dBs Music Berlin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Musikindustrien er stadigt skiftende og når de overvejer mulighederne for din uddannelse, hvad er mere vigtigt end at sikre det giver dig en fordel? Når vi beskriver dB Music Berlin som "ingen almindelig skole" vi taler om netop det. Samfundet, placeringen, faciliteterne, kvaliteten af ​​undervisningen, den kompromisløse støtte ... det hele kommer sammen for at være et eksempel på lidenskab i gang. Det betyder ikke alene er der intens glæde i alt hvad vi gør sammen, men også, at vi sammen vil demonstrere, hvordan lidenskab er nøglen til succes.

Oversigt

Vores nyrenoverede state-of-the-art faciliteter her i Berlin er blot nogle få år. Men vi er ved at opbygge off arven fra vores institution, som har været i drift siden 1999 i Storbritannien. I 2013 åbnede vi dB Music Berlin at give vores studerende adgang til den forskelligartede og etablerede musikscene findes her. De mange forskellige denne scene kan overraske dig så godt! Mens den tyske hovedstad har en berømt affinitet for alle ting elektronisk, kan vi også sige, at det er en livsnyder med hensyn til at tilskynde til et bredt udvalg af genrer og scener.

Uanset om din undervisning afholdes i vores studier på den historiske Funkhaus eller i vores vigtigste uddannelsescenter i natlige bydel Friedrichshain, vil du få dine hænder på det nyeste gear i nogle inspirerende steder. Men hvad godt er teknologi uden nogle instruktion? Vores undervisere er branchens erfarne fagfolk er aktive i kunstscene. De vil give dig praktisk indsigt i, hvordan du bruger dine maskiner og dyrke dine egne evner effektivt i din karriere.

Hvis du er på udkig efter en omfattende introduktion til Music Production & Sound Engineering eller Electronic Music Production & Performance, vores etårige diplomuddannelser er perfekte. Disse er også en fantastisk måde at relancerer din mission som kunstner og tilbringe et spændende år i udlandet.

Hvis du søger en høj værdi akkrediteret grad, overveje vores (Hons) bachelor grader, som administreres gennem University of St Mark & ​​St John i England. Disse 3-årige eller 2-årige fast track-programmer er for dem, der ønsker at dykke dybt ind i begreber, teori, teknisk ekspertise og praksis.

Lær mere

Vil du se, hvad vi taler om? Tilmeld dig en af ​​vores Open Days på vores hjemmeside (dbsmusic.net) og komme møde os personligt.

Har du ikke en undskyldning for at komme til Berlin lige nu? Læs mere om den slags muligheder, du kunne have med dBs Musik Berlin ved at udforske vores profil her på bacheloruddannelsen. Eller nå ud til os i dag ved at sende os en e-mail: admissions@dbsmusic.net Vi ser frem til at høre fra dig!

Placeringer

Berlin

dBs Music Berlin

Address
Berlin, Berlin, Tyskland
Telefonnummer
+49 30 29009052