Humboldt-Institut e.V.

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Humboldt-Institut

I de seneste 40 år mere end 60.000 studerende fra over 160 lande studerede tysk med Humboldt-Institut. Dette gør Humboldt-Institut en af ​​de største og mest erfarne leverandører af tysk som fremmedsprog. Den aspiration af Humboldt-Institut har altid været at tilbyde de bedste tyske baner og sikre en hurtig og effektiv læring for alle elever. Intensivt tysk sprogkursus tilbydes i 17 steder i hele Tyskland, hvoraf fire - Berlin Mitte, Constance, Lindenberg og Bad Schussenried - er åbne året rundt. Den Humboldt-Institut tilbyder tyske kurser for alle aldersgrupper og sproglige niveau.

Klassestørrelse

Vores klasser består af ca.. 10 kursister. Med sådan en lille størrelse, vi ønsker at sikre, at individuel opmærksomhed er givet til hver enkelt person. Da vi fokuserer meget på den kommunikative tilgang af sproget, uden at tilsidesætte grammatik, sikrer vi at gøre alle studerende snak og deltage levende ved at begrænse antallet af deltagere pr.

Humboldt-Institut eV

Sprog Niveauer

Vi tilbyder op til 6 forskellige sproglige niveau, fra total begyndere til meget avancerede, eller, i henhold til den europæiske referenceramme, niveauerne A1-C2.

Køreplan

Under et intensivt kursus, vores voksne har 5 lektioner à 45 minutter hver morgen, der starter ved 08:30 og kører indtil 01:00, inklusive to pauser. På mandag eftermiddag, vil der være en lektie fra 14:15 indtil 03:00. På tirsdage og torsdage vil der være to lektioner fra 02:15 indtil 03:45.

Tests

Alle kursister tage en ugentlig eksamen, som dækker alle kursets indhold lærte den foregående uge, så elever og lærere kan vurdere fremskridtene i det tyske sprog. Ved afslutningen af ​​et niveau, vil der være en ekstra "niveau eksamen", som skal bestås med mindst 75% at være i stand til at gå videre til følgende sprogniveau.

Hjemmearbejde

Vores voksne forventes også at gøre nogle lektier hver dag, men de vil stadig have masser af tid til fritidsaktiviteter.

Kostskoler

I vores kostskoler studerende forblive på samme campus, hvor de har deres undervisning, som har naturligvis mange fordele for vores kursister: de har alle måltider sammen, tilbringe eftermiddage, aftener og weekender sammen, og derfor er det meget let for dem til at gøre en masse nye venner fra forskellige lande i løbet af kort tid.

Øv tysk hele dagen lang

Vores personale vil forsøge at skabe en følelse af at være en stor international familie ved Humboldt-Institut, hvor alle elever er integreret, og hvor tysk er det eneste sprog, der tales. At have en chance for at øve målsproget hele dagen lang, selv uden for klasseværelset, vil fremskynde læreprocessen utroligt, og øge motivationen for de studerende.

Placeringer

Berlin

Humboldt-Institut e.V. (Berlin)

Address
Invalidenstrasse 19
10115 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefonnummer
+49 7522 988 0

Konstanz

Humboldt-Institut e.V. (Constance)

Address
Mainaustrasse 172
78464 Konstanz, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefonnummer
+49 7522 988 0

Lindenberg im Allgäu

Humboldt-Institut e.V. (Lindenberg)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Ellgasser Str. 42,
Lindenberg im Allgäu

88161 Lindenberg im Allgäu, Bayern, Tyskland
Telefonnummer
+49 7522 988 0

Bad Schussenried

Humboldt-Institut e.V. (Bad Schussenried)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Zellerseeweg 11
Bad Schussenried

88427 Bad Schussenried, Baden-Württemberg, Tyskland
Telefonnummer
+49 7522 988 0