Læs den officielle beskrivelse

Universitet de nye tænkere.

Hvordan kan et universitet i udkanten af ​​frankiske Schweiz udvikle en appel, de begavede elever samt fremragende forskere tiltrækker?

Endegyldige svar er mange. Disse er for eksempel de stærke discipliner vores fakulteter eller profilfelter, vores strategisk udvalgte, tværfagligt fokus. De bundle de tværfaglige kompetencer universitetet og skabe synergier med stor innovative styrke. arbejder i disse områder, f.eks den bayerske Geoinstitut hvis ekspertise er anerkendt verden, vores forskning på Afrika, som fastsætter internationale standarder eller polymeren og kolloid forskning som drivkræfter for innovation af banebrydende materialer.

Endelig er der stadig vores familie Campus. Det er hjertet af universitetet og en kilde til inspiration. Her begynder venskaber, start samarbejder og antændende idéer, der gør vores universitet i fremtiden til en populær ThinkTank samfund. Hvis du har brug for mere plads til at tænke, kan du udvikle her.

Kvalitet, ikke kvantitet.

Hvem tænker internationalt, og handlinger, som det ikke er nok til at være en af ​​de mest populære universiteter i Bayern og for at opnå topstillinger i nationale undervisning og rankings forskning igen. Det er derfor, vi har sat os i 2020 tre overordnede udviklingsmål, skærpe konkurrencesituationen og selvstændig profil fra University of Bayreuth: ​

I fremragende udpegede discipliner og strategisk valgte profil felter Universitet Bayreuth giver internationalt konkurrencedygtige forskning tjenester og tilbyder de bedste undersøgelse betingelser.
The University of Bayreuth er en vedrørende vilkårene undersøgelsens og den studerende niveau til de første træning adresser i en national sammenligning.
The University of Bayreuth er en campus universitet medium størrelse, der bevidst positivt adskiller sig fra masse universiteter og de højeste kvalitetskrav.

Som en af ​​de yngste universiteter i Tyskland, vi bevæger tryg og sikker på spændingen mellem akademisk frihed, videnskabelige fremskridt og social ansvarlighed. Overensstemmelse med vores model har vi fokus på individuel opmærksomhed, høj ydeevne og forskningsmæssig uddannelse. Det tværfaglige fokus og innovativt samarbejde med mange afdelinger dominerer Bayreuth model.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:


University of Bayreuth

Fra 1. til 14. juli 2018 byder Bayreuth International Summer School (BISS) studerende fra hele verden velkommen til vores kurser på campus på University of Bayreuth . ... [+]

OversigtDeltag i Bayreuth International Summer School 2019!

Fra 1. til 14. juli 2019 byder Bayreuth International Summer School (BISS) studerende fra hele verden velkommen til vores kurser på campus på University of Bayreuth .

Organiseret af Campus-Akademie i samarbejde med International Office, tilbydes syv kurser med berømte nationale og internationale foredragsholdere.

Kurserne tilbydes i løbet af 2018 er:

ØkonomiAfrikanske studierFolkesundhedEnergiPolymer SciencePolymer ScienceInternational Comparative Law

Fakta i et nøddeskal

Ansøgning er mulig fra 15. januar til 30. april 2018.

priserPris for tidlig fugl: 840 € (indtil 28. februar 2018)Regelpris: 940 €... [-]
Tyskland Bayreuth
Kontakt skolen
Engelsk
15 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Universität Bayreuth
Address
University of Bayreuth 95440 Bayreuth Germany
Bayreuth, Bavaria, Tyskland
Hjemmeside
Telefonnummer
+49 921 550