Læs den officielle beskrivelse

Et nyt hjem væk fra hjemmet

Eleverne kalder kærligt campusen "boblen" - en international engelskspråklig mikrokosmos midt i Europa, hvor du vil leve og lære med studerende fra over 100 lande. Efter et semester på Jacobs, vil hvert hjørne af campus være forbundet med en kæmpe hukommelse. Det er den gruppe af pladser i hjørnet af det stille studieområde, hvor du har brugt en hel nat på at arbejde hårdt, griner med dine venner og bestiller pizza kl.

Det er de små bakker på Campus Green, som du og dine venner brugte til at slæbe ned på cafeteria bakker, da den første sne var faldet om vinteren. Det er træet foran dit kollegium, hvor du hænger dit første bulgarske venskabsarmbånd til held. At leve og lære på campus betyder, at dine venner snart vil føle sig som familie og at campus bliver et nyt hjem væk fra hjemmet.

Når besøgende kommer til campus, er de imponeret over skønheden i den rummelige, grønne 34ha campus. Den store campus grøn midt i campus og fodboldbane tiltrækker eleverne til at sidde sammen, til at sole sig og spille sport udenfor.

Dyk ind i mangfoldighed

At give eleverne mulighed for at fremme deres interpersonelle og interkulturelle kompetencer er en vigtig del af Jacobs Universitets uddannelsesmæssige mission. Som Stiftelsesårsstudent kan du drage fuld fordel af de mange læringsmuligheder inden for og uden for klasseværelset. Få nedsænket i det interkulturelle campus miljø, deltage i de forskellige sportsaktiviteter, der tilbydes, eller blive medlem af en af ​​de mange sociale, kulturelle, politiske, akademiske og iværksætterklubber på campus.

Boligkollegierne på campus tilbyder en sikker, interaktiv og inspirerende levende og lærende oplevelse: Du vil modtage et privat værelse i en to-værelses lejlighed og dele fællesarealer og et badeværelse med en lejlighedskompleks, der typisk har en anden nationalitet.

Cafeterierne på college byder på morgenmad, frokost og aftensmad og er et godt sted at mødes, chatte og slappe af med dine venner. Hele dagen adgang til det førsteklasses rekreative center på campus og de veludstyrede aktivitetsområder som teaterplads, sportsbaner, danseværelse og papirstudio er blot en af ​​fordelene ved at leve på vores smukke campus. Campus ligger i umiddelbar nærhed af centrum af Bremen, en maritim multikulturel og iværksætterby i det nordlige Tyskland.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

Jacobs University Foundation Year

Du er ung, ambitiøs og søger inspiration? Du er færdig med gymnasiet, ønsker en smag af livet på universitetet, og længes efter at lære mere om verden og dets kulturer? D ... [+]

Du er ung, ambitiøs og søger inspiration? Du er færdig med gymnasiet, ønsker en smag af livet på universitetet, og længes efter at lære mere om verden og dets kulturer? Derefter vil du være interesseret i vores fondsprogram.

Planlægning og forberedelse til din akademiske fremtid er et vigtigt skridt. Deltag i Jacobs Universitets Foundation Year Program for at udforske forskellige fagområder og erhverve akademiske læringsevner inden du starter din bachelorgrad.

Baseret på din individuelle akademiske baggrund og dine behov og mål kan du designe din egen grundårs læringserfaring. Som stiftelsesårsstudent kan du deltage i bacheloruddannelser fra forskellige fagområder og vælge mellem forskellige typer forberedende klasser for at forbedre dine akademiske evner. Desuden bor du på vores internationale campus og kan nyde de fulde frugter af studentelivet i boligkollegierne.... [-]

Tyskland Bremen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Jacobs University is ...

Jacobs Graduation 2016

Foundation Year - Get ready for university!