Summer School at Bauhaus University Weimar

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

header

Bauhaus SUMMER SCHOOL

... Er den internationale sommerprogram af Bauhaus-Universität Weimar

og tilbyder kurser i

  • Arkitektur | Urbanism
  • Art | Design
  • Engineering | Miljø
  • SPROG

Vælg fra vores mange sprog og specialiserede kurser!

... Er åben for potentielle studerende, bachelor og kandidatstuderende.

Hvert år omkring 400 deltagere fra 70 lande rundt om i verden skaber en unik interkulturel atmosfære. Være en del af oplevelsen og gøre venskaber, der vil vare hele livet!

... Er en stor mulighed for at få at vide, Bauhaus-Univerität Weimar

og oprette forbindelse til et internationalt netværk og udvide din kulturelle og akademiske horisont. Tag denne chance!

... Er en kilde til inspiration og en uforglemmelig oplevelse for livet.

Erfaringer, vil du gøre med at deltage i Bauhaus Summer School, vil give dig nye ideer og berige dit liv. Blive inspireret!

banner

Vil du vide mere? Oplev den forskelligartede program af kurser og arrangementer tilbydes på Bauhaus Summer School! Oplev skønheden i Weimar, byen Johann Wolfgang von Goethe og Bauhaus!

Tre flere gode grunde ...

1. DEN by Weimar

Weimar er en symbolsk by med en rig historie. Weimar kulturelle liv udfolder sig mellem Goethe & Schiller og Bauhaus, mellem Buchenwald Memorial og Schloss Ettersburg (kun tysk). Gennem sine utallige museer, fire biografer (kun tysk), den tyske National Theater (kun tysk) og dens mangfoldige performance og musik scene, Weimar tilbyder hundredvis af arrangementer hver måned.

Bauhaus Summer School forbindelse til disse muligheder og skaber et varieret program, som du kan skræddersy til dine interesser. Du kan deltage i mange af de begivenheder, til nedsat pris eller gratis med din Bauhaus Summer School ID.

banner

2. underviserne

Alle vores undervisere er erfarne, engagerede og professionelt uddannet og klar til at have det sjovt! Lær et sprog med en indfødt-højttaler instruktør eller afhente en specialitet emne på en anden måde, i en afslappet læringsmiljø, inspirerende udflugter, skovture i parken og en masse dans på de traditionelle Bauhaus Summer School parter.

Alle undervisere gøre deres bedste for at hjælpe med at gøre din tid i Weimar uforglemmelig. Desuden alle sprog kursusundervisere er modersmål deres undervisning sprog.

banner

3. INITIATIVTAGERNE

Vores team bekymrer sig om hver enkelt deltager, noget der bliver klart, før du nogensinde kommer i Weimar. Vi gerne tage sig tid til personligt besvare alle spørgsmål og e-mails. Hvad enten med post eller telefon, gør vi vores bedste for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, problemer eller spørgsmål, du måtte have.

Vi personligt møde dig på ankomstdagen og tage dig til din bolig. For at hjælpe dig med at få udlignet og blive fortrolig med din daglige rutine i Weimar, tilbyder vi en orientering dage før kursusstart. Du vil også møde din vejleder og andre deltagere der. Desuden kan du nå os under hele Bauhaus sommerskole i august 24 timer i døgnet.

Vi ser frem til at byde velkommen i Weimar og dele EN UFORGLEMMELIG SOMMER MED DIG!

Placeringer

Weimar

Address
Geschwister-Scholl-Straße 15
Room 107

99423 Weimar, Thüringen, Tyskland