Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction at the Filmakademie Baden-Wuerttemberg

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Institut for Animation, Visual Effects og Digital Postproduction Grundlagt i 2002 som en del af Film Academy Baden-Württemberg. Under ledelse af professor Thomas Haegele, har det udviklet sig til en af ​​de mest succesfulde uddannelsescentre for animation i Tyskland og har en fremragende internationalt ry. Animerede film fra Film Academy har med tyske og internationale festivaler allerede vundet adskillige priser.

Siden starten i 1991 er på Film Academy Baden-Württemberg på princippet "learning by doing" undervist og produceret. Eleverne lærer at lave film ved at lave film: du skriver manuskripter, designe og bygge sæt, kamera eller bly direktør, skaber animationer og visuelle effekter, komponere filmmusik eller foretage lyddesign, redigering og montage.

Projektet er støttet og ledsaget af gæsteforelæsere fra praksis. Fagfolk fra tyske og internationale film og mediebranchen give deres viden og erfaring på seminarer og workshops til studerende på. Denne filosofi skaber en direkte sammenhæng mellem studie og praksis, og har bidraget med sin nærhed til markedet succes Film Academy.

Studenterprojekter

Lige siden Oscar-nominering for kortfilmen "The Wheel" blev Institute of Animation, Visual Effects og Digital Postproduction international opmærksomhed. Platformen Animation Career anmeldelse valgte Animation Department i 2014 blandt top 5 af de bedste animation skoler i hele verden. I de seneste år, den studerende produktioner af animationen institut med tyske og internationale festivaler, såsom Første trin, VES Awards, LA Shorts, SIGGRAPH, SICAF eller Annecy International Animation Film Festival, vundet adskillige priser.

Placeringer

Ludwigsburg

Institute of Animation, Visual Effects and digital Postproduction at the Filmakademie Baden-Wuerttemberg

Address
Filmakademie Baden-Württemberg
Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction
Akademiehof 10

D-71638 Ludwigsburg, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefonnummer
+49 7141 969 82 800