Læs den officielle beskrivelse

Den Humboldt-Institut

I de seneste 40 år mere end 60.000 studerende fra over 160 lande studerede tysk med Humboldt-Institut. Dette gør Humboldt-Institut en af ​​de største og mest erfarne leverandører af tysk som fremmedsprog. Den aspiration af Humboldt-Institut har altid været at tilbyde de bedste tyske baner og sikre en hurtig og effektiv læring for alle elever. Intensivt tysk sprogkursus tilbydes i 17 steder i hele Tyskland, hvoraf fire - Berlin Mitte, Constance, Lindenberg og Bad Schussenried - er åbne året rundt. Den Humboldt-Institut tilbyder tyske kurser for alle aldersgrupper og sproglige niveau.

Klassestørrelse

Vores klasser består af ca.. 10 kursister. Med sådan en lille størrelse, vi ønsker at sikre, at individuel opmærksomhed er givet til hver enkelt person. Da vi fokuserer meget på den kommunikative tilgang af sproget, uden at tilsidesætte grammatik, sikrer vi at gøre alle studerende snak og deltage levende ved at begrænse antallet af deltagere pr.

Humboldt-Institut eV

Sprog Niveauer

Vi tilbyder op til 6 forskellige sproglige niveau, fra total begyndere til meget avancerede, eller, i henhold til den europæiske referenceramme, niveauerne A1-C2.

Køreplan

Under et intensivt kursus, vores voksne har 5 lektioner à 45 minutter hver morgen, der starter ved 08:30 og kører indtil 01:00, inklusive to pauser. På mandag eftermiddag, vil der være en lektie fra 14:15 indtil 03:00. På tirsdage og torsdage vil der være to lektioner fra 02:15 indtil 03:45.

Tests

Alle kursister tage en ugentlig eksamen, som dækker alle kursets indhold lærte den foregående uge, så elever og lærere kan vurdere fremskridtene i det tyske sprog. Ved afslutningen af ​​et niveau, vil der være en ekstra "niveau eksamen", som skal bestås med mindst 75% at være i stand til at gå videre til følgende sprogniveau.

Hjemmearbejde

Vores voksne forventes også at gøre nogle lektier hver dag, men de vil stadig have masser af tid til fritidsaktiviteter.

Kostskoler

I vores kostskoler studerende forblive på samme campus, hvor de har deres undervisning, som har naturligvis mange fordele for vores kursister: de har alle måltider sammen, tilbringe eftermiddage, aftener og weekender sammen, og derfor er det meget let for dem til at gøre en masse nye venner fra forskellige lande i løbet af kort tid.

Øv tysk hele dagen lang

Vores personale vil forsøge at skabe en følelse af at være en stor international familie ved Humboldt-Institut, hvor alle elever er integreret, og hvor tysk er det eneste sprog, der tales. At have en chance for at øve målsproget hele dagen lang, selv uden for klasseværelset, vil fremskynde læreprocessen utroligt, og øge motivationen for de studerende.

Programmer undervist i:
  • Tysk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Humboldt-Institut e.V.

Du bor i Berlin og vil gerne lære tysk eller forbedre din tysk, men har ingen tid til et intensivt kursus? Derefter er vores deltidskurser i små klasser med ca. 10 deltag ... [+]

Deltidsuddannelser

Du bor i Berlin og vil gerne lære tysk eller forbedre din tysk, men har ingen tid til et intensivt kursus? Derefter er vores deltidskurser i små klasser med ca. 10 deltagere det ideelle tilbud til dig. Kurserne omfatter mellem 4 og 10 lektioner om ugen på 45 minutter og foregår om aftenen eller lørdagen. Deltids kurser kan bestilles fra fire ugers varighed.

[-]
Tyskland Berlin
Åben tilmelding
Tysk
Deltid
6 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Humboldt-Institut e.V.

Vores skole er beliggende i et moderne bygningskompleks, beliggende mellem en smuk park og et rummeligt fritidsområde. Bad Schussenrieds centrum kan nås inden for 5 minut ... [+]

Tysk for børn og teenagere i Bad SchussenriedÅrlige junior intensive kurser mellem Donau og Bodensøen

Børn er navnet på vores yngste studerende fra 7 år. Samlet set er vores juniors alder mellem 7 og 14 år, men vi sikrer, at aldersforskellen mellem de yngste og ældste studerende ikke er mere end fire år i alle skoler.

Idyllisk spa by i det sydlige Tyskland

Den historiske klosterkirke Bad Schussenried er idyllisk indlejret i det smukke kuperede landskab mellem Donau, Iller og Bodensøen. Dette attraktive feriekompleks i hjertet af Øvre Schwaben er det ideelle udgangspunkt for forskellige udflugter og var ikke kun berømt for sine kulturminner, men også for skønheden i den omgivende natur og dets omdømme som en mud spa og spa by.... [-]

Tyskland Berlin Bad Schussenried
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
2 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Humboldt-Institut e.V.

"Teenagers" er begrebet for vores studerende mellem 13 og 17 år. På ingen skole er der mere end 4 års aldersforskel mellem de yngste og ældste studerende. Vores skole lig ... [+]

Tysk for unge i LindenbergIntensive kurser hele året i et smukt foothill landskab

Førskole i udkanten af ​​Lindenberg

Vores skole ligger i udkanten af ​​Lindenberg på en lille bakke med en flot udsigt over bjergene og byen, som ligger mindre end 10 minutters gang væk. Kursuscentret er en kostskole, dvs. klasseværelser, rekreative faciliteter og sovesale for studerende er placeret i et enkelt bygningskompleks. Pensionskolen er beliggende midt i en smuk park og ved siden af ​​en lille skov, der begge hører til Humboldt-Institutions skoleplads.

Moderne skoleanlæg

Mange klasseværelser har store sydvendte vinduer med betagende udsigt over Alperne og er udstyret med moderne bekvemmeligheder. Huset har plads til mere end 200 studerende og har en vidunderlig infrastruktur med mange muligheder for fritidsaktiviteter.... [-]

Tyskland Berlin Lindenberg im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
2 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Humboldt-Institut e.V.

Et ski eller snowboard kursus kan bestilles i en til fire uger. Det foregår fra mandag til fredag ​​efter klassen. I løbet af denne tid vil antallet af timer i det tyske ... [+]

Tysk kursus plus skisport

Skiløb er en del af Allgäu livsstil. Derfor har vi oprettet en ski- og snowboardkælder i vores kursuscenter i Lindenberg og købt lejeskis. Afhængigt af sneforhold kan vores elever deltage i ski- og snowboardundervisning og udganger mellem december og februar.

Et ski eller snowboard kursus kan bestilles i en til fire uger. Det foregår fra mandag til fredag ​​efter klassen. I løbet af denne tid vil antallet af timer i det tyske kursus reduceres fra 30 til 25 for unge. På lørdag vil deltagerne endda besøge et stort skiområde i Alperne i løbet af dagen. Afgifterne til ski- eller snowboardbanen omfatter udlejning af ski- eller snowboard, støvler, hjelm og liftgebyrer.... [-]

Tyskland Lindenberg im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Humboldt-Institut e.V.

Siden juni 2014 forventer vi vores elever på Humboldt-Instituts nyeste kursussted i det centrale Berlin. Vores første året rundt i den nordlige del af republikken byder p ... [+]

Tyske kurser i BerlinVores året rundt kursus i hovedstaden i Tyskland

En by af superlativer

Med mere end 3 millioner indbyggere er Berlin ikke kun den største by i Tyskland, men også den livligste. Det vigtige økonomiske, kulturelle og uddannelsesmæssige center er hjemsted for adskillige universiteter, gymnasier og forskningsinstitutioner. Hvert år foregår hovedfilmfestivaler, koncerter og teaterforestillinger i hovedstaden. De mest berømte attraktioner omfatter Brandenburger Tor, Reichstag og den berømte shoppingmiljø langs Kurfürstendamm.

Berlin i et nyt lys

Tysklands nye og gamle hovedstad har siden genforeningen af ​​Tyskland skinnet i hidtil uset pragt. Og byens magnetisme var verdensberømt allerede før Anden Verdenskrig og uovertruffen i Europa.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
Deltid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

Humboldt-Institut e.V.

Vores skoler for børn og teenagere er omgivet af smukke landskaber eller i centrum af større byer. Sikkerheden for eleverne er garanteret, uanset hvilken kursuslokation d ... [+]

Tyske kurser for børn og unge

Børn er navnet på vores yngste studerende fra 7 år. Samlet set er de yngste ældres alder mellem 7 og 14 år, men vi sikrer, at aldersforskellen mellem de yngste og ældste studerende ikke er mere end fire år i alle skoler.

Placeringer af kurset centre

Vores børns skoler er alt sammen midt i smukke landskaber, enten i hyggelige små byer og landsbyer eller i udkanten af ​​større byer. Så vi kan garantere den absolutte sikkerhed for vores unge studerende.

Bad Schussenried 10-13 (14-17) år Tyske kurser for børn mellem Bodensøen og Donau

Bad Dürkheim 11-14 år Tyske kurser for børn i juli i den historiske spa by

Berlin-Lehnin 9-13 år Tyske sprogkurser for børn i juli lige udenfor Berlin... [-]

Tyskland Berlin Bad Schussenried Lindenberg im Allgäu
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
2 - 8 uger
på universitet
Læs mere på dansk

German courses in Lindenberg and Bad Schussenried - Humboldt-Institut

German courses for adults in Constance and Berlin - Humboldt-Institut