Read the Official Description

JMU: En historie med succes

Historien om Julius-Maximilians-Universität (JMU) Würzburg når tilbage til 1402. På det tidspunkt var det den sjette institution for videregående uddannelser, der blev grundlagt i de tysktalende regioner i Europa efter universiteterne i Prag, Wien , Heidelberg, Köln og Erfurt.

Kendte forskere

Mange fremtrædende forskere og forskere, 14 nobelpristagere blandt dem, har gennemført forskning og undervist i Würzburg. Bemærkelsesværdige forskere omfatter Wilhelm Conrad Röntgen, der opdagede røntgenstråler i Würzburg i 1895 og Klaus von Klitzing, der opdagede Quantum-Hall Effect. I dag består Würzburgs universitet af ti fakulteter med ca. 425 professorer og 29.000 studerende.

Et omfattende udvalg af emner

Ud over de fire klassiske emner - medicin, teologi, filosofi og lov - tilbyder universitetet også mange nye uddannelser . De nyeste tilføjelser omfatter nanostrukturteknologi, funktionelle materialer, spilteknik, moderne Kina, digitale humaniora, mediekommunikation, menneskelige faktorer i computersystemer og museumologi, for blot at nævne nogle få.

Hovedforskning

JMU forbliver stærkt engageret i otte søjler :

  • Biovidenskab
  • Sundhedsvidenskab
  • Molekylær kemi og materialer
  • Kvantfænomener i nye materialer
  • Digital Society
  • Kulturarv
  • Normer og adfærd
  • Globale Ændringer

En ekspansionspolitik

Da antallet af uddannelser, der tilbydes, er vokset, har universitetet også. For at imødekomme væksten i den studerendes befolkning blev Hubland Campus bygget på en bakke i den østlige kant af byen. Nyligt designede uddannelser og en jævn tilstrømning af studerende fortsætter med at drive institutionens vækst. I 2011 blev universitetet udvidet til at omfatte det nyoprettede Campus Nord, et 39 hektar stort område i umiddelbar nærhed af Hubland Campus.

JMU er en af ​​de førende institutioner for videregående uddannelser i Tyskland ifølge rangeringer af indenlandske og internationale forskningsorganisationer og internationale ekspertudvalg. På internationalt plan er universitetet i Würzburg placeret i toppen af ​​akademiske institutioner i mange videnskabelige discipliner, herunder biologi, medicin, fysik og psykologi.

Forskningscentre er et varemærke

I 1990'erne begyndte universitetet at oprette tværfaglige forskningscentre , der åbnet nye forskningsområder og muligheder for innovative uddannelser. Disse tværfaglige centre, såsom Forskningscenter for Infektionssygdomme, er blevet et internationalt fremtrædende varemærke for Würzburg Universitet.

Oprettelsen af forskningscentre har skubbet universitetet ind i topniveauet i tyske akademiske institutioner og har haft en række positive effekter. For eksempel har det hurtigt øget mængden af ​​offentlige midler, private donationer og forskningsmidler fra industrivirksomheder. Antallet af akademisk prestigefyldte publikationer er også vokset betydeligt siden midten af ​​1990'erne, selvom antallet af stillinger for professorer og assistenter på universitetet forblev næsten konstant i den periode.

Videnskab og succes

Universitetet i Würzburgs mange forskningscentre, forskningsuddannelsesgrupper og forskningsenheder, der finansieres af det tyske forskningsstiftelse (DFG), har i høj grad bidraget til universitetets høje status i det videnskabelige samfund. I 2002 lancerede universitetet i Würzburg en af ​​tre DFG-finansierede centre of excellence i hele Tyskland - Rudolf Virchow Center / DFG Research Center for Experimental Biomedicine. Forskerholdene undersøger nøgleproteiner, som er særligt vigtige for vedvarende sundhed og forståelse for sygdommens oprindelse.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Julius-Maximilians-Universität Würzburg

Dette modul er designet til avancerede bachelor- og kandidatstuderende, der er interesseret i forretningsinformationssystemer og international ledelse. Det giver en unik ... [+]

Dette modul er designet til avancerede bachelor- og kandidatstuderende, der er interesseret i forretningsinformationssystemer og international ledelse. Det giver en unik kombination af forretnings- og informationsteknologi og fokuserer på muligheder, der stammer fra en stadig mere digitaliseret og globaliseret økonomi i Europa.

Forelæsningerne vil dække forskellige aspekter af digitalisering, forretningsinformationssystemer og informationsstyring. På grund af deres interaktive design giver foredrag teoretisk og praktisk indsigt i morgendagens vigtige emner, herunder digitale forretningsmodeller, forretningsanalyser, informationsstyring og blockchain-baserede teknologier.

Kulturelle aktiviteter som vinsmagning og guidet besøgstur i Würzburg Residenz supplerer læringserfaringen for at give de studerende et dybt indblik i forretning, kultur og hverdagsliv i vores region.... [-]

Tyskland Würzburg
July 2019
Fuldtid
10 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Julius-Maximilians-Universität Würzburg

Dette modul er designet til avancerede bachelor-og kandidatstuderende interesseret i international økonomi og international forvaltning. Det giver en unik kombination af ... [+]

Dette modul er designet til avancerede bachelor-og kandidatstuderende interesseret i international økonomi og international forvaltning. Det giver en unik kombination af business og økonomi i foredrag med fokus på muligheder, trusler og udfordringer for fremtidige ledere og politikere over hele verden.

De økonomiske foredrag vil dække europæernes makro-, klima-, handels- og konkurrencepolitik samt den østlige udvidelse af Unionen. Virksomhedsforelæsningerne vil omhandle international finansiel rapportering og beskatning, globale forsyningskæder og human resource management i kølvandet på den demografiske overgang.

Forelæsninger udarbejdes og præsenteres af professorer fra fakultetet for erhvervsledelse og økonomi ved universitetet i würzburg og partneruniversiteter, som er alle eksperter på deres områder. Forelæsningerne kombineres med udflugter til internationalt orienterede virksomheder og offentlige institutioner, som giver mulighed for drøftelser fra et mere praktisk perspektiv.... [-]

Tyskland Würzburg
July 2019
Fuldtid
10 dage
på universitet
Læs mere på dansk