Læs den officielle beskrivelse

DET MENTORA sprogskole er del af en global NETVÆRK

Mentora er en højt respekteret institution inden for det internationale uddannelsessektoren. Vi giver en stimulerende og fagligt orienteret og lærerig oplevelse. Vores sprogskole er beliggende i det politiske og historiske centrum af Berlin, tæt på den meget populære bydel Friedrichshain.

Mentora tilbyder dynamiske og intensive programmer på engelsk og tysk for begyndere og øvede ligeligt. Vi leverer individualiserede, kommunikations-orienterede og høj kvalitet sprogkurser for vores studerende, der nyder godt af en atmosfære, som er familiær og professionel på samme tid.

Hver af vores programmer er - i overensstemmelse med vores videnskabelige koncept - skræddersyet til de specifikke baggrunde og deltagernes behov. Mentora er ikke kun bekvemt placeret, men det er endvidere kendetegnet ved sin erfarent personale og dets luksuriøse faciliteter.

BAU Global Den BAU globale netværk består af videregående uddannelsesinstitutioner spredt over hele verden. Denne internationale netværk hilser studerende fra hele verden og får adgang til lokale ressourcer i hver by, stat og nation til at forbedre kvaliteten videregående uddannelser det giver. Studerende og dimittender fra BAU Global danner en akademisk samfund strækker sig over syv lande på tre kontinenter; Nordamerika, Europa og Asien. Den BAU Globalt netværk består af 4 universiteter, 2 sprogskoler og 6 satellit campusser.

BAU Globale universiteter tilbyder hundredvis af bachelor, postgraduate og ph.d.-programmer i arkitektur, kunst, business administration, design, uddannelse, teknik, sundhedsvidenskab, informationsteknologi, jura og medicin. Ved at arbejde på tværs af en international sammenhæng, forfølger BAU Global Network at sikre kvalitet og bæredygtig uddannelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Mentora Sprachschule

Vi tilbyder vores intensive tyskkursus program for elever fra 16 år på. Den finder sted på hverdage fra 09:00 til 12:00 og fra 18:00 til 21:00. Det flugter med den fælles ... [+]

Vi tilbyder vores intensive tyskkursus program for elever fra 16 år på. Den finder sted på hverdage fra 09:00 til 12:00 og fra 18:00 til 21:00. Det flugter med den fælles europæiske referenceramme for sprog og er derfor opdelt i 6 kursus niveauer.

Tysk Niveau A1 - Begynder Tysk niveau A2 - Grundlæggende kendskab Tyske Level B1 - Elementær sprogfærdigheder Tyske Level B2 - Uafhængig sprogbrug Tyske Level C1 - Kompetent sprogbrug Tyske Level C2 - Native-lignende sprogkundskaber

Du kan finde den præcise beskrivelse af hver sproglige niveau på hovedsiden for kurserne.

Hvert niveau er opdelt i to dele - A1 / 1 og A1 / 2, A2 / 1 og A2 / 2, B1 / 1 og B1 / 2 etc. - Hver af at dele sidste 4 uger. For efterbehandling et komplet niveau vil du har brug for 8 uger i alt.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk