Læs den officielle beskrivelse

Om os

Sproggalleriet leverer sprogkurser af høj kvalitet på en række steder verden over. Med skoler i London, Manchester, Birmingham, Berlin, Hannover, Vancouver og Toronto er vi stolte af vores internationalisme og vores interaktive tilgang til læringsprocessen. Alle vores faciliteter er bekvemt placeret i centrum af de byer, hvor de er placeret.

Vores små klassestørrelser forbedrer individuel læring, da du kan drage fordel af personlig opmærksomhed fra lærere. Den stærke følelse af fællesskab på hver skole betyder også, at du ikke har problemer med at bosætte sig i, hvilken destination du vælger.

Vores kurser

På Sproggalleriet kan du vælge mellem forskellige typer engelsk og tysk sprogkurser for voksne samt internationale sommerlejre for teenagere. Kombiner klasser for at gøre din sprogindlæring mere intensiv og drage fordel af vores fleksibilitet til at skifte fra en type sprogkursus til en anden for at passe til dine behov uden ekstra omkostninger.

Vores metode

Vores medarbejdere er dedikeret til at give dig den bedste læringserfaring muligt, så dine sprogkundskaber kan blomstre. Vores lærere tilskynder til positive interaktioner og hjælper sproget til at blive anden natur for dig. Der er også rådgivere, der hjælper dig med hvert eneste trin.

Vores lærere

Passionære, velforberedte og dynamiske - det er den bedste måde at beskrive vores lærere på. De har alle haft CELTA eller TESOL læreruddannelse, og mange har også, eller arbejder på en DELTA eller MA.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

Undergraduate Pathway

The Language Gallery in Germany

TLG Toronto tilbyder dig den store mulighed for at forberede akademisk liv i et engelsktalende miljø for både bachelor- og postgraduate-programmer i vores partneruniversi ... [+]

University Pathway Program

University Pathway Programmet er et præ-sessionskursus designet til internationale studerende, der planlægger at studere for en uddannelse på et universitet i Storbritannien, Canada eller Tyskland og skal opfylde sprogkravet i deres betingede tilbud.

Dette program hjælper dig med at:

Bliv bekendt med de relevante sprog- og studiekompetencer, der er nødvendige for akademiske institutionerUdvikle læring strategier kræves for universitetets livUdvikle de funktionelle færdigheder, der er nødvendige både inden for og uden for klasseværelsetAfvikle i et akademisk miljø, inden du begynder dine studierKursus kravNiveauer: A0 og derover (Afhængig af placering)Varighed: 8-58 uger **... [-]
Tyskland Berlin Hannover
Åben tilmelding
Engelsk,Tysk
Fuldtid
8 - 58 uger
på universitet
Læs mere på dansk