Mentora Sprachschule

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DET MENTORA sprogskole er del af en global NETVÆRK

Mentora er en højt respekteret institution inden for det internationale uddannelsessektoren. Vi giver en stimulerende og fagligt orienteret og lærerig oplevelse. Vores sprogskole er beliggende i det politiske og historiske centrum af Berlin, tæt på den meget populære bydel Friedrichshain.

Mentora tilbyder dynamiske og intensive programmer på engelsk og tysk for begyndere og øvede ligeligt. Vi leverer individualiserede, kommunikations-orienterede og høj kvalitet sprogkurser for vores studerende, der nyder godt af en atmosfære, som er familiær og professionel på samme tid.

Hver af vores programmer er - i overensstemmelse med vores videnskabelige koncept - skræddersyet til de specifikke baggrunde og deltagernes behov. Mentora er ikke kun bekvemt placeret, men det er endvidere kendetegnet ved sin erfarent personale og dets luksuriøse faciliteter.

BAU Global Den BAU globale netværk består af videregående uddannelsesinstitutioner spredt over hele verden. Denne internationale netværk hilser studerende fra hele verden og får adgang til lokale ressourcer i hver by, stat og nation til at forbedre kvaliteten videregående uddannelser det giver. Studerende og dimittender fra BAU Global danner en akademisk samfund strækker sig over syv lande på tre kontinenter; Nordamerika, Europa og Asien. Den BAU Globalt netværk består af 4 universiteter, 2 sprogskoler og 6 satellit campusser.

BAU Globale universiteter tilbyder hundredvis af bachelor, postgraduate og ph.d.-programmer i arkitektur, kunst, business administration, design, uddannelse, teknik, sundhedsvidenskab, informationsteknologi, jura og medicin. Ved at arbejde på tværs af en international sammenhæng, forfølger BAU Global Network at sikre kvalitet og bæredygtig uddannelse.

Placeringer

Berlin

Mentora Sprachschule

Address
Heinrich-Heine Straße 27
10179 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefonnummer
+49 30 40032434