og kortsigtet grundlag.

Private Rentals

Hvis du planlægger at bo i Manchester i en længere periode (dvs. over seks måneder), eller hvis du ønsker at leve med en ven eller partner, så en privat leje kunne være svaret. Der er masser af muligheder, der passer til alle krav og budgetter. ABLE Manchester kan hjælpe og rådgive dem, der ønsker at leje et hus eller lejlighed via en privat udlejer. Bare underrette os, når reservationen. Hoteller og vandrerhjem Som en større by, er der en række hoteller og hostels rådighed på både en lang og kort basis sigt. I Manchester centrum er der et bredt udvalg af hoteller, der passer til alle - luksus, business og budget, og vi er mere end glade for at rådgive og booke dit hotelophold som en del af dit studie pakke. Der er en stor hostel tæt på den skole, hvor private værelser og senge i sovesale kan lejes for kortere perioder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

ABLE English Language School in Manchester UK

Byg klasser på ABLE er designet til at give studerende mulighed for at udvikle deres færdigheder i specifikke områder af sproget. Disse klasser fokus på enten en enkelt f ... [+]

Byg klasser på ABLE er designet til at give studerende mulighed for at udvikle deres færdigheder i specifikke områder af sproget. Disse klasser fokus på enten en enkelt færdighed eller et enkelt område af sproget, så de studerende kan udmærke sig i disse områder. Byg klasser er fantastisk for dem, der søger større forståelse for et bestemt område, eller som har et specifikt krav for at lære engelsk. Tilføj mig på skype til at diskutere starter i dag: alicja_golub Byg klasser er det perfekte supplement til enhver Opnå eller Lær kursus. Byg klasser omfatter: Byg Skrivning, Build Læsning og ordforråd, Build Flydende, Build Grammatik og Build Business.

Hvor lang tid skal jeg til at studere for at lære engelsk? ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
ABLE English Language School in Manchester UK

Excel klasser på ABLE er 1-1 klasser, hvor eleverne kan tilbringe tid på at arbejde med deres personlige træner til at nå deres specifikke mål - klasser kan fokusere på e ... [+]

Excel klasser på ABLE er 1-1 klasser, hvor eleverne kan tilbringe tid på at arbejde med deres personlige træner til at nå deres specifikke mål - klasser kan fokusere på eksamen praksis, engelsk for Business eller universitetet, eller General engelsk evne. En-til-One klasser er ideelle for dem, der søger efter resultater hurtigt! Udgifterne en på én gang med læreren betyder, at hele fokus i klassen handler om at opnå den studerendes mål på kortest mulig tid.

Tilføj mig på skype til at diskutere starter i dag: alicja_golub Hvor lang tid skal jeg til at studere for at lære engelsk?

Dette afhænger af det niveau, du starter på, hvad dit modersmål er, og hvor hårdt du arbejder! En nybegynder kan normalt nå en stærk mellemliggende niveau i 9-12 måneder. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
ABLE English Language School in Manchester UK

ABLE mest populære kursus fokuserer på alle de centrale færdigheder eleverne har brug for at bruge engelsk effektivt i en virkelig verden indstilling. En kommunikative le ... [+]

ABLE mest populære kursus fokuserer på alle de centrale færdigheder eleverne har brug for at bruge engelsk effektivt i en virkelig verden indstilling. Tilføj mig på skype til at diskutere starter i dag: alicja_golub En kommunikative lektion med fokus på de fire centrale færdigheder; tale, lytte, læse og skrive. Formålet med dette kursus er for de studerende at være i stand til at kommunikere på en flydende, naturlig stil.

Hvor lang tid skal jeg til at studere for at lære engelsk?

Dette afhænger af det niveau, du starter på, hvad dit modersmål er, og hvor hårdt du arbejder! En nybegynder kan normalt nå en stærk mellemliggende niveau i 9-12 måneder. ... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
ABLE English Language School in Manchester UK

Opnå kurser på ABLE fokus på de færdigheder og teknikker, der er nødvendige for at opnå den lønklasse, du ønsker og fortjener. ABLE s trænere er eksamen specialister med ... [+]

Engelsk Sprog opnå eksamen Succes Opnå kurser på ABLE fokus på de færdigheder og teknikker, der er nødvendige for at opnå den lønklasse, du ønsker og fortjener. ABLE s trænere er eksamen specialister med fremragende track records, der vil lære dig de tips og tricks du har brug for at maksimere dit præg. Exam klasser omfatter: IELTS - (Akademisk / General), FCE, CAE, CPE, KET, PET

Tilføj mig på skype til at diskutere starter i dag: alicja_golub

l = Lære sproget: ABLE mest populære kursus fokuserer på alle de centrale færdigheder eleverne har brug for at bruge engelsk effektivt i en virkelig verden indstilling.

Kurser

Hvor lang tid skal jeg til at studere for at lære engelsk?... [-]

Det Forenede Kongerige Manchester
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk