esocaet Studies by CADFEM

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CADFEM esocaet fremmer karriere kvalifikationer inden for simulation gennem seminarer, online læring og universitetets kurser. Derfor er vores pædagogiske avancement muligheder giver dig mulighed for at styrke dine færdigheder for en bred vifte af CAE-ansvar, uanset simulation software, du bruger. Til dette formål, vi samarbejder med professorer og respekterede industri specialister, der bringer ekspertise fra en række forskellige universiteter og fagområder.

Ved at deltage i vores pædagogiske avancement muligheder har du chancen for at fremme din simulation ekspertise med den nyeste teknologi eller at udfylde eventuelle huller viden gennem vores seminarer. Vores program tilbud vil helt sikkert gavne kvaliteten af ​​dit arbejde, så du kan udføre med større effektivitet, kreativitet og innovation. Du har mulighed for at forbedre din karriere, hvilket igen vil påvirke din egen personlige velbefindende og tilfredshed på kort sigt, og i sidste ende påvirke dit liv positivt i det lange løb. Efter alt, du tilbringer en stor del af dit liv på arbejdspladsen.

Vores karriere-integreret uddannelsesmuligheder er desværre ikke gratis, men de er bestemt værd: vores deltagere har bekræftet, at investering af tid og penge har båret frugt!

Simulation Based Engineering / Computer Aided Engineering (CAE) Simulering baseret engineering er konsekvent brug af simulation i hele produktudviklingsprocessen - fra indledende analyse af de første koncept ideer til den løbende revision og forbedring af produktets egenskaber i forskellige stadier af udvikling, indtil optimering af maskinel behandling eller andre alternative undersøgelser. Brugen af ​​FEM (Finite Element-metoden) eller CFD (Computational Fluid Dynamics) begyndte for flere år siden, især i luft- og rumfartsindustrien, bilindustrien og i anlægsarbejder, så i dag er der etableret metoder i næsten alle industrisektorer samt i andre programmer som medicin. Aktuelle metoder gør det muligt at simulere hele systemer og undersøge komplette produkter i realistiske højtryks-scenarier på forhånd.

Simuleringer hjælpe os med at opnå en holistisk forståelse af produktet og besvare et centralt spørgsmål: Kan produktet opfylde, hvad det lovede til kunden?

Placeringer

Grafing

Address
Marktplatz 2,
Grafing b. München

85567 Grafing, Bayern, Tyskland