​Bradford Dance Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Bradford Dance Centre

Bradford Dance Centre ligger i hjertet af Bradford centrum. Det blev oprettet i 2015 for at levere en professionel, dedikeret dance plads og kreativ hub for befolkningen i Bradford og de omkringliggende områder. Vores mødested og dansestudier åbner for publikum i august 2015.

De primære mål for Bradford Dance Center skal rykke, opmuntre, fremme og lette læring, undervisning, uddannelse og personlig udvikling i dans. Vi er forpligtet til at skabe muligheder i dans for alle medlemmer af samfundet, uanset alder, baggrund, erfaring eller evne. Bradford Dance Center tilbyder en række kurser og faglige udviklingsmuligheder for dans studerende, professionelle dans kunstnere og medlemmer af lokalsamfundet.

Bradford Dance Centre er et ikke-for-profit social virksomhed og en registreret UK uddannelse leverandør af nogle af Storbritanniens mest respekterede ordregivende organer.

Bradford Dance Centre er bekvemt placeret tæt på alle byens faciliteter og kun en kort gåtur fra tog- og busstationer i Bradford.

Faciliteter

Bradford Dance Centre har 4.500 kvadratfod dedikeret dance plads, med tre professionelle danseskoler, omklædningsfaciliteter, et tekøkken, kontor og mødelokale plads og et stort, åbent fælles receptionsområde, perfekt til uformelle sammenkomster og networking.

Vores dansestudier vil være til rådighed til at ansætte på timebasis i september 2015.

Placeringer

Bradford

Bradford

Address
114 Sunbridge Rd
BD1 2NE Bradford, England, Det Forenede Kongerige